Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 463
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и Честита Нова Блондинска 2013 година  Tada .
Имам въпрос - може ли да ми кажете къде в София мога да си намеря магазин за професионални бои?Или пък да ми пуснете линк ако е имало такава тема, че не намерих  Embarassed

# 91
  • София
Имам въпрос - може ли да ми кажете къде в София мога да си намеря магазин за професионални бои?Или пък да ми пуснете линк ако е имало такава тема, че не намерих  Embarassed
Заповядай http://zlatnaribka.com/news/zlatna-ribka-veche-i-v-sofiq-37.html

# 92
Все пак, коя боя търсиш? ЗР предлагат някои бои, но не всички.   Peace

Belloslava, Ефасор е добър и на приемлива цена.   Peace

# 93
  • В мечтите
Feeling c Eфасора,дали не гори косата повече  Rolling Eyes

# 94

Много момичета са го хвалили тук като по-щадящ римуувър.   Peace
На мен ми се е налагало само веднъж(преди 5-6 месеца) да го ползвам. Колко повече да гори - като всеки обезцветител.   Laughing
При мен лично, се представи добре. След него, косата ми, разбира се, беше поизсушена, но така и не започна да цъфти или да се къса.   Peace
С повечко протеин и хидратация, много бързо косата ми влезе отново във форма.   Simple Smile

# 95
Аз реших да сменя боята на Макадамия. От 6 месеца се боядисвам с нея и съм сравнително доволна, но нещо последните пъти цветът не хвана особено добре.
Мисля да заменя 8.3 на Макадамия и 9% с на Крамер 8.3 и 30 оксидант. Някой има ли идея дали е правилно и дали е същия цвят?  Thinking И това 30 оксидант дали ще покрие белите коси?

# 96

Много момичета са го хвалили тук като по-щадящ римуувър.   Peace
На мен ми се е налагало само веднъж(преди 5-6 месеца) да го ползвам. Колко повече да гори - като всеки обезцветител.   Laughing
При мен лично, се представи добре. След него, косата ми, разбира се, беше поизсушена, но така и не започна да цъфти или да се къса.   Peace
С повечко протеин и хидратация, много бързо косата ми влезе отново във форма.   Simple Smile

Подкрепям мнението на Feelingthumbsup  Два пъти съм се правила с него, единия път с 9% окислител и освен да ми поизсуши косата друго не стана- не цъфтеше и не се късеше след това. Много съм доволна от този продукт и прибягвам до него, защото често сменям цветове на косата... Embarassed Laughing 

# 97
Блондинки,помагайте,моля Praynig.Искам да направя препигментация на дължините,които са почти бели и доста сухи.Имам план за действие,но понеже ще го правя за първи път моля за напътствия .Избрала съм боя с ниско съдържание на амоняк pure color screen.Колебая се дали да избера натурален или златист оттенък.Корените ми са бежово руси на ниво 10.Да кажем,че ще взема златиста деветка.Разбърквам боя към вода 1:3 и нанасям.Престоява 30 мин.,след което без да мия нанасям отново боя+слаб окислител 1:1.Колко да стоя с окислителя? newsm78 Ако има по-добър вариант моля споделете какъв е той! Praynig Praynig Praynig

# 98
Здравейте, моята коса е била руса , но с течение на времето потъмня. Кичури след кичури и станах блондинка. Ползвала съм много бои и професионални и не професионални , но в корените си жълтее. Напоследък ползвам Гарниер 3 масла 111 / не си спомням точно как се водеше цвета / пак жълтее леко в корените , но пък много добре изглежда и за сега съм доволна , но бих ползвала някоя препоръчана от вас боя. Не искам бяло русо , не искам и жълто , искам лек пепелив нюанс, може леко сребрист. Simple Smile

# 99

На ул. Алабин - малко магазинче на ъгъла с ул. Цар Асен, много добре е заредено  Peace

# 100
Feeling, какво стана с твоя цвят, отми ли се? Имам въпрос - по-принцип 8-ца с какъв окислител трябва да се ползва с цел потъмняване с един тон - 6% или 9%   newsm78

# 101
Feeling, какво стана с твоя цвят, отми ли се? Имам въпрос - по-принцип 8-ца с какъв окислител трябва да се ползва с цел потъмняване с един тон - 6% или 9%   newsm78

Отми се леко. Сега ми се струва още по-хубав.   Blush
Ще снимам днес или утре.   Peace
При последното ми потъмняване(с цвета, за който говорим, за дължините даже ползвах 3%, а в корена - 9%.

# 102
  • София
Здравейте, момичета! Току що прочетох, че Златна рибка има вече и магазин в София на  бул.Христо Ботев 21 със следното работно време:
от понеделник до петък   от 10.00 до 19.30 часа
събота и неделя    от 10.00 до 18.00 часа

# 103
Здравейте, блондита  Hug Имам проблем, боядисвам се с Гарниер 9-ка и не ми покрива белите коси, а само другата коса. Белите си личат. И при вас ли е така, или винаги белите коси се оцветяват съвсем леко с толкова светли бои  Sad Моля ви, дайте ми съвет  newsm78

# 104
Аз следвам една програма за хидратиране и възстановяване на косата ....но явно бързам и се дразня на състоянието и ще посетя фризьор скоро. Искам да питам обаче за цвета . Видях това
http://blogblondbunny.blogspot.com/2012/02/alfaparf-evolution-of … or-1111-1120.html
и понеже моята коса е в същия изходен цвят ми допадна резултата. Винаги съм си мислела ,че на жълта коса не се слага пепел ,защото има вероятност да позеленее...обаче тук резултата е друг. Някой може ли да ми преведе момичето мазал ли е дължините и с какъв окислител и колко време е стояла ?

Общи условия

Активация на акаунт