Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 584
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета,
Попаднах през Гугъл на темата, страшно се развеселих от първия пост, абсолютно верен  Joy
Та по тоя повод, интелигентното ми русо в момента е сиво-зелено и съм истинска блатна вещица  Mr. Green чела недочела, поръчах си бои на Иноа, 10. Не ми отиват сиви оттенъци хич, гадното жълто не го харесвам и изобщо от години съм в търсене на светъл, слънчев и топъл цвят, но не с блондор. Питането ми е ще стане ли нещо с иноата изобщо? Естественият ми цвят пак е рус, но по-тъмен. Сега се наклепах с 8ца на Лореал бежова, но ето ме сиво-зелена. Но порасналите корени не личат, значи нещо като 8 отговарям. Оксидант си взех 30%. Като цяло косата ми е изтощена, суха и хвърчаща, всякакви продукти съм пробвала, но не и хубава боя за коса (освен фармаколор, ако се брои за по-качествена). Благодаря ви предварително.  Blush

П.С. Извинявам се за вероятно стотния подобен въпрос  Embarassed

Ще ви бъда благодарна и за препоръки за поддръжка на хубава руса коса, а аз ще се опитам да изчета последните теми.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 00:15 от Блонди

# 241
Блонди, вярвам, че момичетата тук също ще помогнат, но бих те поканила и в темата за професионални продукти за коса. Опиши косъм(плътен, фин), какви продукти си ползвала до сега, освен с боя, как третираш косата си? Вярвам, че можем да постигнем много и скоро ще се радваш на красива и здрава коса.
Заповядай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=698037.0

# 242
Записвам се и аз в темата ви, преди месец преживях минаването от черно към русо /отново/, сега след обезцветяване, подстригване и кичури съм руса отново, изсветлих се първо с Еволюшън - 9.1, а след това с 11-ка на една боя за коса, професионална - You, но май-май е много златиста, очаквах да е по-пепелно и се матирах с балсамите на Престиж, но много бързо ми се отмиват. Вчера в една от темите прочетох как се прави мат с боя за коса, но въпроса ми е каква боя за коса да ползвам, какъв номер? Цвета на естествената ми коса е 6, но много пепелно, затова и матирам косата си след като я изсветля, някак по се възприемам. Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите.

# 243
Блонди, защо толкова силен оксидант използваш, ако основата ти е към 8? Според мен може от това да идва силното сиво-зелено. Аз използвам 30, но тръгвам от черни корени, почти 1 като цвят.
Според мен трябва да си вземеш 9 или 10, но да е с по-слаб оксидант  Peace

# 244
Блонди, защо толкова силен оксидант използваш, ако основата ти е към 8? Според мен може от това да идва силното сиво-зелено. Аз използвам 30, но тръгвам от черни корени, почти 1 като цвят.
Според мен трябва да си вземеш 9 или 10, но да е с по-слаб оксидант  Peace

Предполагам, че Блонди е имала предвид 9% (30vol.).    Peace

# 245
Предполагам, че Блонди е имала предвид 9% (30vol.).    Peace

Да, това имах предвид, моя е грешката  Crazy

Аз Иноа-та не съм я ползвала още, чакам я да дойде, а от готовите бои - оксидантът си е вътре. Иноа поръчах с 30vol. Няма да ми изсветли с по-малко, а сивото стана от тази боя  Rolling Eyes

Фийлинг, мерси за линка, аз изчетох темата за Иноа, ама видях, че не е писано отдавна по нея. Сега ще се намърдам и в другата  Hug

# 246
  • София
Къде се загубихте, ей!
Аз пък напоследък съм нападната от мисли за кестеняво.
Или поне за модерно червено-русо.
Взех си по погрешка една безамонячна боя и се чудя дали да не я пробвам или да не си търся белята?
Ето такава -8.5
http://beautycosmetic.biz/schwarzkopf-palette-color-gloss-boya-kosa-p-4254.html

# 247
Хоп и аз в клуба на блондинките  Grinning Аз се боядисвам през 3 месеца,естественият ми цвят е тъмно рус и за това като ми пораснат корените не стои грозно.Харесвам боите на garnier nutrisse ,преди само с тях се боядисвах,но последно време няма кой да ме боядисва и пребягвам към мусовете.Последно се боядисах с loreal casting mousse,но много коса ми падна или аз много съм се скубала при нанасянето или е от боята  Rolling Eyes Ето го резултата,снимката е един месец след боядисването.

# 248
sorriso:), страхотна коса  Heart Eyes

# 249
  • Неизживени спомени
добър ден момичета!
sorriso:) ще споделиш ли кои номер си използвала, цвета е...  Heart Eyes страхотен! С Гарние, същият резултат ли се получава / ако може да кажеш и номера на Гарние Praynig /

# 250
Мерси момичета  Simple Smile Дълги години се боядисвах с тази боя
Скрит текст:
обаче стоеше по жълт цвета,след това излязоха боите в по-малките опаковки и трудно намирах тази и почнах с тях,когато имаше кой да ме боядиса  Laughing Май месец се боядисах с тази
Скрит текст:
и ми уби жълтеникавия цвят,последно се боядисах с
Скрит текст:
мисля,че беше този номер  Simple Smile

# 251
  • Неизживени спомени
благодаря ти  Hug Аз се боядисвам с Герние 101, но направих глупавият ход, да си взема палете и сега след 3 месеца, продължава да  ми жълтее в корените и не може да стане цвета, които постигах преди Sad

# 252
благодаря ти  Hug Аз се боядисвам с Герние 101, но направих глупавият ход, да си взема палете и сега след 3 месеца, продължава да  ми жълтее в корените и не може да стане цвета, които постигах преди Sad
Защо не пробваш с тази ,би трябвало да убие жълтото
Скрит текст:

# 253
Момичета, боята на Иноа отговаря ли си на цветовете в каталога? Имам предвид 7-ците да не стават много тъмни? Rolling Eyes Някой, който се е правил може ли да каже, как е положението с цветовете.  Peace

# 254
  • sofia
Момичета, правиха ми бамбукова терапия на Алфапарф, нещата са много добре. Косата ми стана като коприна.

Общи условия

Активация на акаунт