Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 302
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Viena
Хартията е супер,аз само нея ползвам.

# 661
  • София
Хубава им е хартията, миналият път нея взех и много по-удобно се къса от финото, сега свърши и взех фино и ми скъса нервите, кутията се скъса на 2-3 места, хартията си стои здрава, сега трябва да си я кълцам с ножица  Crossing Arms...

# 662
Хартията е супер,аз само нея ползвам.

+1! Наистина е много добра, преди време я имаше и на промоция, още по-евтина. Не много скоро, де, но мисля беше 1.90 лв. Дори и на редовната си цена е супер! Peace

# 663
Споделете дали и във вашите Лидл магазини са изместили маслото от 65 ст в най-забутаният ъгъл на хладилата витрина Sad Аз напоследък доста сладки и солени неща готвя с кр. масло и това е едно от евтините, които съм виждала и много ползвам..Дано не го махнат  newsm17

# 664
Още един глас за хартията. Откакто я открих в Лидл само нея ползвам. На кутията пише, че може да се ползва от двете страни - като изпечеш нещо обръщаш листа за следващата доза. Така и правя и е още по-икономична.
Освен това се подсетих и за прозрачното фолио за свежо съхранение, което е леко лепливо. Кутията е измислена страхотно и фолиото се къса много лесно, за разлика от други марки, на които кутиите са направени по най-тъпашкия начин и докато скъсаш фолиото, то става на една топка. ooooh! Похвалвам и него. Алуминиево фолио също купувам вече само от Лидл. Обаче ми липсват домакинските им ръкавици.

# 665
  • Viena
И торбичките за лед ползвам и съм много доволна..е лятото де.  Simple Smile

# 666
  • София
KaRoLa Да, всички там ги забиха, не само евтиното Simple Smile

# 667
KaRoLa Да, всички там ги забиха, не само евтиното Simple Smile

Това е успокояващо за мен   bouquet

# 668
  • Русе
Ръкавиците и на мен много ми липсват. Купувам от Метро едни, които хич не са евтини, но пак не са като лидълските.

# 669
Кафето с пейзажа го има в Младост и то в промишлени количества. Обаче не е при другите кафета ами по средата на магазина, където слагат други артикули ,които не са от постоянния асортимент.

Още един глас за хартията, имам една ролка от сума време направо край няма. Винаги имам една тава с хартия за запичане на сандвичи. Така не ми се налага да мия тавата като ми падне от плънката.

# 670
 A при нас изчезна ръжено- пшеничният хляб в червената опаковка/нарязан/ Rolling Eyes

Иначе тези кори за баница - Дуллато ли какво пишеше на тях, са много повече на брой и мн. по-евтини от Фамилията. Абе направо пред Фамилията са без пари

не че открих топлата вода де

# 671
А детокс какво ще рече Embarassed и какво има в него?

Би трябвало да идва от детоксикация, т.е. пречистващи свойства ... кафето и черния чай (кофеиновите напитки) се водят такива, сигурно и това съдържа разни билки или треволяци с такъв ефект  newsm78

То ясно, че детокс е детоксикация/ която дума винаги  ми навява някакви асоциации със сложни процедури и апаратури ooooh! и не ми се връзва един чай само да извършва тази операция  Embarassed та затова попитах.. И какво има в чая?  
А, ако това ,по-горе, за кафето е вярно, аз бая съм се детоксирала .. Laughing

# 672
Едва ли е нещо ново, но да си кажа- възхитена съм от живата мая!

И един въпрос: имате ли впечатления от сладкото от смокини? Гледам, че е намалено от 3 на 2лв. и, че като консистенция е добро. Rolling Eyes

# 673
Едва ли е нещо ново, но да си кажа- възхитена съм от живата мая!

И аз!! И май не само ние,защото вчера нямаше нито една Cry

# 674
Довечера ще ходя и ще взема детокса и ще докладвам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт