Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 489
  • 755
  •   2
Отговори
# 120
  • Чукарландия
Моля някой да ми направи сравнение между цветовете 1517 и 1519 с номера на Keune  Praynig
специално Алена и Дачита ,мисля ,че те се боядисваха с тази боя

И някой може ли да ми направи сравнение между  Keune и  ALFAPARF.
Като степен на изсветляване ,трайност на цветовете и получаване на такива със студени тонове.

Съжалявам , не мога да направя сравнение ...от изброените съм използвала само 1517 на Кюн. Peace От каталога оставам с впечатление , че 1519 е по-пепелно , а 1517 по-перлено.   

Скрит текст:

# 121
Благодаря dachita и  BBeLLaHug Hug
Боядисах се преди мъничко с Кюн 1517 с 12 % и съм очарована Heart Eyes Такова хубаво русо се получи във вече големия ми корен ,направо не можех да повярвам. Фризьорката ми намокри дължините и за 2-3 минутки ги матира със същата смес. Много съм доволна.

# 122
Здравейте момичета.   bouquet Преди година, когато се боядисвах с Кюн- фризьорката ми правеше смес от 1517 и 1519, за да стане цвета бежаво русо. Като ги гледам на каталога ми се струва, че 1519 е много подобно на  Матрикс UL- IA, която е с добавен зелен коректор.

# 123
  • Чукарландия
Боядисах се преди мъничко с Кюн 1517 с 12 % и съм очарована Heart Eyes Такова хубаво русо се получи във вече големия ми корен ,направо не можех да повярвам. Фризьорката ми намокри дължините и за 2-3 минутки ги матира със същата смес. Много съм доволна.

Си♥си, може ли снимка? Hug

Аз искам да ми е по-пепелно русото. Кой от двата цвята ще е верният избор: 1517 или 1519? Не искам да ми бежавее. Peace

# 124
Предупреждавам ,че сама се снимах . Не е много добра. Цвета е много по-хубав на живо.
http://sisi666.snimka.bg/family/kosa.723895
За мен лично 1517 е по-перлен. Аз такъв цвят харесвам. Другия ако ми сивее не би ми допаднал.

# 125
  • Чукарландия
Предупреждавам ,че сама се снимах . Не е много добра. Цвета е много по-хубав на живо.
За мен лично 1517 е по-перлен. Аз такъв цвят харесвам. Другия ако ми сивее не би ми допаднал.

Страхотен цвят! Поздравления!  bouquet

# 126
Благодаря ! Аз исках да похваля боята ,като цяло ,че се справи страхотно с корена ми/който беше голям/ и  дори матира много добре леко жълтите ми дължини. Трябва да призная ,че аз бях много против тази боя ,но от прочетеното тук и най-вече от коментарите на Дачита се спрях на нея. Защото моята коса се оказа с много упорит пигмент.

# 127
Момичета в момента цвета ми е натурална 8-ца, искам да се направя омбре, като потъмня до 6, а оставя само краищата, както са си сега. Мисля да се правя сама, но никъде не съм срещала клипче за подобно боядисване, на всичките изсветляват краища. Как да процедирам  newsm78  Hug

# 128

Си♥си, може ли снимка? Hug

Аз искам да ми е по-пепелно русото. Кой от двата цвята ще е верният избор: 1517 или 1519? Не искам да ми бежавее. Peace

BBeLL, според мен 1517 е по- удачния избор, ако търсиш по- пепеливо.

# 129

Страхотен цвят! Поздравления!  bouquet

Супер е  Hug .... и моя цвят е подобен . Тука   съм 10 дена след боядисване . Цвета с 1517 не бих го определила като пепелно русо , а по-скоро като платина или много светло пшеничено русо.

# 130
  • София
Си♥си, dachita, страхотни цветове!  Crazy

Ще ме накарате да се върна на боя Кюн. Аз я спрях, защото ми беше много силна и ми изсушаваше косата, но само с нея ми се получаваше желания цвят.

# 131
Страхотни резултати, момичета   bouquet
Аз не исках толкова светло, за това ползвах 1517 с 9%, ето го и моят резултат. Само да спомена, че преди да се боядисам бях 7-ца няколко месеца, после ползвах ремуувър, за това идва малко по-тъмничко, но вече изсветлява. Боядисах само корени, а дължините за 10 минутки държах.
Снимано е с телефон, но цветът е почти реален, една идея по-светъл от снимките. Има леко жълтеене, но не е неприятно. Естественият ми цвят е леко рижавеещ и на него отдавам трудното убиване на тоя оттенък.
приемам идеи за махане на жълтеещото, но не искам да е сиво

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 17:03 от JLo

# 132
JLo , на мене ми харесва цвета . Peace ... ако ти отива , не го пипай. След всяко боядисване на корените , разнасяй с масажиране  и по дължините за 3-4 минути  и така  ...
Благодаря , че качи снимки   bouquet .Много исках да видя с 9% как се получава ...разликата не е голяма , май.  Wink

# 133
Момичета в момента цвета ми е натурална 8-ца, искам да се направя омбре, като потъмня до 6, а оставя само краищата, както са си сега. Мисля да се правя сама, но никъде не съм срещала клипче за подобно боядисване, на всичките изсветляват краища. Как да процедирам  newsm78  Hug

milavanila, заповядай http://www.youtube.com/watch?v=NrNVa8lf3N4   
Дано ти свърши работа.  Wink

# 134
Sassie много благодаря, много лесно изглежда Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт