Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 428
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Точно в Рамстор като гледах пресите за коса ми направи впечатление, че на върха залепват идеално плочките, но към края остава лек процеп. Или ти си купила точно същата преса или просто при всички е така. Някой беше питал за кои преси става въпрос- за тези на отчаяните съпруги  Simple Smile/. Така, че дори да я смениш погледни на място, за да не се разкарваш излишно.

Пак да попитам за прожектора, някой няма ли инфо.
А, и още нещо, батериите от  четвъртък ли бяха хвалените от много от вас, със зарядно. Че и ние покрай Коледа и Мраз се сдобихме с много играчки с батерии и вече дори за смяна....

# 526
# 527
Моля , ако някой е взимал в последните дни от сиренето на Мизия милк (в сините кутии) да сподели какво е качеството му. От както се оплакахте тук не смея да до взимам, а ни беше любимо в къщи.

Вече взимам Ливади - същия грамаж, на същата цена, виждаш си, пипаш си .....  Laughing
Мъжът ми ми забрани всякакви покупки на "българско нещо в непрозрачна кутия"
От това за да взема пак, трябва да съм мазохист с ексцентрични наклонности

Чак снощи разгледах разпродажбата, и ме чакаха : черни, момчешки, прави дънки, в точния размер - за 7 лева  Heart Eyes На младежа му заспаха - страхотни

# 528
И аз да похваля киселото зеле от Лидъл на Сторко, много сме доволни!

# 529
  • София
Inka, и аз купувах сирене на Ливади. През декември отворихме едно пакетче и така и не го доизядохме. Видях, че е започнало да мухлясва, но реших, че след като го почистя ще става за баница. Оказа се, че само "стените" от мухъл са твърди като на сирене. Вътрешността се беше превърнала в пихтия, която се точи. Не знам какво съдържа, но не мисля повече да го купувам. И друг път ми се е случвало да ми мухлясва сирене, но такова чудо не съм виждала. Вярно, че датата върху опаковката важи за неотворен пакет, но все пак беше посочена годност до април 2013. Не съм се заглеждала в други сирена, но нормално ли е да има 6 месеца трайност?

Снощи правих баница с кори (обикновени) от Лидъл, някой беше казал, че са хубави   bouquet - досега само на "Бела" се доверявах, но и тези наистина се оказаха много хубави ...

Ако това са корите в дълги пакети с жълта основа по 500 грама, те са на Бела.  Grinning  Пише, че са произведени от "УниБел" - Пловдив. И в Била са техни (марка Clever), но са в опаковка от 400 грама.

# 530
  • Варна
Аз окончателно се отказах да купувам сирене от Лидл.
Последно тествах едно от фирмения магазин Алфатар и съм страшно впечатлена. Изключително приятен вкус. Поседя във вода 3 дни и няма каша, няма пихтия. Само си се обезсоли и сега си се троши перфектно. Нали истинското сирене не се разпадало във вода.
Не ми е по път и ще е разкарванка специално до там да ходя за сирене, но си струва.  Peace
Ако някой е видял протектор тия дни във Варна, да пише.
Благодаря и на този, които ми писа, че има в София.  Hug  Mr. Green

# 531
Inka ...

Снощи правих баница с кори (обикновени) от Лидъл, някой беше казал, че са хубави   bouquet - досега само на "Бела" се доверявах, но и тези наистина се оказаха много хубави ...

Ако това са корите в дълги пакети с жълта основа по 500 грама, те са на Бела.  Grinning  Пише, че са произведени от "УниБел" - Пловдив. И в Била са техни (марка Clever), но са в опаковка от 400 грама.

Ами дълъг стандартен пакет, то аз май други и не видях в Лидъл, освен и точените квадратни ... сигурно си права, обаче ако са на Бела, защо стана толкова коренно различна баницата? - самите кори след изпичане придобиха плътност, а не се загубиха сред плънката, както с Бела бях свикнала да става  newsm78

# 532
Да дам отчет аз, след като питах. Нямаше нито един спортен сутиен! Ама нито един! Joy Joy Joy
Сега се чудя дали изобщо е имало... Thinking

Зелето на Сторко е чудесно, свършихме една кофичка вече Grinning
Корите за баница, които коментирате, също.

# 533
Като сте почнали със сиренето, някой от българските лидълски кашкавали да препоръчате? Че гръцкия на Пилос май са го поразвалили, не става за печене като преди.

# 534
Ако за спортния сутиен говориш, аз си взех и имаше доста размери, повече бели бяха останали и това беше на 2-рия или третия ден от промоцията. За люлин говоря, довечера ще минавам и ще ти погледна.

# 535
Между другото, видяхте ли в страницата на Lidl, че ще има втора вълна разпродажба от 10-ти до 16-ти - има и посочени кои артикули ще бъдат включени (сигурно сред тях ще има и други непосочени  Rolling Eyes )

# 536
Някой успя ли да вземе пилинга за дрехи? При нас беше свършил  Sad.

# 537
Някой има ли отзиви за масажора?

# 538
виж назад в темата

# 539
  • София
У нас се радва на голямо уважение. Не мога да намеря кьораво боклуче по килима в детската, всичко се изследва. Много му се радват и всички гостенчета. Ако имаш конкретни въпроси, давай!

Общи условия

Активация на акаунт