Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 589
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
някои да е ползвал loreal referance platinium blond възможно ли е без амоняк маистина да изветлява с 8 тона аз съм натурална блондинка но цветът ми е тъмно рус или светъл лешник както искате го наречете но ми се ще някаква промяна щадяща и косата ми....ако някой е ползвал тази боя ще се радвам на отзиви не ми се ще да ризкувам и да стана като лисица

# 706
Ох като заговорихте за медени аз още съм влюбена в един Syoss Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 01:24 от Анонимен

# 707
  • Parsberg
Момичета Колестон с какъв процент оксидант се продава и включен ли е в цената от 17лв ,не пише също и като количество колко е ,за оксиданта имам в предвид?Коя от двете бои ще ми препоръчате ,колестон и лореал.Искам този път да не правя грешки от както от мн светло русо преминах на кестеняво защото косата ми беше ужасна като цвят и още е такава.

# 708
  • В мечтите
Евентуално мога да пробвам с 12-ка наистина, solley мерси за съвета.Jassye аз 9% окс. ползвам,но все едно е 3..започнах да се замислям дали изобщо е оксидант и то 9-ка вътре.Не е възможно,да става толкова тъмно на 10.31.Аз досега съм се правила руса без да се обезцветявам и темп подобни магии  Rolling Eyes.И се чудя,просто другия път дали да не сложа Иноа плюс някой окс. от масова боя??И да ви попитам някой бои на Phyto,ползвал ли е?

# 709
Belloslava,когато косата е вече боядисвана в по-тъмен нюанс и решиш да я боядисаш в по-светъл трябва да използваш римуувър преди това,иначе няма много да изсветлее.

# 710
  • София
Момичета Колестон с какъв процент оксидант се продава и включен ли е в цената от 17лв ,не пише също и като количество колко е ,за оксиданта имам в предвид?Коя от двете бои ще ми препоръчате ,колестон и лореал.Искам този път да не правя грешки от както от мн светло русо преминах на кестеняво защото косата ми беше ужасна като цвят и още е такава.
Оксидантът се купува отделно и си избираш какъв процент да бъде  Peace

# 711
  • В мечтите
Belloslava,когато косата е вече боядисвана в по-тъмен нюанс и решиш да я боядисаш в по-светъл трябва да използваш римуувър преди това,иначе няма много да изсветлее.
Тя не е тъмна,не искам и русо бяло.А с този ремуувър не ми се пробва,че още кълцам поражения от една подобна смес Wink.Ще видим какво ще стане,просто ще сменя окс. и така. Peace

# 712

hedgehog, благодаря за изчерпателния отговор! Да ти кажа засега съм хвърлила око на Лореал мус 740
Скрит текст:
. Обаче ми се струва, че е прекалено ярко и се замислям дали да не държа косата по-малко, колкото да придобие оттенък, да не изглеждам като светофар.  Rolling Eyes Не искам точно такъв цвят, но не знам как по друг начин да придобия рижав оттенък.  newsm78
А, между другото косите на редове са много яки. АЗ си бях купувала преди от Магама и съм много доволна от косата - все още си е както когато я купих, не се е повредила (купувах я преди 4-5 години) като около 1 година съм я носила по-интензивно, а после от време на време и като ми израсна косата спрях. Та съм много доволна от косата на редове, най-готиното е, че се запазва по-дълго време отколкото, ако ти я лепнат за твоята коса, по-лесно се поддържа самата коса, излиза по-евтино, но пък всеки път трябва да се занимаваш да я слагаш. Бяха ми направили 3 реда коса и изобщо не се различаваше от моята. Тогава бях на кичури и косата я направиха на кичури - точно като моята 1:1 - много хубава коса. Та съм много доволна от косата и пак ще ходя сега там, но този път за тупе.

# 713
Блондита, знаете ли дали  серията Preference WIld Ombre на L'Оreal e със супра или с боя?  newsm78

Ето още едно вдъхновение от мен http://share-fastly.picmonkey.com/prod/photo_posts/Nn9u6DyqimE_5007699.jpg

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 17:32 от strangerintheroom

# 714
Горе нещо не ми се виждат снимките... но все пак да Ви покажа медения цвят, в който съм влюбена Heart Eyes
Скрит текст:

# 715
Момичета пробвахте ли боята на Лакме за руси тонове,има я в рибата,пише че е с малко амоняк. Насочила съм се към 12.10,преди се боядисвах с Индола 1000.11 супер светло пепелно русо.
Ако някой я е пробвал,нека да сподели впечетления,понеже не видях да е писано
Мерси Hug
или 12.72,покривна ли е боята,има ли жълти отенъци

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:32 от loipi

# 716
  • София
Да споделя резултата от вчерашното си боядисване, дано не подразня някого със снимката си, която е малко по-блондинска от предишните  Mr. Green
Скрит текст:
Използвах боя Keune 8.1 и 9.1 в съотношение 1:1 , оксидант 6% и син коректор, около 1,5 см (можеше да сложа още половин см, но като за първи опит не посмях).

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 02:06 от em4eto

# 717
em4eto, супер е  Peace Heart Eyes

# 718
Да споделя резултата от вчерашното си боядисване, дано не подразня някого със снимката си, която е малко по-блондинска от предишните  Mr. Green
Скрит текст:
Използвах боя Keune 8.1 и 9.1 в съотношение 1:1 , оксидант 6% и син коректор, около 1,5 см (можеше да сложа още половин см, но като за първи опит не посмях).

Ох, страхотен цвят! Heart Eyes Май ще се хвърлям на Keune и аз.  Grinning

Някой знае ли от къде мога да я намеря във Варна(или краен случай - Бургас)?  Thinking

# 719
  • София
em4eto много красив цвят  Heart Eyes

Малко вдъхновение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт