Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 333
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Лабрекс, мооооля, кажи ми с такъв шприц правиш ли сладки и какви, може и на лични! Hug

Валенцето, рядко! Може би два-три пъти на Джема шприц бисквитките съм правила и едни с две теста, едно в друго се завиваха на руло бяло и кафяво тесто и после сладките ставаха двуцветни, ама това преди сто години. Повече го ползвам за украса с разни кремчета, да пълня еклери и най вече да си правя красиви извивки на картофеното пюре по чиниите. Grinning

# 376
Не се вижда кой шприц си показала, но вероятно е същият.
Добре са станали розичките, обаче аз го купих, за да правя бисквити с него, а ми се струва невъзможно...освен ако не бъркам.
Ето рецепта за шприца. Моя е същия но електрически.
29 пост на Селма, много са хубави бисквитките.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg10221509#msg10221509

# 377
Аз току що направих бисквитки с рецептата от пост 29 и съм много доволна   bouquet

# 378
Аз току що направих бисквитки с рецептата от пост 29 и съм много доволна   bouquet
Мля,моля заслугата е на Селма. Laughing

# 379
Момичета някой да е виждал шивашкия комплект с конците. Бях в Лидл "Хаджи Димитър" и "Слатина" и нямаше.
Инфо от 15:30 ч. - В люлинския Лидл имаше около 5-6 бройки

# 380
Момичета някой да е виждал шивашкия комплект с конците. Бях в Лидл "Хаджи Димитър" и "Слатина" и нямаше.
Инфо от 15:30 ч. - В люлинския Лидл имаше около 5-6 бройки
Благодаря  bouquet
Дано и утре сутринта да ги има.

# 381
Еее, много търсени тези комплетки с конците...и аз за тях ходих в слатинския, но тц...само този с кройките имаше. Дано се намерят още да пуснат.
Взех шприца и отивам да си запиша рецептата на Селма.
В Слатина имаше кошове с разни намалени неща, взех си плюшен анцуг за 15лв., който и майка ми има и е доволна. Взех й го от шатрата в Слатина лятото.
От днещните оферти си купих спортни сутиени и двата цвята, с идеята да ги върна, ако са кофти. Обаче са перфектни, залепнаха ми, без подплънка, без банел, а поддържа страхотно- 85С. Купих ги за спане, обаче май ще си ги нося ежедневно.
Та съм много доволна от разпродажбите  Peace
Имаше доста ски панталони момичешки, а май доста от вас питаха за 36 от дамското. Ако се вмъквате в Лидълските юношески номера може да си репите търсенето  Wink
Помолих племенницата да провери за к-кти за шиене в Люлин, но са изчерпани, били свършили на обяд още  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 18:53 от Анонимен

# 382
Аз като бях имаше само комплекта със карфицника  Simple Smile и хартията за кройки, но този с различните кончета и др. подобни нямаше. Люлин

# 383
Уф, може и да се бъркам за комплектите с конците. В коша имаше 5-6 кутии, жълти. Погледнах цената и картинката, обозначена над кошовете. Може да са били от тези с карфицник  или кройки. Не знаех, че има различни видове и затова се включих. Сори, ако съм подвела момичето. Embarassed

# 384
Сега гледам, че червената силиконова подложка са дали като стара цена 6.66, а в моята касова бележка е на 11,99..  Интересно ми е от къде идва разликата и дали да не отправя въпроса си по запитването за клиенти..
не знам дали са ти отговорили ве4е, аз сега сядам и да обясня. Та днес сутринта гледах подложките - те са 2 вида, едните са по малки, а другите като твоята са по голям размер, от там е и разликата в цената.

# 385
Да, аз днес си взех и малка. Вече имам два размера и съм доволна Wink

# 386
  • София
Благодаря за рецептите за шприца, може и да пробвам. Simple Smile

# 387
  • Stuck in a moment
Днес минах през Лидъл и съвсем не знаех за намалението. Забърсах детска пижамка за 3 лв. , колкото да се впиша. Вечерта пратих мъжа ми за кафемашината и се оказа, че още на обед свършили.
Утре ще проверя за пресата, но малка ми е надеждата.  Пише в брошурата  - до изчерпване на количествата...

Някой има ли от тези формички за яйца на очи?
Дали плътно приляга формичката до дъното на тигана или може да се разтече яйцето или палачинката?

# 388
  • Варна
Момичета помагайте,днес си взех кафемашината  и по късно от Пикадили си купих филтър номер 4 .Но за съжаление е много голям и няма да ми свърши работа.Този който  е посочен в инструкцията  1х4.От къде да си намеря подходящ?За Варна става въпрос:)Благодаря ви предварително!

# 389
Да ти кажа разтича се малко, аз не съм много сръчна в кухнята, но имам и едни други формички /май от икеа/ и по добре ми стават яйцата с тях. лидълската ми е сърце

Общи условия

Активация на акаунт