Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,

обръщам се към nani или към някой който е бил в тази ситуация - предстои ми раждане и в момента пренасям бременността, нямам наблюдаващ лекар в б-ца Надежда. Доколкото знам, бременността в този етап трябва да се следи всеки ден. Има ли някакви пакети за тези прегледи, те поемат ли се от здравната каса и ако се наложи да се влезе в болница за следене заплащат ли се тези дни? Как се процедира в такава ситуация?

# 616
  • София
Обади се в болницата да ти обяснят и да ри кажат дали да отидеш веднага.пакети още няма. Нами отдавна не коментира в темата.

# 617
  • В полите на Витоша :)
... Сестри, майки, братовчедки и т.н. не допускат, само татковци и дули, така ни казаха....

Ние като ходихме на обиколка в болницата, самата Нани каза, че една баба е присъствала на раждането, така че не се допускат само татковците.

# 618
  • София
Е,аз като ходих пък нани каза ,че отричат дулите и засега не практикуват допускането им,но явно нещата са различни при всяка обиколка... Wink

# 619
Здравейте! Моля ако някой ползва услугите на ЗОФ Далл Богг и вече е раждал в МБАЛ Надежда да сподели опита си - какво точно изискват като документи и оформление на фактурите?
Предварително Ви благодаря!

# 620
Относно изследванията, които правят на бебетата в Токуда и Надежда, ще ви кажа като раждала и на двете места. В Токуда правят преглед на бебето от глава до пети /изброени бяха по-горе/, докато в Надежда не правят нищо, дори и кръвна картина. На въпросът ми защо ми отговориха , че няма нужда, само ако неонатолога прецени. Да не споменавам колко време чаках ди излезе резултата за кръвната група на детето ми, която беше изследвана по мое настояване, тъй като моята кръвна група е с отрицателен резус фактор.
Също така  споменатите в Токуда изследвания не се правят по-късно по здравна каса /освен за тазобедрените стави/, а само ако педиатъра прецени, че има някакъв проблем.

# 621
Sladko,
и аз имам 2 раждания в токуда, парите не са проблем, само че сега се следя при Сигридов и мислех и там да родя. Би ли казала какво е по различното от токуда и кое според теб е по добре, предварително благодаря  Hug

# 622
  • София
при нас явно са преценили, че се налага, имаме няколко ПКК, и преглед на доста неща  Rolling Eyes
не съм платила нищо допълнително за тях.

# 623
Аз и двете бременности съм си следила при Сигридов. Няма кой знае каква разлика, освен за това, което казах.
Аз лично съм леко по-доволна от Токуда, защото преди два месеца, когато аз раждах, бяха още доста неориентирани в родилното по мое мнение /както на регистратурата/, но предполагам, че са започнали да се организират по-добре.

Все си мисля, че за да оценят състоянието на бебето трябва поне една ПКК да му се пусне след раждането.

# 624
ПКК пускат и в Тина Киркова...странно е ако наистина не го правят в Надежда, разбира се, че няма как да разберат състянието на детето без никакви изследвания, то само на око не става. Може би тогава в началото е било така, да кажат майките, които по-скоро са раждали.

# 625
Родих в Надежда преди 20 дни напълно здраво бебе, на което му направиха ПКК, без аз да съм искала изрично това, т.е. явно е стандартна и задължителна процедура.
нямам никаква забележка относно раждането и престоя ми в болницата. раждането ми започна през нощта, попаднах на напълно непозната лекарка (оказа се страхотна), акушерки и анестезиолог (те също, явно наистина всички мед, лица там са много добри), които през цялото време ме окуражаваха и се грижеха за мен, както и през следващите дни идваха да ме видят в стаята.
ползвах и епидурална упойка, която ми беше поставена перфектно и не ми попречи да чувствам напъните  smile3521  на всичко, което съм питала за бебето, ми е било отговаряно напълно изчерпателно, както и всяка сутрин ме осведомяваха как е то   newsm10
като раждала първото си дете в Майчин дом, от където нямам много добри спомени относно отношение и грижи, препоръчвам с две ръце Надежда.  coolcool

# 626
Здравейте, знаете ли дали д-р Стаменов прави лапароскопии и пункции на кисти или само с репрудуктивна ендокринология и репродуктивни проблеми?
Ако той не прави, можете ли да ми препоръчате лекар и от клиника Надежда, който се занимава с такава дейност и от кого сте доволни?
Благодаря ви предварително !

# 627
SAB-f аз съм правила лапароскопия на миома при д-р Христов от Надежда(само, че тогава работеше в друга болница) преди 5 месеца и съм супер доволна

# 628
Здравейте, знаете ли дали д-р Стаменов прави лапароскопии и пункции на кисти или само с репрудуктивна ендокринология и репродуктивни проблеми?
Ако той не прави, можете ли да ми препоръчате лекар и от клиника Надежда, който се занимава с такава дейност и от кого сте доволни?
Благодаря ви предварително !
Д-р Игнатов също е много добър в лапароскопската хирургия. Запишете си час на регистратура за косултация с него.  bouquet

# 629
Здравейте момичета ,предстои ми секцио и поне за сега ще го правя в Надежда при д-р Димова.По принцип д-р Сигридов ми следи бременността и той ми я представи и препоръча ,но се надявах някоя от вас която има мнение или информация за нея да я сподели,защото почти нищо не намирам в нета.

Общи условия

Активация на акаунт