Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 592
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Belloslava, тези бои с S в номера са суперизсветляващите  Peace. Не са на ниво 9, а са по-светли. Ти какво точно търсиш newsm78

# 691
  • В мечтите
Belloslava, тези бои с S в номера са суперизсветляващите  Peace. Не са на ниво 9, а са по-светли. Ти какво точно търсиш newsm78
Ами нещо по-светло,но се притеснявам да сложа изсветляващи или да ползвам окс 12%,че ще стане рижаво  Rolling Eyes

# 692
Каква е основата? Корени и дължини на едно ниво ли са? Цвета,който целиш на ниво 9 ли е или по-светло? Много въпроси, знам Mr. Green ,ама за да се опитаме да помогнем е добре да знаем тези неща. Ако искаш можеш да пуснеш и снимки на косата ти за максимална точност  Peace

# 693
  • В мечтите
Jassye малко по-горе постнах една снимка след вчерашното ми 10 минутно боядисване  Blush.Целя определено по-русо.Този цвят ще се измие от вчера,но вече запчнах да се отчайвам да се сдобия с нещо по-русо.

# 694
Доста тъмничко е  Mr. Green, не си го представях така. Като цвят е хубав обаче. Целиш колкото е възможно по-светло ли?

# 695
  • В мечтите
Доста тъмничко е  Mr. Green, не си го представях така. Като цвят е хубав обаче. Целиш колкото е възможно по-светло ли?
То не е толкова тъмно ,според мен и светлината е кофти!Има един продукт на Лореал Платинум http://www.zlatnaribka.com/image/cache/pinkpaste-500x500.jpg,дали върши работа  Thinking

# 696
Happy-Queen най-лесния и достъпен начин за постигане на медното което искаш, мисля че е Garnier Color Natiurals 7.4 http://www.ambar.ua/pic/shop/dc37ecd6a279dbc4dd82a6d870e28717.jpg, но пада бързо и трябва на светла основа, не знам до колко ще изсветли корените, иначе почти всички професионални бои предлагат подобен меден нюанс и са по-трайни от Garnier, само трябва да погледнеш каталозите и да си го харесаш, много хубаво става на руса основа, чак аз се изкушавам  Wink.

Благодаря. Знам я тази боя на Гарние, но не я харесвам много. Засега съм се навила да пробвам муса на Лореал, същия номер, така че ако не ми хареса, пак ще падне бързо и вероятно ще стане точно такова рижаво, каквото искам. Косата ми е руса в момента и искам да стане медно руса или рижава, но не смея за момента да ползвам професионални бои, да не би да не ми хареса резултата, а да се задържи за по-дълго. Мисля да пробвам с Лореал, защото тази боя при мен пада бързо, а ми щади косата. Хубав цвят е и Лореал Преференс 74, но вероятно ще пробвам муса, че е по-евтин.  Simple Smile За корените не се притеснявам, защото с 8-цата на Гарние сензейшън стават много хубаво медно русо, не рижаво, по-естествено такова, но ако намацам върху руса коса няма да стане такова.  Simple Smile

Belloslava, много ти съчувствам за несполучливия опит с коректора. Аз лично повече не бих използвала бои на Алфапарф, защото много ми хабят косата в сравнение с масовките в магазините, а и много трудно падат. За справка - цветът след като го махнах с вит. С и стана малко по-светъл, не е мръднал изобщо от тогава до сега. Повече с толкова трайни бои няма да се боядисвам докато не намеря своя цвят. На масовките ми харесва (за момента) именно това, че падат бързо. Иначе цвета ти е хубав - тъмно русо.

# 697
Към момичетата, с които имаме Кюн:
Пристигнали са!     Party
Извинявам се, но съм много ограничена откъм време тези дни и ви моля да ми изпратите, каквото трябва на ЛС, за да пристигнат до вас.

Моля всички останали да ме извинят за спама!        bouquet

# 698
Belloslava, продукта ,който си посочила не знам какъв е ,не съм го ползвала. Не разбрах обаче цвета,който целиш какъв е  newsm78

# 699
  • В мечтите
Belloslava, продукта ,който си посочила не знам какъв е ,не съм го ползвала. Не разбрах обаче цвета,който целиш какъв е  newsm78
Ми нещо подобно на това http://newspaper.li/static/687accb3e48b03cb661e099f58e2f9e6.jpg или това http://shame-full.com/wp-content/uploads/2013/01/800_beyonce-kno … ot-1019681697.jpg  Rolling Eyes.Продуктът е за изсветляване без амоняк и понеже е скъп и не знам дали си заслужава,но пък ако не изтощава косата може би си струва.....

# 700
В такъв случай недей да вземаш суперизсветляващите бои. Насочи се към ниво 8, но след като пробваш продукта ,който си показала  или римуувър ,или пък просто да почакаш да падне тъмното. Вземи окислител 9% за да се получи по-светъл цвят  Peace

# 701
  • София/Дружба
Belloslava, мен преди ме боядисваха с боя ниво 12 и 6% окислител, точно такова русо ставаше, тогава целях ниво на изсветляване 9 . Хем боята е суперизсветляваща, хем окислителя е достатъчно слаб, за да не станеш много руса  Wink Боята беше BES. Ако се престрашиш - пробвай.

# 702
HAPPY_QUEEN, дано мога сега аз да ти бъда полезна.  Simple Smile
Бях дълго време с медни червени цветове, опитах мнооого бои, защото работата е там, че малко марки имат достатъчно варианти, между които да избираш. Помня Бес именно с многото рижави тонове и сега намерих снимка на каталога: http://media.snimka.bg/2498/011251944-big.jpg  Simple Smile
Доколкото си спомням боята беше съвсем задоволителна, аз използвах 8.4 и беше съвсем истинско ирландско медно червено.  Simple Smile Но ти показвам тези цветове именно защото има още доста по-светли и по-клонящи към русо нюанси.

# 703
hedgehog, много благодаря за информацията - полезна ми е. Може би точно такъв цвят искам - 8.4, но не намирам от масовите бои. Вероятно, ако ми хареса резултата, ще се мацна и с професионална боя (но първо една проба с боя, която ще падне по-бързо  Simple Smile). Между другото не знам дали е удачно да кажа тук, но малко форсирам с избора на цвят, защото скоро ще си поръчвам тупе и не знам на какъв цвят да се спра. А тя моята коса и без друго изчезва от хоризонта, барем да я боядисам докато я има.  Laughing Та сега се чудя на какъв цвят да се спра, че и тупетата не са евтини, а после да ги пребоядисват също е скъпичкоооо. Та сега искам да си намеря цвят, който да ми отива и да го нося поне 2 години.  Simple Smile Обаче се чудя дали пък да не се спра на нещо по-естествено като 73 да кажем, но пък ирландското много ми отива. Абе ще пробвам, пък после ще видим. А, могат да ме направят и там дето ще си поръчвам тупето ама са кожодери и не ми се дават толкова пари, особено като знам как цветът пада с едно миене.  Whistling То дано и от тупето не ми падне толкова бързо, отплеснах се!  ooooh!

hedgehog, а как ти се струва боята - силна ли е, щипе ли на скалпа, изтощава ли косата? Подобна на Алфапарф ли е? Помня,че моята фризьорка ми казваше за тези Бес, че са двойна боя и мога да се мажа 2 пъти с нея (не цялата коса, разбира се, за цялата коса сигурно и цялата опаковка ще отиде; на мен 1 обикновена боя само за корените ми върви).

# 704
Напълно разбирам.  Laughing
Мечтая си от години да си купя малко косица на щипки, с която да си правя щури прически като на рок звезда  Mr. Green, обаче не смея да избера цвят. По разбираеми причини като неделното ми русо, например. Така че ми е съвсем ясно.
Аз си мисля, че си струва да се пробва - аз изкарах 4 години - най-дългият ми период с един цвят, разкошно е това червено. Ако опиташ и се харесаш, защо не?

Колкото до масовите бои, това е важно да се отбележи - има каталози, в които има по някой друг меден нюанс, обаче винаги навсякъде казват, че отдавна не се произвежда, просто още стои в каталога, търсила съм много и без резултат. Има 2-3, Л'ореал-и, Гарние-та, обаче не съм убедена дали си струва. Всъщност аз започнах да използвам професионални бои именно заради това червено,  много беше сложно с него при масовите марки.

При мен Бес беше добре, не си спомням да съм имала никакви оплаквания, нищо по-различно от по принцип. А май не съм чак толкова дебелокожа  Laughing, защото с римуувъра последния път пропищах.
Важно е да кажа, че аз винаги мажех цялата коса, когато беше червена, при това често. Просто няма друг цвят, който да пада толкова бързо, нямаше как да минава само с корени. Което довежда до сериозна нужда от хубава козметика, защото това си е сериозно мазане. Но пък и с русите коси не е по-различно май-май, така че това се знае, и аз се отплеснах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт