Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 644
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • В мечтите
Feeling на мен по същия начин избиват тези отенъци,ама друго си е един съвет и особено като за първи път ще слагам коректор.Мерси много   bouquet

# 616
HAPPY_QUEEN, пак благодаря за вниманието.
L'Oreal и Schwarzkopf са боите при моята фризьорка, L'Oreal категорично отпада защото шансът да използвам техен продукт е нулев, а Schwarzkopf може би донякъде е алтернатива, но само донякъде.
Цветът, който харесах е на Na.Yo, не знам салон, в който я използват, не съм я и пробвала досега, но я предпочитам. Алтернативен вариант е салон, в който работят с Paul Mitchell, но все още не съм търсила.
Сега ми се струва добър план да си купя боята и да я занеса в салона, но наистина ще дам на косата малко почивка. Планирам да ида в края на седмицата и ще се радвам да се похваля след това при вас.  Simple Smile

# 617
HAPPY_QUEEN, пак благодаря за вниманието.
L'Oreal и Schwarzkopf са боите при моята фризьорка, L'Oreal категорично отпада защото шансът да използвам техен продукт е нулев, а Schwarzkopf може би донякъде е алтернатива, но само донякъде.
Цветът, който харесах е на Na.Yo, не знам салон, в който я използват, не съм я и пробвала досега, но я предпочитам. Алтернативен вариант е салон, в който работят с Paul Mitchell, но все още не съм търсила.
Сега ми се струва добър план да си купя боята и да я занеса в салона, но наистина ще дам на косата малко почивка. Планирам да ида в края на седмицата и ще се радвам да се похваля след това при вас.  Simple Smile

Успех и да покажеш резултата Simple Smile

# 618
Feeling на мен по същия начин избиват тези отенъци,ама друго си е един съвет и особено като за първи път ще слагам коректор.Мерси много   bouquet

Пак заповядай! И успех!       Hug

# 619
  • Чукарландия
При 1517 на Кюн с оксидант 12%, какъв коректор да прибавям, за да убие жълтото? Имам син коректор, дали става? Hug

Ползвала ли си този цвят на Кюн до сега? Аз лично, при (почти) толкова светъл нюанс, нося на лилав коректор.   Grinning
Ако сложа син, вероятно ще ми стане твърде студен отенък.

Не, не съм ползвала нито този цвят, нито въобще Кюн. Аз пък целя студен оттенък, така че смело ще пробвам със синия коректор. Нека да е твърде.Mr. Green

Благодаря ти, Feelingbouquet

# 620
BBeLLa аз веднъж ползвах този цвят и помня ,че косата  ми беше придобила един сив отенък и то без коректор.Стана си просто студен цвят и то без каквото и да е друго.На мен тогава това не ми допадна и затова не повторих. Всъщност сивото след три-четири измивания изчезна.... и сега като се замисля...стана хубав цвят . Ако може да се избегне първоначалното по-силно матиране ще е чудесно.

# 621
Здравейте мацки,  Wink най- накрая взех решение да се боядисам с Чифели 11.11 супер изсветляващата, но не мога да реша с какъв оксидант, защото в магазина продавачката ме убеждаваше да е с 12%, а от многото изчетени теми тук разбрах, че с 12 % най-много избива жълтото и оранжевото, от които си имам в изобилие. Тъй като сега нямам възможност за по-скъпа боя + коректор, приемам предложения за процента.
Също четох някъде, че можело да се добави към боята или да се направи матиране с пиоктанин??

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 20:56 от fastu4ka

# 622
  • София/Дружба
Здравейте мацки,  Wink най- накрая взех решение да се боядисам с Чифели 11.11 супер изсветляващата, но не мога да реша с какъв оксидант, защото в магазина продавачката ме убеждаваше да е с 12%, а от многото изчетени теми тук разбрах, че с 12 % най-много избива жълтото и оранжевото, от които си имам в изобилие. Тъй като сега нямам възможност за по-скъпа боя + коректор, приемам предложения за процента.
Също четох някъде, че можело да се добави към боята или да се направи матиране с пиоктанин??

Аз лично имам лош опит с чифели и не бих я препоръчала на никой, моята естествена коса е 7, боядисах се с 10.1, 12% оксидант и стана жълта в корените - много рядко ми се е случвало такова нещо. За мен не си струва 10-те лева, боя Ехо от 5 лева е по-добра и по-щадяща.

# 623
Еко е добра боя, но няма супер изсветляваща серия, естествения ми тон е 4 и тя не може да се справи с подобно изсветляване, едно е 4 друго е 7 Sad . В този ред на мисли някой има ли отзиви за Lorvenn Paris, тя също спада в допостимия ми бюджет, и макар да намирам 10 ки добри отзиви за суперизсветляващите на Ciflli съм склонна да си променя решението, след като казваш, че не е щадяща. Иначе, благодаря за вниманието. Simple Smile))
Поздрави на всички русокоски.
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 14:04 от fastu4ka

# 624
Happy Queen Моята също е с дебел косъм... Дано следващия път стане по-руса, а не рижава... http://prikachi.com/images.php?images/27/5888027d.jpg

Това фризьорката ли го направи? От мен има една тупаница.  Laughing АЗ се бях направила по-добре вкъщи, моята коса също имаше меден оттенък, но не толкова ярък. Иначе аз не мога да те съветвам за професионални бои, до преди фризьорката да ме боядиса с Алфапарф бях ползвала само Гарние колор сензейшън номер 8 и 9.13. (Това от сегашния ми бояджисвачески период.  Laughing) От 8-цата ми стана много хубав медно рус цвят, но не много светъл. От 9-ката косата ми стана жълта.  Laughing А Алфапарф не ти я препоръчвам - много силна боя е, уби ми целия блясък на косата. Иначе ако си с дебел косъм не ти препоръчвам и Лореал, ама коя да ти препоръчам не ми е ясно понеже и аз все още не съм открила точно своята боя, но като че ли Гарние колор сензейшън най-много ми допада засега.

Не знам, но последните седмици се видях с какви ли не оттенъци и без оттенъци и в крайна сметка установих, че с меден оттенък ми стои най-добре, най-свежо и най-естествено и сега мисля с какво да се боядисам, че да си направя такава медна цялата коса.  Rolling Eyes

Колкото до коректорите - на мен от 9-ка нагоре ми избива жълт цвят, а на 8 е убито меден. Мисля, че от 8 нагоре цветовете вече стават прекалено светли за мен и се сливат с лицето ми. Изглежда идеалния цвят за мен е толкова лесно постижим, но какво все се бутам при сложните цветове дето в крайна сметка не ми отиват..  Sunglasses

hedgehog, успех!

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 14:36 от HAPPY_QUEEN

# 625
Момичета, имате ли представа с какво трябва да се мацна, за да получа подобен цвят?

# 626
  • София
Привет!

Скоро не съм се включвала но искам да Ви споделя, че боядисах  корените на майка ми /основата е  4-5, като на места има и доста бяла каса/  с боята  LAKME Collage  9/00  с 9%.

Чудесни резултати, покри белите коси, или аз не видях такива, изсветли чудесно.

Понеже и на мен ми предстои боядисване, реших и аз да я пробвам. В събота ще покажа резултати.  Hug

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 11:51 от Dessi_8313

# 627
И аз се точех на тази боя Лакме, но ще е като се науча да се боядисвам. Много ми е трудно - от тренировките на сухо ми се схвана врата и ме заболяха ръцете докато се мажех отзад.  Laughing Не знам как успявате. Моята коса е доста гъста и пада дълго мазане... Мисля да пробвам мус боите за по-лесно.  Laughing

# 628
  • София
Ето моите резултати с Keune 8.1 и 6% оксидант, след второто боядисване с нея:
1. на дневна светлина
2. със светкавица
Реално цветът е нещо средно между двете, медните нюанси при мен са много упорити и не изчезват само с боя (освен преди доста години с една тютюнева на Рилкен). Следващият път ще престраша да пробвам с коректор, но се чудя какъв, веднъж ми се струва, че жълтее, друг път, че рижавее  newsm78

# 629
  • В полите на Пирин планина
em4eto, прекрасен ти е цвета. Според мен не му трябват никакви корекции.

Dessi_8313 , а как е от към ефект върху косата - в смисъл щадяща ли е или не?
Разглеждах цветовете и ми изглеждат добре ...

HAPPY_QUEEN, това си е чисто рижаво-червено, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт