Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро момичета,нека Ви се похваля с положителното тестче от преди 10мин.Трети месец опити първи месец фоликумерия и  EFP точно преди Коледа,направо е страхотно не мога да повярвам,направо се разплаках като видях заветната по-бледа втора чертичка.За тези три месеца колко съм изчела от този форум просто не е истина.Благодаря Ви,че Ви има и пожелавам двете чертички на всички от цялото си сърце Simple Smile

# 46
  • Варна
Честито,Поли,много хубав коледен подарък Hug

# 47
Благодаря ще зарадвам мъжът ми на бъдни вечер,ужасно съм щастлива дано всичко да е наред.

# 48
  • Варна
Всичко ще е наред,изритай лошите мисли,опаковай теста в красива кутийка,ще е страхотна изненада,само незнам как ще издържиш да не му кажеш Hug Hug Hug

# 49
Благодаря за страхотната идея,ще се опитам да издържа въпреки,че е много трудно с цялото това вълнение Grinning

# 50
Добро утро момичета Hug
Поли, честито, чудесен коледен подарък Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 51
Добро утро, мили  Hug
Поли, страхотна новина, нека е последвана от още поне десет такива  Praynig
Гушкам ви всички до една кукувички, пожелавам ви прекрасни коледни празници! С вас съм и се моля за чудото на всяка една!  Heart Eyes  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 52
Благодаря Ви момичета за подкрепата,пожелавам на всички по един такъв коледен подарък  Simple Smile

# 53
  • Сливен
Честито , Поли, лека бременност и дано да провлечеш крак (т.е. поне още 10-15 теста с положителните две чертички)  Praynig

# 54
  • Монтана
Страхотен подарък имаш Поли, честито мила  Hug голяма радост за празиците  bouquet  bigdance2  Gift честито мила

# 55
Здравейте в новата тема и от мен.Нека темата е изпълнена с положителни тестчета под елхата и такива направени с любов около Коледната нощ на което и аз се надявам.

Поли лека и това ще е най прекрасния подарък под елхата.Дано успееш да сдържиш радоста и вълнението си още два дена,за да видиш изненадата на мъжа ти като отвори подаръка.Пиши как е минала изненадата ако си издържла.

Флоретка дано и при теб тези дни до Коледа да се появи и насити още повече втората чертичка  Praynig ,да направиш и поставиш теста под елхата. Peace

Пони честити ти седем месеца.Още два или колкото иска малката кулка и да се гушкате.

Прахче,съжалявам. Sad. Знам че си силен човек  и 2013 ще гушнеш своите желани дечица. Hug

Витлеемска звезда,честити ти гозови гащета.

На всички много  Hug Hug Hug и Весела Коледа.

# 56
Поли, честити две черти. Много лека и безпроблемна бременност.
Пожелавам такъв подарък за празниците на всички. Дано всяка една от вас се похвали много скоро. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

А пък аз да се похваля Mr. Green ... Имаме си първо зъбче. УРА!

# 57
Пепеляшка пристига. Колко работа свърших днес, не е истина. Но, вече ми е по-чистичко и утре ще се въртя повече около печката Heart Eyes Губи ми се Прах със снимките на кекса.
Плодче, честито ви първо зъбче!  Hug
Поли, много хубав Коледен подарък ще направиш на мъжа си. Дано темата се напълни с мнооого такива подаръци!
Весели празници, момичета!

# 58
  • shumen
Поли,честито.Дано всичко е наред докрай.
Ние последно в Понеделник ще пътуваме при мама и ще поостанем там с малък дунди.

# 59
Йехооо, не съм ви чела; но ида да се запиша. толкова ми е хубаво със свеки, че не мога да се отлепя от него Mr. Green Гущоци за всички!

Общи условия

Активация на акаунт