Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 423
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
За момента е Oalia на Montibello.Любимият ми цвят обаче е 12/61 на Колестон Пърфект  Hug Hug Hug

# 31
  • Варна

Колестон перфект 12/81  Heart Eyes

# 32
Здравейте момичета,

Имам нужда от съвет или по-скоро разяснение. Искам да попитам по какви критерии избирате оксиданта към боята? Аз по принцип се боядисвам с номер 9 от велатон, непрофесионална. Сега искам да си взема Макадамиа 88.0 или 8.32, но в поръчката трябва да си избера и оксидант  newsm78. Та молбата ми е ако може да ми дадете съвет с какъв оксидант да я съчетая.
Благодаря предварително за отделеното време   bouquet

# 33
  • В полите на Пирин планина
Кейтинка, зависи каква ти е естественатакоса и колко тона ще изсветляваш.

# 34
Някой беше питал за оксидант към новата ИНОА. Онзи ден ми се обадиха от зл.рибка, че са получили.

# 35
  • Пловдив
Като говорим за любими бои какво ви е мнението за боите на Милк шейк?

Моят любим цвят е 9.1, но ми е доста трудно да го поддържам Rolling Eyes Сега съм решила да потъмнявам Crazy и вече съм на ниво 8, а заветната цел е 6, ама да видим кога ще я достигна.

# 36

Lady Brinne, естествената ми коса бих я определила като сиво-руса, нито много светла, нито много тъмна. Сега искам леко да я потъмня от 9 да стане в някакъв нюанс на 8.   

# 37
Ако съм направила алергична реакция зад ухото, но не и на ръката, кое трябва да се гледа?  newsm78

# 38
  • sofia
Аз зад ушите и по тила винаги съм червена, без значение от марката боя.

# 39
Аз пробвах първо зад едното ухо, после зад другото. За първи път пробвам там, защото го пишеше специално в указанието. По - принцип пробвам от вътрешната страна на ръката. Досега не съм получавала алергии, дори в момента съм сложила малко Иноа и зачервяване няма.
Ако още някой даде мнение ще съм благодарна Praynig

# 40
  • В полите на Пирин планина

Lady Brinne, естествената ми коса бих я определила като сиво-руса, нито много светла, нито много тъмна. Сега искам леко да я потъмня от 9 да стане в някакъв нюанс на 8.   

За потъмняване - 6% най-много. Аз дори ползвам същия процент за изсветляване с около тон, тон и половина ...

# 41
Здравейте момичета,

Имам нужда от съвет или по-скоро разяснение. Искам да попитам по какви критерии избирате оксиданта към боята? Аз по принцип се боядисвам с номер 9 от велатон, непрофесионална. Сега искам да си взема Макадамиа 88.0 или 8.32, но в поръчката трябва да си избера и оксидант  newsm78. Та молбата ми е ако може да ми дадете съвет с какъв оксидант да я съчетая.
Благодаря предварително за отделеното време   bouquet

Най-добре се обади в Златна рибка и попитай момичетата  Peace
Бях забутала някъде инструкцията и не бях на 100% сигурна какво количество от боята и окислителя да смеся (смесвам я с два окислителя) и им се обадих по телефона да ги попитам
Понеже купувам Макадамия 10.27 на място от офиса им, съм говорила с тях и ми препоръчват всеки път 9% за корени и 3 % за дължини (да се намажат дължините с 3% и да се седи с тях десетина минути).
Много добре се получава така. Боята е доста икономична, получава се естествен цвят.
Моя приятелка се прави с друг номер и пак така й бяха препоръчали.

# 42
Направих си тест на сгъвката на ръката, нямам нищичко, нито зачервяване, нито подуване. Сложих малко количество от муса на Шварцкопф зад ухото си, за да видя ще предизвика ли алергия, но не го е направил.  Не знам какво да правя, да пробвам ли да се боядисам с Иноа?

# 43
  • В мечтите
Момичета,Честита Коледа  Heart Eyes..аз да ви се оплача от последното "намацване" в комбинация 8.1 8.34 Иноа с оксидант 9%,резултата е потресаващо оранжжж в корените  Sad и ... не знам сега вече какво да правя..Някакви идеи как мога поне малко да го матирам,че е много натрапчево  Cry

# 44
Здравейте,искам да попитам някой , който може би е се е сблъсквал с такъв проблем.Имам златисто руса коса ,като цяло русия цвят го постигнах след мн мн боядисвания и блондор.почти никаква боя не ми се задържа на косата особено ако е по тъмни нюанси.Е ли възможно изобщо да стана макар и нещо максимално близко до ПЛАТИНЕНО така нар. бяло русо?Използвали ли сте нещо, което да изсветлява без значително да изсушава и накъсва косата? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт