Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 452
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Много кератинови терапии с инфраред преса и леееко подстригване на 20 дни.

Peace   Heart Eyes

За подстригването - ще усетиш дали и кога имаш нужда.   Peace

Прави си и хидратиращи терапии - с ампули, концентрати. Затопляй за по-добър резултат.

# 61
Благодаря за вниманието момичета !
Купих вече инфраред  преса и кератинова терапия на Фито/тази намерих в една аптека/ . Минах през магазина на Златна рибка и си купих и Цимента - шампоан ,маска-архитект, концентрат ампули. Купих си  и масла- бадемово , жожоба и сусамово.
Иска ми се да изчакам с подстригването ,знам че нищо друго няма да я възстанови повече ...просто ще и дам малко време да видя .
Само не знам какво да правя с русото ,не ми харесва цвета ,а ако се боядисам ще довърша окончателно косата си. Явно ще трябва да потърпя.
Весели празници желая !Стискайте ми палци !
Забавих да похваля шампоана и балсама за руса коса на Philip Kingsley. Много нежно измиват косата . Имат лилав цвят и придават невероятен отенък на жълта коса и блясък. Много съм доволна. 

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 13:30 от rtyu

# 62
Боята Макадамия на чиста коса като Иноа ли се нанася или няма значение?

# 63
Боята Макадамия на чиста коса като Иноа ли се нанася или няма значение?

За първи път чувам, че ИНОА се нанася на чиста коса. Мислех, че боята, каквато и да е тя, винаги се прави на неизимта коса. Според мен не трябва да миеш първо косата, така е и по-щадящо.

# 64
  • sofia
Правило ли ви е впечатление, че когато нанесете повече боя в корена става по- светло? ( нямам предвид огромно количество, но не и пестеливо нанасяне)

# 65
# 66
Не успявам да убия оранжевия тон в косата си. Пробвах и зелен коректор, пробвах и син, пробвах и по- силен окислител, за да се изтегли пигмент и пак не става. Май някъде бъркам.

# 67
В момента съм намацана с боята на Макдамия, дано цвета да се е получил.

# 68
  • В мечтите

Според мен е по скоро пепелно.. Rolling Eyes.Harukaze с кой номер си на Макадамия?

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 16:12 от Belloslava

# 69
  • София
и аз при вас
напоследък не съм доволна нито от цвета на косата ми нито от боята
в началото се справяше добре с корените ми , но от няколко месеца ни искам да ми ги изсветлява достатъчно

цветът от снимката на темата е страхотен - ето такъв цвят искам
той е 9 и 10 смесени нали

# 70
.Harukaze с кой номер си на Макадамия?
7.77 Peace

# 71
  • София
Колко ли струва приблизително в салон с хубава боя-цвета от заглавната снимка премесен с по светло руси кичури-тип балеаж?

# 72
той е 9 и 10 смесени нали

На мен така ми се струва.   Simple Smile

За балеаж преди 6 месеца ми взеха 60лв.   Peace

# 73
  • В полите на Пирин планина
Не успявам да убия оранжевия тон в косата си. Пробвах и зелен коректор, пробвах и син, пробвах и по- силен окислител, за да се изтегли пигмент и пак не става. Май някъде бъркам.

Може би сложила недостатъчно количество коректор ...  newsm78

Другото, за което си мисля е дали няма да стане по-добре с по-висок номер боя и с по-нисък процент окислител  Thinking

А аз не мога да си понасям косата в последно време - явно от отопленето и шаловете долният пласт се заплита и едва се разресвам. Косата  ми е къдрава и принципно суха, а от боядисването още повече се изсушава. Постоянно й правя маски с масла, с други маски, ползвам ампули, реконструктори, кристали, серуми ... И направо не пога да я понасям. Сега съм я увила пак и от два часа съм с маска. За утре ще е добре, но на следващия ден е като разплетена кошница.  Whistling

# 74
Lady Brinne, и аз напоследък не си понасям косата. Полагам усилия и използвам продуктите, които си изброила, но не виждам резултат  Tired Моята коса е чуплива отдолу, а отгоре е права и ако не я напрявя с четка и сешоар на нищо не прилича. Не мога и да си намеря подходящия цвят, който да ми харесва и да ми отива.

Общи условия

Активация на акаунт