Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 289
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Момичета, някъде в София да сте виждали останала от кухненската система:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21037.htm

Изпуснах я в Стара Загора и ме е яд, а в София мога да помоля скъпо другарче да ми я вземе...

# 481
Да, и на мен ми направи впечатление, че без хър-мър, управителят веднага се съгласи, че не работи и тръгна да ми носи друга. Аз дори му предложих да пробва, защото може да бъркам някъде, но той ми каза, че едва ли бих могла да сбъркам как се включва преса  Mr. Green Да не говорим, че я описаха като дефектна стока, опаковаха я и й лепнаха етикет "дефектна" и т.н....кой знае, скоро ще изкарат всички "дефектни" преси отново в продажба  Laughing

# 482
  • Burgas
Те пък как без да проверят  newsm78

# 483
  • София
Да, с по-продължително натискане на копчето за включване става включването на пресата. Припомни ми какво разочарование изпитах като се опитах да я пусна първия път. Упорита съм аз обаче  Mr. Green
Да кажа, че съм много доволна от пресата, от половин година я имам.

# 484
  • София
Астера,снощи ходихме  в Лидл-Слатина,и имаше поне още три кухненски системи.

# 485
Ние пък днес върнахме кафемашината, която взехме на родителите ми преди Коледа. Оказа се дефектна...

# 486
Ох, пак съм аз. Писах им. Отговориха за 5 мин.  thumbsup
За който се интересува, освен мен-"пресата не е налична нито в магазинната мрежа, нито на склад"! Който купил-купил!
Здраве да е! Peace
Пресата за коса я имаше снощи в магазина в Монтана - поне 5-6 бройки. Явно не им се занимава!

# 487
  • 1st floor
diksi i ostanalite , vkluchili se po moia problem - strashno vi blagodaria - presata RABOTI!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
izvinete za latinicata -  na rabota sam i pisha ot telefona...

# 488
  • Русе
Здравейте, купихме вчера един от тези кръглите ароматизатори- във формата на топка, то нещо не мога да разбера как работи, трябва ли да го отварям или нещо друго или просто махам опаковката- защото така мирише само ако си навреш носа в него Grinning
Ние пролетта бяхме купили от него. Освен, че се маха опаковката се и развива. Вътре има някакъв филтър, който е напоен с течността и като развиваш се вдига нагоре, с цел да мирише повече. Честно казано 2 пъти сме купували от ЛИДЛ течни ароматизатори, първият беше още като отвори ЛИДЛ в едно шише пак така с филтър вътре и от двата не сме доволни. Много слаб аромат, който въобще не се усеща.
Днес си купих филе. На разпродажбите имаше от термочорапогащниците намалени на 3,99 лв. Взех един за дъщеря ми, че само един беше от този номер. От миналогодишния съм доволна и още и става и си го носи, въпреки, че е 98/104. Този е 110/116 и малко дълъг ми се струва, но дано не седи грозно.
Взех си и грах за 1,09 лв. Дали е хубав  newsm78 Преди този, който коментирахте май беше ЯДЕЯ, но такъв нямаше въобще. Имаше от 1,09 лв. и 1,39 лв.

# 489
Взех си и грах за 1,09 лв. Дали е хубав  newsm78 Преди този, който коментирахте май беше ЯДЕЯ, но такъв нямаше въобще. Имаше от 1,09 лв. и 1,39 лв.

Според мен по-евтиният е по-добър, по-вкусен ми е и става за нула време. Може случайно да съм попаднала на недобра партида от скъпия, но от тогава само от този от 1,09 лв купувам. Peace

# 490
  • Русе
Благодаря! На пакета е показан часовник с 15 минути. Ще го пробвам утре задушен и ще докладвам дали е станал за 15 минути  Wink

# 491
Какво мислите за Възглавничка за шиатсу масаж, която е в листовката от 07/01 - дали си струва?

Аз я имам от миналата година Много съм доволна Даже си масажирам и ходилата на краката овен гърба Много ми харесва Няма да съжаляваш ако си я купиш

# 492
  • Stuck in a moment
l'etrangere, кой е вашият Лидл, да не търся и там преса?

В провинцията съм Simple Smile

# 493
  • София
Betelgeize, имало е от тези, на които пише Desperate Housewives, нали? Да не се разкарвам напразно утре Simple Smile

anik79, пресата е на цена 17,49 лв., другият вид (Silver Crest) е 29,99 (по спомен).

l'etrangere, кой е вашият Лидл, да не търся и там преса?

Като писах и по - горе, преса имаше днес в новият Лидъл (Бившият Рамстор) на вагона...около 5 - 6 бройки...

# 494
Момичета, някъде в София да сте виждали останала от кухненската система:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21037.htm

Изпуснах я в Стара Загора и ме е яд, а в София мога да помоля скъпо другарче да ми я вземе...
Вчера вечерта имаше в Младост, може би около 5-6 бр.

Общи условия

Активация на акаунт