Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 90 742
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • В мечтите
 Ако основата ти е 4-ка, а искаш 8-ца това са 4 тона Thinking. С 9% окислител ще изсветлиш не повече от 3 тона. По добре за корените да вземеш 12%. Дължините ако са изсветлявани- не повече от 3% окислител за освежаване  Peace
[/quote]
Ами ще пробвам,утре ще се боядисам.Няма да стоя много с боята за да не стане разлика ..голяма.Jassye мерси   bouquet

# 466
Някой може ли да ми каже какъв  номер е цвета на Гена Трайкова?

# 467
Айде и аз да се включа прясно боядисана(след 2 седмици отлагане. ooooh!).
Действах с Макадамиа 9.1 и учудващо за мен получих равен цвят(мислех си, че ще оплескам нещата и ще направя някоя рязка граница Laughing).
В корените обаче се получи оранжевеещо и сега се чудя дали с тониращия шампоан на REF. да пробвам да го оправя утре, или направо да взема балсамче на Престиж... като там идва и чуденето "какъв цвят да е".  Laughing
Общо взето "пепелното" в русото бая ми липсва...  Wink

# 468
Като ви чета неволите и като изхождам от собствения си опит, все си мисля, че на фризьор резултатите са най-добри. На мен мъжът ми ми обяви бойкот и не иска повече да ме маже.  Laughing Но ще го натисна за ремувъра довечера, пък после ще видим какво ще правим с фризьора. До сега само на фризьор ми се е получавал абсолютно равен цвят без разлика корен - дължина, но все си мислех, че по-тъмно русо ще стане добре в домашни условия, но виждам че не е така. И тъмно русото трудно се постига, абе не може всеки да е фризьор!

* Sandra *, браво на теб, че си се справила успешно и сега се е получило добре. Аз не я правих тая маска с киселото мляко, а направо си взех римувър, защото все си мисля, че едно е оттенък на цвета, който вероятно ще се измие по-бързо, а съвсем друго боядисване в нежелан цвят. При мен стана май точно боядисване. Ще видим какъв успех ще имам с римувъра - дано да стане нещо. ВЪпреки че като се гледам, все повече установявам, че червеникавите нюанси много ми отиват и доста ме освежават за разлика от русите, та нищо чудно да реша да мина и към червенокоските, но бих пробвала по-скоро с безамонячна боя, макар че надали ще го направя. Освен ако русото и след фризьора не ми допада...  Rolling Eyes

# 469
HAPPY_QUEEN, не искам да те разубеждавам аз ,но така като те чета имам чувството ,че нямаш нужда от римуувър . Щом си руса под коректора цвета бързо ще падне,а и не мисля ,че е толкова грозно. Римуувъра уврежда много косата и трябва да си много внимателна. Аз на твое място бих правела маски с кисело мляко и затоплен зехтин  Peace

# 470
  • София
HAPPY_QUEEN, не искам да те разубеждавам аз ,но така като те чета имам чувството ,че нямаш нужда от римуувър . Щом си руса под коректора цвета бързо ще падне,а и не мисля ,че е толкова грозно. Римуувъра уврежда много косата и трябва да си много внимателна. Аз на твое място бих правела маски с кисело мляко и затоплен зехтин  Peace
И според мен не се хвърляй направо на ремуувър, пробвай първо да свалиш цвета с маска  Peace

# 471
Някой може ли да ми каже какъв  номер е цвета на Гена Трайкова?
Кой от всички... тя всеки ден е с различен отенък Laughing Един ден много ми меднее, на следващия е с прекрасен бежов цвят... Peace

# 472
Някой може ли да ми каже какъв  номер е цвета на Гена Трайкова?
Кой от всички... тя всеки ден е с различен отенък Laughing Един ден много ми меднее, на следващия е с прекрасен бежов цвят... Peace
   Laughing и аз винаги съм се чудела как може всяка вечер да е с различен цвят на косата

# 473
Момичета, късно, късно, вече се мацнах с римувъра и съм много доволна.  Sunglasses Може би защото не очаквах нищо да стане, но честно да ви кажа не повярвах, че толкова много съм си изсветлила косата и то само с боя (последния път мацнах 9-ка, когато слагах и коректора). Единственото лошо нещо е, че сега косата ми доста жълтее, придобила е златист вид, не точно патешко жълто ами едно златисто, абе не по врат, а по шия.  Laughing Естествено, така няма да ходя, а при фризьорката мога да отида чак другата седмица най-рано, така че утре ще се мажа сама, но още се чудя с каква боя... Вероятно ще реша в магазина и тъй като мъжът ми вече ме отряза с мазането, защото много му омръзнало, ще трябва да се мацам сама (а и той толкова лошо ме маже, че без него по-добре) та сега се чудя между безамонячен мус на Шварцкопф и Гарние Нутрис с флаконче с апликатор. На Лореал боите също са с апликатор и са вариант, но не съм доволна от тях и ги махам. От Гарние съм по-доволна, затова остава като алтернатива. Мислех и за муса на Вела, но тъй като я дават много силна боя и четох в един руски сайт, че цветовете не стават добре, се отказах. И така утре ще реша с какво да се мацна.
Косата ми стана малко по-суха, но не се изтощи. След процедурата я мацнах с кристали и сега си е пак мекичка.
Но съм много доволна от римувъра - не вярвах, че ще свърши някаква работа, а той ми махна дори една по-тъмна боя надолу дето ми бяха кичурите (реших и там да се мацна да видя какво ще стане). Обаче естествения ми цвят не го свали там и сега съм шарена колко искаш.  Laughing Жалко, че не мога да чакам до фризьорката та ще позамажа положението утре с някоя боя, но следващия път обезателно ще отида на фризьор да ме оправи както трябва.
Много съм доволна обаче от римувъра - не очаквах, че ще се справи толкова добре, а и не очаквах косата ми да е толкова светла - малко се шокирах. В момента съм на ниво 9 с 2 пъти боядисване - веднъж с 8 и веднъж с 9 номер боя. Вярно, че между тях се боядисвах пак с 8 пепелно, но то стана по-тъмно от първия път, така че не го броя за изсветляване. Който не вярва, че може да се получи от кестенява коса светло рус цвят само с боя и то общо взето с 2 боядисвания - ще има да взема.  Laughing Явно моята коса поддава на изсветляване и боядисване. Цветът от кичурите надолу стана много хубав, защото изсветля още и се махнаха всички сиви не знам си какви оттенъци и стана много хубаво бежово русо, но отгоре дето бях по-прясно боядисана ще се мацам с нещо, че жълтее.

# 474
  • София/Дружба
Момичета, късно, късно, вече се мацнах с римувъра и съм много доволна.  Sunglasses Може би защото не очаквах нищо да стане, но честно да ви кажа не повярвах, че толкова много съм си изсветлила косата и то само с боя (последния път мацнах 9-ка, когато слагах и коректора). Единственото лошо нещо е, че сега косата ми доста жълтее, придобила е златист вид, не точно патешко жълто ами едно златисто, абе не по врат, а по шия.  Laughing Естествено, така няма да ходя, а при фризьорката мога да отида чак другата седмица най-рано, така че утре ще се мажа сама, но още се чудя с каква боя... Вероятно ще реша в магазина и тъй като мъжът ми вече ме отряза с мазането, защото много му омръзнало, ще трябва да се мацам сама (а и той толкова лошо ме маже, че без него по-добре) та сега се чудя между безамонячен мус на Шварцкопф и Гарние Нутрис с флаконче с апликатор. На Лореал боите също са с апликатор и са вариант, но не съм доволна от тях и ги махам. От Гарние съм по-доволна, затова остава като алтернатива. Мислех и за муса на Вела, но тъй като я дават много силна боя и четох в един руски сайт, че цветовете не стават добре, се отказах. И така утре ще реша с какво да се мацна.
Косата ми стана малко по-суха, но не се изтощи. След процедурата я мацнах с кристали и сега си е пак мекичка.
Но съм много доволна от римувъра - не вярвах, че ще свърши някаква работа, а той ми махна дори една по-тъмна боя надолу дето ми бяха кичурите (реших и там да се мацна да видя какво ще стане). Обаче естествения ми цвят не го свали там и сега съм шарена колко искаш.  Laughing Жалко, че не мога да чакам до фризьорката та ще позамажа положението утре с някоя боя, но следващия път обезателно ще отида на фризьор да ме оправи както трябва.
Много съм доволна обаче от римувъра - не очаквах, че ще се справи толкова добре, а и не очаквах косата ми да е толкова светла - малко се шокирах. В момента съм на ниво 9 с 2 пъти боядисване - веднъж с 8 и веднъж с 9 номер боя. Вярно, че между тях се боядисвах пак с 8 пепелно, но то стана по-тъмно от първия път, така че не го броя за изсветляване. Който не вярва, че може да се получи от кестенява коса светло рус цвят само с боя и то общо взето с 2 боядисвания - ще има да взема.  Laughing Явно моята коса поддава на изсветляване и боядисване. Цветът от кичурите надолу стана много хубав, защото изсветля още и се махнаха всички сиви не знам си какви оттенъци и стана много хубаво бежово русо, но отгоре дето бях по-прясно боядисана ще се мацам с нещо, че жълтее.

Спри се с боите, че няма да ти остане коса, която да изтощаваш  Hug
Вземи си един оцветяващ балсам престиж - бих ти препоръчала цвят капучино, на мен ми стана страхотен карамелен цвят върху 9-ка. Пробвай ако искаш първо на един кичур, но ти гарантирам, че ще ти хареса резултата щом се харесваш с червеникави тонове. Изчакай с боядисване поне 2-3 седмици, дотогава балсама ще спаси положението (нанеси го като боя, а не разпенвай като балсам)

# 475
  • София
HAPPY_QUEEN 3 пъти боядисване и ремуувър в такъв кратък период няма как да не се отрази пагубно на косата. По-добре потърси тониращ шампоан или балсам и поизчакай малко като междувременно добре подхраниш косата, трябва да й възвърнеш и протеин, за да може после цветът да се задържа по-дълго  Peace
Ако съвсем не се възприемаш така изчакай до другата седмица при фризьорката. Това е моят съвет пък ти си знаеш най-добре  Hug

# 476
Те са ти казали ,да кажа и аз. Косата ми беше в перфектен вид макар и да я боядисвах със силна боя и 12 % оксидант до момента в който не реших нещо да променям. Tired Направих същата грешка- боя ...не се харесах. Обезцветител - станах жълта . Отгоре боя - стана тъмно. Обезцветител- стана вече ужасно. Отгоре боя и тотално съсипах косата си.  SadТова го направих в рамките на два месеца и косата ми стана за ножица- нищо друго. Цвета беше кошмарен ,а състоянието на косата -изгоряла.
Така че ,послушай спри. Stop Намери си тонер
http://beautyshop.bg/product/3922/lakme-toner-za-rusa-kosa-perlen.html
 или тониращ балсам.
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … p;product_cat=146
 Вършат чудеса с матирането. Peace

# 477
Момичета, заповядайте топли снимки от снощното боядисване. Комбинацията писах.    Wink

http://prikachi.com/images/814/5826814k.jpg
http://prikachi.com/images/815/5826815L.jpg

Feeling, моля те кажи ми колко зелен коректор сложи на това 8AV, че съм си поръчала боята и мисля да я пробвам. Моят коректор е Koleston perfect и оксидантът ми е Wella, нали няма проблем да ги използвам с Матрикс. Аз мисля обаче да смеся 6 и 9% оксидант, защото основата ми е около 9  в момента и трябва да се получи според мен и така  newsm78 , ти на каква основа използва такава комбинация за този прекрасен резултат?  Hug

# 478
как се процедира с ТОНЕРА???....не съм ползвала досега такова нещо,вместо боя ли се ползва или може и след боядисване- примерно 1 седмица....какъм резултат се цели с него...

# 479
как се процедира с ТОНЕРА???....не съм ползвала досега такова нещо,вместо боя ли се ползва или може и след боядисване- примерно 1 седмица....какъм резултат се цели с него...

Безамонячен крем-тонер за руси и изрусени коси, за неутрализиране на жълтите отенъци, за постигане на блестяща, гланцирана и перфектна руса коса. Фибрите на косата са възстановени, благодарение на серамиден комплекс. Съдържа катионни полимери за по-голяма устойчивост на боядисването. Безамонячната формула позволява да тонирате косата си без да я изгаряте излишно. Нанесете върху цялата коса и оставете да подейства от 2 до 5 минути в зависимост от желаната степен на тониране.

инфо от тук
http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/toner … lakme-pearl-60-ml

Общи условия

Активация на акаунт