Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Пънче Ти си с боен план за действие - какво те мисля Mr. Green Само не разбрах , пускала ли си изследвания на щитовидната  newsm78 как разбра , че ще се запознаеш с Начев?Дано да няма нужда  Wink

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 691
  • В сърцето на любимия човек
Лятото пусках пълния пакет полови хормони + ТАТ/МАТ . ТСХ беше 3.6, антителата не ги помня колко бяха, но едното беше на горна граница, а другото на долна. Понеже всичко все пак беше в референтните граници, лекарката ми каза, че няма нужда да ходя на ендокринолог, въпреки, че вече си бях взела направление. Както и да е, повече не смятам да ходя при нея, но тъй като загубих доверие в лекарите при които ходих, затова се ориентирах към репродуктивните клиники. Поне няма да ми кажат, че при ТСХ 3.6 не съм за ендокринолог  Whistling
Рейни - според теб това ТСХ за колко време може да се свали, ако все пак се окаже, че пак е толкова? Ти май ми беше казала, че зимата се покачват стойностите

# 692
  • София

Да зимата се повишават. Ако от раз нацелят дозата- за месец, иначе за 2 месеца е долу това ТСХ  Peace Не е страшно, а ето бе.. аз забременях с ТСХ близко до 5, а Архи беше близко до 9, не е невъзможно  Heart Eyes

# 693
Пънче, правилно си решила, още преди няколко месеца те насочихме към друг док  Hug
Роксанка, много ме изкефи поста ти  Mr. Green Викаш защо пък не, колкото повече-толкова по-добре  Hug
Уфф, аз се скъсвам да ръся, всеки ден  Mr. Green И наистина останахме двайсетина човека и си пишем  Mr. Green А следва Стели и Ренди да родят и после там някъде и аз и останалите и какво- празна тема  Mr. Green Ама няма да се отървете от мен и кокоса  Heart Eyes

# 694
Кокосита, подписът ти ми напомня първата ми година във факултата по журналистика, която прекарах в Народната библиотека в четене на стари вестници. Много си хубава Simple Smile

# 695
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви  Hug Да не се шашкам много значи  Heart Eyes
Кокос - каква е тази френска новела в подписа ти  Mr. Green

# 696
Рони,  Hug Временно до утре съм тъй  Mr. Green Много си хубава, както винаги  Heart Eyes
Пънчита, бре, не ме питайте, утре ще съм цветна  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 697
  • София
Да кажа и аз за залухаваото ТСХ и въобще за щитовидните хормони. Писнало ми е от тях! Mr. Green Толкова залухави хормони нЕма.
За колко време се сваля-ТСХ,ами при всеки е различно, аз го свалях 6 месеца от 3.63, други със стойности над 20 даже го свалят за няма и месец. ooooh!
Зимата се покачвало- да ама при мен ПАДА точно зимата Mr. Green

# 698
  • Варна
Влизам да се разпиша, че само ви чета и ме досрамя  Embarassed

Сигме, сладък Борко съм си го заплюла отдавна по комшийски  Crazy

Десита,
тъкмо ти се чудех на новия облик  Heart Eyes

Зузанке, да знайш че ме е прихванал твоя мързел  Crossing Arms В събота взехме кошарка за бебанка и днес трябваше да пренареждам гардероби, че да освобождавам още място, но нищо не свърших. Голям мързел ме е налегнал. Само предремваме с котката цял ден на дивана. Той на една страна, аз на друга  hahaha
И да знайш, че чакам покани за кафета  Hug

Хайде стискам палци на всички този месец да е много бебеносен  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 699
Имамм си новааа кухня, имам си нооова куфняяяя  smile3534. Ма си имами много за чистене  Rolling Eyes Rolling Eyes така, че минавам набързо, после ще ви доизчитам

Зиленоо ти ли си подсечена  Grinning Laughing или гъбичасала, прави промивка със сода-  изтребва ги до крак и става за бременни, може ако искаш да попиташ лекаря, но смятам няма да забрани, а ефекта е.  " Уауу"

Изчезвам да бършачи мета, очаквайте включване по късни доби  Laughing

# 700
  • София

Може да ви е много смешен въпроса ми, но как точно се предполага да се промия (нямам дамски душ  Blush)

магнет- ма мноУ си дИфектна  hahaha По принцип при правилно доза трябва бързо да се свали, друг е въпроса колко бързо ще ти я нацелят. Начев бързо ги нацелва като цяло  bowuu

# 701
Да не вземеш да направиш тая глупост да си ръчкаш дамски душ от долу  Naughty

# 702
  • София

Аз нямам.. за това попитах как става точно промивката, защото не мога да си го представя.  newsm78 А само външно не вярвам да помогне...

# 703
  • София

магнет- ма мноУ си дИфектна  hahaha По принцип при правилно доза трябва бързо да се свали, друг е въпроса колко бързо ще ти я нацелят. Начев бързо ги нацелва като цяло  bowuu

Бързо друг път ги нацелва...и той е леко куку вече Mr. Green

# 704
Седящ душ може бе, правиш ваничка( разбирай голям леген) с топла преварена вода и сода  и сядаш, ама това е , когато е много напечено положението с гъбите  Rolling Eyes.

п.п На мен по време на ин витрото ме предупредиха, че може да получа подобен бонус от лекарствата.....и ми казаха след трансфер- само сода и то седящи душове, а ако е много зле положението ми дадоха и едни гелове- забравих му името- но една опаковка съдържаше един апликатор  newsm78

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 20:19 от Звезден^Прах

Общи условия

Активация на акаунт