Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 619
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
em4eto, прекрасен ти е цвета. Според мен не му трябват никакви корекции.
и аз съм на същото мнение! Simple Smile

# 631
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте,
искам да ви питам за заместител на боите Гарние? Боядисвам се тази със синя лентичка, която не прави рижава коса, 113номер. Но, бих искала да знам до колко мислите, че това е добър или не толкова избор и с какво мога евентуално да я заместя? newsm78

# 632
Ето моите резултати с Keune 8.1 и 6% оксидант, след второто боядисване с нея:
1. на дневна светлина
2. със светкавица
Реално цветът е нещо средно между двете, медните нюанси при мен са много упорити и не изчезват само с боя (освен преди доста години с една тютюнева на Рилкен). Следващият път ще престраша да пробвам с коректор, но се чудя какъв, веднъж ми се струва, че жълтее, друг път, че рижавее  newsm78

Ако все пак прибегнеш към коректор -  син.    Peace
Иначе се присъединявам, цветът е много хубав.    Peace

# 633
Момичета косата ми е много странен рижаво-кафяв цвят и много ме дразни. Кажете ми какво да кажа на фризьорката следващия път с каква боя да ме боядиса, какъв оксидант?  smile3511 newsm45

# 634
  • София
Dessi_8313 , а как е от към ефект върху косата - в смисъл щадяща ли е или не?
Разглеждах цветовете и ми изглеждат добре ...

Ами на новоизраснали корени мога единствено да кажа, че цветът се получи ОК и с видим блясък. Не виждам поражения. Доволна остана. Peace

Simple Smile

# 635
  • В полите на Пирин планина
Dessi_8313 , а как е от към ефект върху косата - в смисъл щадяща ли е или не?
Разглеждах цветовете и ми изглеждат добре ...

Ами на новоизраснали корени мога единствено да кажа, че цветът се получи ОК и с видим блясък. Не виждам поражения. Доволна остана. Peace

Simple Smile

Благодаря  Hug
За сега ще се въздържа и пак си поръчах Макадамия за следващото / не особено скорошно / боядисване.

# 636
Не мога да не споделя това вдъхновение с вас.   Heart Eyes
http://4.bp.blogspot.com/-M2Lx76aFWQM/Th_kONdTYcI/AAAAAAAAAAA/cn … n%2Bmodel%2B4.jpg

# 637
  • София
Ето точно такъв цвят искам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes доскоро прическата ми беше същата  Grinning

# 638
# 639
em4eto, много хубав цвят се е получил и то само с 6% оксидант - браво!
Аз не виждам да рижавее.

sise7o, според мен смени фризьорката. Да не казвам голяма дума, но сама да се беше боядисала, сигурно щеше да стане по-добре. Тук момичетата биха ти препоръчали професионални бои - Кюн, Мюн и не знам си какви. Не съм ги пробвала точно тях, може и да са добри, ако имаш достатъчно средства - пробвай. Ако нямаш - пробвай с бои на Палете - силни са, но правят сравнително хубави руси нюанси. Избери си нещо пепелно от тия по-изсветляващите, но имай предвид, че косата след това ще прилича на слама. АКо не искаш пепелно, пробвай по-натурален нюанс. Гарние са по-щадящи бои, но почти винаги и при тях избиват медни нюанси. За Велатон също съм чула добри отзиви, но не взимай най-светлото русо, ако решиш да ги пробваш - преди време станах ярко жълта с боя на Вела. За Лонда съм чула добри отзиви, но аз не съм я ползвала. Общо взето - експериментус, докато не остане коса.  Laughing Ако имаш възможност, си вземи някоя професионална боя, но да не е Лореал и Макадамия. Доколкото имам поглед, Макадамията прави по-медни цветове. Доколкото четох, има много доволни от Кюн и КОлестон перфект - аз не съм ги пробвала и не мога да дам мнение.

Аз докато бягах от медните нюанси, които бяха доста убити в моята коса, сега се чудя как да си докарам по-наситен меден нюанс. Абе гледам се, гледам се и все ми се струва, че съм много бледа със сегашния цвят и ми се ще да вкарам малко медно или леко червеничко за свежест.
Кой номер мислите, че е този цвят? 74 или някой друг?
Скрит текст:
Много се заглеждам по муса на Лореал 740, но за момента нямам смелост да се мацна с него, въпреки че ако не ми хареса цвета, вероятно ще се измие бързо, но все пак.  Rolling Eyes

# 640
  • София
Аз пък смятам, че хубавата коса е здравата коса. По-добре да се инвестира в качествена боя ( не са толкова по-скъпи, даже от масовите Лореал са по-евтини), с която може да се постигне траен и наситен цвят. С бои като Гарние и Палете се получават хубави цветове, но издържат едно-две измивания и започва да избиват всевъзможни нежелани оттенъци, да не говорим какво причиняват на косъма. Винаги ще се намери някой с природно много здрава и хубава коса, който и с кислородна вода да се прави пак ще е прилично, но масовият случай не е такъв.  Peace Peace Peace

# 641
  • В мечтите
 Съгласна съм с  -Alien-.Поддържането на хубава коса иска инвестиции...аз от 3 месеца се мацондря с Иноа и да ви кажа честно се усеща,че боята е по-щадяща от масовите.А аз се боядисвам от 12години и определено ..има разлика  Peace.

# 642
  • Варна
сега след като най -накрая си открих моя цвят , трябва да боядисвам само корените с 3 % оксидант ли или пак с 6 %?

# 643
  • София
em4eto, много хубав цвят се е получил и то само с 6% оксидант - браво!
Аз не виждам да рижавее.

Благодаря! Винаги ползвам не повече от 6% оксидант, моят естествен цвят е около 6-ца (тъмнорусо или по-скоро светлокестеняво). За рижавото- не е много, но го виждам на определена светлина.

Страхотно  Heart Eyes

# 644
  • В полите на Пирин планина
HAPPY_QUEEN, имай предвид, че мус боите стават по-тъмни.

Общи условия

Активация на акаунт