Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 148
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Зузо, пак смешки разправяш.   hahaha
Честито зъбче на малкото Плодче   Hug
Поли, честито и дано всичко е наред до край!    bouquet
Витлеемче, честити розАви гащури   Hug

# 61
  • София

Покрай празници няма никой  Mr. Green
Добро утро  Hug

Поили, честити 2 чертички   bouquet

Зузо, дан' си болна нещо  hahaha

Плодче, честито ви зъбче, дано не хапе мама много  Mr. Green

Много ми е празнично и коледно, същевременно студено и не ми се мърда... започва сезона на купонЯЯЯЯЯЯ

# 62
И аз да се разпиша, след малко почвам баклавичката  Mr. Green Ох, дано я опазим до утре  Laughing
Зуз, ехх, друго си е при свекито, а  Mr. Green  Hug
Плодче, честито зайче  Mr. Green  Heart Eyes
Гушоци за всички ви  Hug
И да ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 63
  • София
Е как ще няма никой...аз съм тук  Whistling
Зузи радвам се, че си прекарваш добре  Heart Eyes
Аз днес бях на преглед...уж се видя точица, но още е много рано (не ми се карайте, че отидох толкова рано  Praynig) На 27 съм пак на преглед  Praynig Praynig Praynig Praynig
Гуш на всички и лек предколеден ден!  Hug Hug Hug

# 64
  • София

Що да ти се караме? Успокои ли се, че е вътре в матката  Hug

Кокосчо, заставаш пред баклавата и я пазиш.. ако някой доближи започни да ръмжиш  Mr. Green

# 65
  • Варна
Добро утро  Hug

Деси, баклавичка казваш , мммм , обожавам , направете две дози , никога няма да са излишни , при нас от един мой поглед и тавата свършва  Mr. Green

Плодче, честито първо зъбче, да израстат всички здрави и бели и без проблеми ................. ние все още чакаме включване  Crazy

Дарме, рано рано , колко да е рано , важното е ти да си спокойна а точица ще расте ли расте на топличко  Hug

# 66
  • София
Ми какво да ви кажа..лекарката не каза на 100 %, че всичко е ок, но все пак се видя нещо и тя каза, че на нея на 50 % е плоден сак Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig.. Praynig Praynig Praynig Praynig Малко съм по-спокойна, но не напълно Embarassed

# 67
  • София

Дарме, успокой се и си изкарай хубави празници. Ако е толкова зле положение- час за 27/8 да изкараш поне весела НГ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 68
  • София
Днес пак ми пуснаха чхг ...резулта е 1115 а преди 3 дена 585  Cry Cry Cry вече нараства на 77, 4 часа  Sad Sad. Възможно ли е различната лаборатория да изкарва различен резултат?

# 69
  • в пералнята
Дарме, ЧХГ се покачва, това е важното. След известно време вече не се покачва с двойни темпове, тъй като е много голямо. Не се шашкай, ами празнувай спокойно и безалкохолно!

# 70
  • Варна

Приятелки,понеже ме очакват 3 много динамични дни,рожденни дни,семейни празници и т.н. искам това,което е на снимката да е специален поздрав за вас,много ви обичам и ви пожелавам да си изкарате най-красивите и вълнуващи празници с вашите близки,бъдете добри Hug Hug Hug

# 71
Естелка, дано на всички момичета от темата се случи Коледно чудо! Всички много вярваме, искаме с цялата си душа и няма как да не ни се случи! Прегръщам ви силно всичките до една  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Моята питка е на второ втасване и сега започвам манджата. Голямо ядене ще падне тези дни Mr. Green
Зузано, нещо ми се струва, че си се опиянила от Коледния дух Joy
Дарме, успокой вече душичката! Няма каво да ти се караме, ти си знаеш, че е рано още. ЧГХ си нараства, точката е там, наслаждавай се на празниците Hug

# 72
Дарма влизам само за да ти се скарам. Абе душо нали знаеш, че колкото повече расте ЧХГ-то, толкова по-бавно се покачва Naughty . Я стига си мислила глупости  Hug

# 73
Здравейте,момичета,цопвам и аз на 5 страница.Не съм ви чела,но искам да пожелая на всички весели празници,прекарани в домашен уют и топлина с най-близките и любими хора.Много Коледни чудеса и сбъднати мечти.Прегръщам ви всички Hug Hug Hug

Моето лапаро мина в Четвъртък и ще разкажа,за тези които искат да прочетат.
Скрит текст:
  Лапарото продължи няколко часа.Имала съм срастване и залепване на десен яйчник и тръба за матка,стомашна стена и пелвис.За мое щастие ги е отделил и запазил.И се надяваме,че функцията на яйчника ще се възстанови.Лява тръба и яйчник усукани и частично залепнали.И те са отделени.Направил е и цветна снимка,за да провери проходимостта на тръбите и съм повече от щастлива,че и двете са напълно проходими.Имала съм и много голяма киста,ендометриална на десния яйчник,плюс още 3 ,но не на яйчниците и всички са махнати.Имала съм и доста ендометриални огнища на различните органи,включително и матката.Но всичко е внимателно изчистено и проверено.Имаме снимките и видео на цялата процедура и към края на годината,като отида на проверка ще ги гледаме и по-подробно ще ни обясни всичко.
В Четвъртък не можах да стана от леглото,бях много зле,не от упойката,просто бях с огромни болки и ниско кръвно.В Петък станах и припаднах.И пак кръв и изследвания.В Събота си тръгнах и вече у дома,но честно казано съм много по-зле от колкото предполагахме.Но докторът ми каза,че е нормално да имам толкова болки,понеже доста е изрязъл.Пия обезболяващи и лежа главно и това е.Но въпреки болките съм повече от щастлива,че всичко е зад гърба ми.Доволна съм,че няма повече кисти и ендометриални огнища.Оптимистична съм и гледам напред.На моят мъж ще му се събере повечко да свърши по празниците вместо мен,но пък той не се оплаква Mr. Green 

# 74
Хо хо хо Simple Smile
Дарме, успокой се и се радвай на празниците и растящата в теб точка  Hug
Чоко, важното е, че сега всичко е наред. Бързо да ти минава и Новата година да ти донесе най-сладкото късметче  Praynig Hug
Зузке, голям си образ  Hug
Моме, как си, како? Кога свършват инжекциите?  Heart Eyes Hug
Деситке, ей така да те гушна  Hug
Много хубави пупи видях в албумчето, все така да се заоблят Simple Smile
Моята балеринка имаше представление днес, много бяха сладки всички, като ми пратят снимките, ще ви кача някоя.
Гушкам ви всички ама много силно  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт