Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 266
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Абе с тая мая аз правих 2 неща - едното бяха катми и направо ми преля тестото, ама на другия ден правих пица и залепна... Не че не беше вкусно и не се изяде - просто не бухна.

# 676
А детокс какво ще рече Embarassed и какво има в него?

Би трябвало да идва от детоксикация, т.е. пречистващи свойства ... кафето и черния чай (кофеиновите напитки) се водят такива, сигурно и това съдържа разни билки или треволяци с такъв ефект  newsm78

То ясно, че детокс е детоксикация/ която дума винаги  ми навява някакви асоциации със сложни процедури и апаратури ooooh! и не ми се връзва един чай само да извършва тази операция  Embarassed та затова попитах.. И какво има в чая?  
А, ако това ,по-горе, за кафето е вярно, аз бая съм се детоксирала .. Laughing

Май оплетох антиоксидант с детоксикиращо действие - всъщност, не знам каква е разликата и има ли такава Crazy погледнах в Гугъл по-добре и пише, че:
Detox чаят е от зелен чай и водорасли;
Energy е с йерба/ерва мате и гуарана;
Relax е със зелен ройбос и л-теанин;
Shape е с Чай "Пу Ер" (за който май във форума има цяла тема) и екстракт от зелено кафе  newsm78

# 677
Два пъти съм месила с маята и бухва два пъти повече от турската. Ама буквално два пъти, не заради лафа  Laughing
Ето две снимки от преди малко
Скрит текст:

Относно чайовете: два пъти съм купувала и са отвратителни  Sick Но аз като цяло не обичам чай на филтър, купувам си билки Rolling Eyes

# 678
  • о`майна лунна нощ е
blackisback  - забравила си да напишеш къде живееш!

Батерии има ли още по магазините. Че от добрите отзиви тук човек вече все по-трудно се докопва до такива продукти.

# 679
Момичета, някой да даде отзиви за парната ютия, която се продава в момента. Peace Имам нужда от нова и се чудя тази дали си струва... newsm78 Rolling Eyes

Иначе за протокола купих днес- обикновени бисквити, брецел, шоколад с лешници, сметана,банани..........чай не взех, купувала съм и не ми хареса.......

# 680
За ютията имаше положително мнение по- назад в темата.

# 681
Какво печете с тази хартия за печене?

# 682
И аз за маята: вчера правих питка с мая от Лидл, със срок до 27.12 и все пак си стана супер питката..

# 683
  • София
сандвичи, сладки, кремвирши, кюфтета, бутербанички, бисквитки... за разни такива неща...изобщо за разни на фурна, вместо намаслена тава,по, която да залепват.

# 684
Хартията е супер,аз само нея ползвам.

И аз  Peace

# 685
За ютията имаше положително мнение по- назад в темата.

Да, прочетох-благодаря!    bouquet Май се навих за нея.

# 686
И аз днес си взех ютията ,но нямах време да я пробвам.Касиерката ме успокои,че има 3 год гаранция и с касовата бележка мога да я върна.Мъжът ми си купи микроскоп/служебно му трябва/има usb кабел-очарован е от него..Гледах видеото за ютията на страницата на Лидл и довечера като се прибера нагледно ще я пробвам..

# 687
  • Sofia
Хартията е супер,аз само нея ползвам.

И аз  Peace
       От както си купих силиконова подложка  ,не я ползвам.Яд ме е ,че изпуснах миналата седмица офертата за подложки за 4,99лв.Бяха свършили бързо.Исках да си купя още една,че моята е срязана с нож,но никой не се признава за виновен в къщи...

# 688
На мен пък не ми харесва хартията за печене, аз си страдам за една хартия за печене, купувала съм я от Пени-то, едно че беше на отделни листове, а и доста по-дебела, аз си я обръщах от двете страни.

# 689
сандвичи, сладки, кремвирши, кюфтета, бутербанички, бисквитки... за разни такива неща...изобщо за разни на фурна, вместо намаслена тава,по, която да залепват.

Ще добавя и кексове, сладкиши, баница и всякакви такива, заради които после трябва да накиснеш тавата, за да я измиеш - за всичко, което се пече без сос  Rolling Eyes - спестява толкова много нерви, дори при по-мазните като кюфтета и подобни, тавата да не е спасена съвсем от мазното, поне няма загоряло  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт