Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 451
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
 Девушки, привет!

Нещо много го закъсах. Смених боята, която ползвах, защото като че ли беше почнала много да ми опада косата от нея. Реших, че Макадамия е много добро решение. И наистина, ако говорим за запазване на здравината на косъма - да, но като цвят съм толкова разочарована, че нямам думи. От корена надолу около 15см косата ми е някакъв ужасен златист светло кестеяв цвят. Останалата ми коса е светло руса (бях си правила и кичури). Моля ви, дайте ми съвет как да ги изравня. Да си поръчам супер изсветляваща боя от рибката, да си купя блондор или супра и (и ако това е верния вариант, кажете къде да търся тема с упътване) или да си направя кичури отново. Мога ли сама? Пробвах матиращ шампоан, но той просто не действа на по - тъмна коса. А идват празници   newsm12 newsm17

# 46
Lionne, с кой цвят се боядиса?

# 47
9.1 , но с оксидант 9-ка. Но чак толкова слаб да е...

# 48
Девушки, привет!

Нещо много го закъсах. Смених боята, която ползвах, защото като че ли беше почнала много да ми опада косата от нея. Реших, че Макадамия е много добро решение. И наистина, ако говорим за запазване на здравината на косъма - да, но като цвят съм толкова разочарована, че нямам думи. От корена надолу около 15см косата ми е някакъв ужасен златист светло кестеяв цвят. Останалата ми коса е светло руса (бях си правила и кичури). Моля ви, дайте ми съвет как да ги изравня. Да си поръчам супер изсветляваща боя от рибката, да си купя блондор или супра и (и ако това е верния вариант, кажете къде да търся тема с упътване) или да си направя кичури отново. Мога ли сама? Пробвах матиращ шампоан, но той просто не действа на по - тъмна коса. А идват празници   newsm12 newsm17

Lionne, така като чета, май си постигнала ефекта "омбре". Хората пари дават да го докарат, а ти сега се чудиш как да го махнеш. Качи една снимка, мисля че тогава ще се ориентираме.

# 49
 Хората дават пари за какво ли не  Grinning
unterdenlinden, ето снимчици. Светлината е много лоша и не се вижда контраста както трябва (може би най - добре на снимка 4) http://www.album.bg/lionne/images/30233857/

# 50
Хората дават пари за какво ли не  Grinning
unterdenlinden, ето снимчици. Светлината е много лоша и не се вижда контраста както трябва (може би най - добре на снимка 4) http://www.album.bg/lionne/images/30233857/

Вярно, не е много омбре. Ако аз бях в такава ситуация-щях да се изстрелям при фризьор. Сигурно има мн. варианти как да я оправиш в домашни условия, но нямаш много време заради празниците  и рискуваш да влезеш от експеримент в експеримент.

# 51
 И аз си мислех за фризьор, но силно се съмнявам някой да иска да ме вземе покрай нова година без записан час. Просто не зна какво да правя.

# 52
  • В полите на Пирин планина
И аз си мислех за фризьор, но силно се съмнявам някой да иска да ме вземе покрай нова година без записан час. Просто не зна какво да правя.

Матиращ балсам на Престиж. Първо на по-жълтите места, може и без да го разреждаш с друг балсам или да постоиш по-дълго време. После може и на цялата коса, разреден с маска за коса/или балсам за коса. Освен матиране, подхранва добре косата. На по-светлите места трябва да си по-внимателна, защото може да стане по-сиво. На моята коса харесвам най-много Ледена зора.

Ето и една снимка за онагледяване -
Скрит текст:

# 53

Матиращ балсам на Престиж. Първо на по-жълтите места, може и без да го разреждаш с друг балсам или да постоиш по-дълго време. После може и на цялата коса, разреден с маска за коса/или балсам за коса. Освен матиране, подхранва добре косата. На по-светлите места трябва да си по-внимателна, защото може да стане по-сиво. На моята коса харесвам най-много Ледена зора.

Ето и една снимка за онагледяване -
Скрит текст:

Косата ти е страхотна! (де да може и моята при корените да придобие такъв цвят) Благодаря, че се отзова. Знчи има разлика между матиращия шампоан и матиращия балсам, защото с шампоана нищо не се се получи, реших, че косата ми е доста тъмна. Откъде мога да го купя? Ако се намацам с боя Колестон или Референс на Лореал какво ще се получи според теб?

# 54
  • В полите на Пирин планина
Lionne, тониращите балсами на Престиж се продават в масовите магазини и са 3-4 лева. Ако не променят цвета ти, което не вярвам, поне няма да увредят косата допълнително, т.като не съдържат оксидант. Естествено ефектът им е сравнително краткотраен, но на мен ми държи около 7-8 измивания и при нужда повтарям ...
Ако имаш достъп до професионални продукти по-добре пробвай с някакъв коректор - на първа страница на темата има таблица кой какъв цвят матира. Друга боя може и да оправи положението, но твърде честото боядисване със сигурност ще увреди косата, а твоята е доста дълга.
Пробвай с тониращ балсам, ако трябва няколко пъти подред.
Благодаря ти хубавите думи за косата ми  Hug

# 55
Аз трябва да се боядисвам, че вече от 5 седмици не съм го правила, но така ме мързи. Омръзна ми години наред едно и също, но пък не се харесвам като брюнетка. Чудя се ако се потъмня до 8-ца дали пак ще трябва да се боядисвам толкова често, но предполагам, че корените няма да ми изглеждат черни както сега...Няма угодия  Rolling Eyes

# 56
Lady Brinne, Nenna,

Благодаря ви за отговорите  Hug

# 57
Взех си боя на Макадамия, дано ме съм алергична и към нея ooooh!

# 58
Имам нужда от съвети и помощ .Фризьорката ми изгори косата Cry днес с блондор  и после ми сложи една много агресивна боя. Сега косата ми изглежда суха ,повехнала и без блясък. А ,цвета дори не се получи хубав. Мола ,ви кажете ми какво да правя ? Да я подстригвам ли или да се опитам да я възстановя ? Случвало ли ви се е  и как се справихте с това ? Praynig

# 59
  • sofia
Много кератинови терапии с инфраред преса и леееко подстригване на 20 дни.

Общи условия

Активация на акаунт