Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 406
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета дали някоя от вас е купувала от олекотените завивки,които ще са в разпродажбата.Аз миналата седмица се загледах в тях понеже имаше изкарана на разпродажбата и ми хареса,но имаше само 1 бройка и затова не взех.В сайта гледам,че пише 85гр/кв.м дали не е прекалено тъничка.Моля да споделите мнение Simple Smile
Съвсем тънички са - летни.  Simple Smile

# 556
Деница, имаше 2 якета от двата цвята по едно , оня ден вечерта късно

# 557
Гледам сега новата брошура - въпрос 1  Wink - някой опитвал ли е чайовете от Лидл, защото аз много обичам зелен и черен, ама черния да е сравнително силен, а не като сложа млякото да стане боза ... ако може да ми кажете ... ще съм много благодарна. И въпрос 2 - мултифункционалното ренде, което е с една т.нар. шапчица за набождане на продукта, ще е малко намалено и предния път не го взехме, та сега питам първо тук ако някой е доволен ... да го вземем ... Благодаря предварително   bouquet

# 558
  • 1st floor
Моята преса е с отчаяните съпруги.  Laughing Също не залепва плътно, само в началото. Но пък изправя и къдри перфектно!!!  Peace Добре, че ми помогнахте да я включа, де... hahaha   bouquet
В Люлин дали са останали от силиконовите подложки за печене? Не можах да си намеря на Сливница... Tired

# 559
  • София
Аз ходих за такава силиконова подложка в първия ден от разпродажбата- нямаше. Ако сега са заредили и някой сподели- ще отида. За Люлин става въпрос.

# 560
  • София
Гледам сега новата брошура - въпрос 1  Wink - някой опитвал ли е чайовете от Лидл, защото аз много обичам зелен и черен, ама черния да е сравнително силен, а не като сложа млякото да стане боза ... ако може да ми кажете ... ще съм много благодарна.
Редовно купувам черен Earl Grey - наситен, ароматен, харесва ми. Зелен не съм купувала от техните.

# 561
Гледам сега новата брошура - въпрос 1  Wink - някой опитвал ли е чайовете от Лидл, защото аз много обичам зелен и черен, ама черния да е сравнително силен, а не като сложа млякото да стане боза ... ако може да ми кажете ... ще съм много благодарна.
Редовно купувам черен Earl Grey - наситен, ароматен, харесва ми. Зелен не съм купувала от техните.

bouquet Благодаря, задължително ще се пробва в такъв случай ...

# 562

bouquet Благодаря, задължително ще се пробва в такъв случай ...
Имат един зелен с вкус на грейпфрут, много е хубав.

# 563
Благодаря за пояснението за грахЪТ, че не помня как се казваше евтиния и вкусен вариант, а ето, че те са го повишили.
Спортни сутиени в слатинския Лидл имаше доста, обаче моя номер ги взех последните 2- бял и черен. С'я, не че да ви ядосвам, ама са много удобни  Mr. Green
Аз пък до силиконова подложка не се добрах и до конците, ама както е ясно почти никъде не е имало.
А машинката за пилинг не ми се струва удачна без кабел. Аз имам с кабел и се зарежда с ток, ако трябва да ползвам батерии, малко соленко ще ми излезе почистването на топченцата. В Кауфланд имаше подобна, пак без кабел на 3.99 или нещо такова.

# 564
  • София
Гледам сега новата брошура - въпрос 1  Wink - някой опитвал ли е чайовете от Лидл, защото аз много обичам зелен и черен, ама черния да е сравнително силен, а не като сложа млякото да стане боза ... ако може да ми кажете ... ще съм много благодарна. И въпрос 2 - мултифункционалното ренде, което е с една т.нар. шапчица за набождане на продукта, ще е малко намалено и предния път не го взехме, та сега питам първо тук ако някой е доволен ... да го вземем ... Благодаря предварително   bouquet
За чайовете - аз взимам от билковите - мента, липа, лайка - имат силен аромат, за разлика от други, не лидлски, които явно са пълни само с треволяк защото не миришат на нищичко.
Имам рендето от повече от година. Доволна съм от него, но аз ползвам само една от приставките - тази която реже на лентички. Малко като че ли се позатъпи ножа нопоследък. Сигурно защото го мия все в миялната, ама пусти мързел  Embarassed

# 565
Благодаря за пояснението за грахЪТ, че не помня как се казваше евтиния и вкусен вариант, а ето, че те са го повишили.
Спортни сутиени в слатинския Лидл имаше доста, обаче моя номер ги взех последните 2- бял и черен. С'я, не че да ви ядосвам, ама са много удобни  Mr. Green
Аз пък до силиконова подложка не се добрах и до конците, ама както е ясно почти никъде не е имало.
А машинката за пилинг не ми се струва удачна без кабел. Аз имам с кабел и се зарежда с ток, ако трябва да ползвам батерии, малко соленко ще ми излезе почистването на топченцата. В Кауфланд имаше подобна, пак без кабел на 3.99 или нещо такова.

Цъфс, а дали е постоянен асортимент?

ПП
Аз харесвам зеления чай.

# 566
Няма кой да каже свестни ли са ботушките от четвъртък и какви номера ще са.Нямаа smile3518

# 567
Amantes de la siesta!, за детските ботушки ли питаш? Моя син ги има същите, тъмно синички. Донесоха ни ги края на есента от чужбина, пак от лидл. Спомням си, че май бяха за 7 евро. Много са хубави. Тествани са вече. Не пропускат, удобни са му и много топлят. Не знам какви номера ще са тези, нашите са 28. Дано съм ти била полезна.

# 568
Amantes de la siesta!, за детските ботушки ли питаш? Моя син ги има същите, тъмно синички. Донесоха ни ги края на есента от чужбина, пак от лидл. Спомням си, че май бяха за 7 евро. Много са хубави. Тествани са вече. Не пропускат, удобни са му и много топлят. Не знам какви номера ще са тези, нашите са 28. Дано съм ти била полезна.
Ха, мерси!

# 569
  • В полите на Витоша :)
НеПоКоРнА, благодаря за инфото за пресата Simple Smile И моята се справя идеално, но трябва да стисна малко, за да не се изплъзва кичура. Няма да я връщам, за тия пари си е супер Simple Smile

А за олекотените завивки да питам - някой знае ли какъв размер са? Дали има двойни?

Общи условия

Активация на акаунт