Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 482
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, какво ви е мнението за професионалните безамонячни бои? Сега разглеждах какво се предлага в златната рибка и останах с впечатлението, че може да се постигне евентуално цвят около осмица - деветка (предполагам, защото окислителят е нисък). Аз преди много време бях пробвала лорела кастинг, но си спомням, че не ми хвана корените, а дължините станаха супер. Иска ми се да мина на по-щадящи бои, но не виждам добра алтернатива на амонячните  Sad

# 106
Моля някой да ми направи сравнение между цветовете 1517 и 1519 с номера на Keune  Praynig
специално Алена и Дачита ,мисля ,че те се боядисваха с тази боя

И някой може ли да ми направи сравнение между  Keune и  ALFAPARF.
Като степен на изсветляване ,трайност на цветовете и получаване на такива със студени тонове.

# 107
Здравейте,много отдавна посещавам сайта,но едва вчера си направих регистрация с цел да потърся и аз съвет от по запознатите .Та на въпроса,15 год.се боядисвах и къносвах черна,омръзна ми и реших да се изсветля.Първо ползвах ремувър 2 пъти и след като косата ми беше станала във всички тонове на червено-кафевият цвят отидох да ми изперат косата,която по това време беше почти до кръста дълга.Сега косата ми е една педя под раменете ,на цвят е около 4 или 5,но искам да е 7.Въпросът ми е дали мога да го постигна само с боя т.к. още едно пране на косата не бих понесла /след първото ,доста грижи ми костваше да си възстановя косата /. Моля да ми предложите проф. боя,която би могла да ми помогне да постигна желания резултат.

# 108
  • Варна
Светло руса съм и след 3 часа ми предстои боядисване с Casting Cream 810 и по разни форуми чета ,че мога да стана сива , а боята е Перлено руса , какъв е шанса са съм с хубава коса след като се боядисам ?

# 109
  • Варна
Здравейте блондита Simple Smile)) Преди 2 месеца бях на фризьор и ме боядисаха с професионална боя на Лореал знам , че фризьорката каза че е много хубава боята и има барз ефект стои се с нея много малко някъде 0,20минути и сега искам да си я поръчам но немога да я намеря как се казва точно , а съм в друг град вече нямам връзка със салона в който ходих тогава ако някой има идея да ми помогне Simple Smile Мерси

# 110
  • София
Включвам се да се оплача.
През последните два месеца боята, от която бях най- доволна- Матрикс, вече не ми хваща. След боядисване, корените ми стават много жълти, а преди ставаха прилично светло русо.
Не мога да си обясня, защо ?  Thinking

# 111
През последните два месеца боята, от която бях най- доволна- Матрикс, вече не ми хваща. След боядисване, корените ми стават много жълти, а преди ставаха прилично светло русо.
Не мога да си обясня, защо ?  Thinking

Всяко година  зимния сезон имам такъв проблем. Аз лично си го обяснявам  със студеното време. Лятото например цветовете са ми перфектни. Русия цвят има нужда от малко топличко Wink

# 112
  • София
Охх, ако това е причина, ще си ходя до лятото жълта, ужас.  Twisted Evil

# 113
не ,знаеш ли какво прави моята фризьорка слага ми от тези тъничките найлонови шапки докато съм с боята или за 5-10 мин. не повече на слабо загрята каса.

# 114
  • София
не ,знаеш ли какво прави моята фризьорка слага ми от тези тъничките найлонови шапки докато съм с боята или за 5-10 мин. не повече на слабо загрята каса.

Си♥си, имаш предвид, стоя през цялото време примерно 50 мин. с шапка или само за малко да я нагрея със сешоар ?

# 115
Да ! Едно от двете. Шапката през цялото време ,а другото за кратко.И все пак нека те наблюдава някой ,защото топлото ускорява процеса. Предполагам и със сешоар ще стане ,но не го пускай на много горещо . Лекичко затопляй .

# 116
  • София
Си♥си, ще го пробвам съвсем скоро, много благодаря!  Hug

# 117
Не мога да си обясня, защо ?  Thinking
Чувала съм, не знам до колко е вярно, че от както Матрикс се произвежда в Румъния са я развалили. Ако слагаш найлонова шапчица те съветвам да не загряваш допълнително със сешоар.  Peace

Момичета, а някоя от вас да има впечатления от боята Алфапарф?

# 118
Аз също казах или / или в никакъв случай и двете.

# 119
Моля някой да ми направи сравнение между цветовете 1517 и 1519 с номера на Keune  Praynig
специално Алена и Дачита ,мисля ,че те се боядисваха с тази боя

И някой може ли да ми направи сравнение между  Keune и  ALFAPARF.
Като степен на изсветляване ,трайност на цветовете и получаване на такива със студени тонове.

Съжалявам , не мога да направя сравнение ...от изброените съм използвала само 1517 на Кюн. Peace От каталога оставам с впечатление , че 1519 е по-пепелно , а 1517 по-перлено.   

Общи условия

Активация на акаунт