Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Момичета,благодаря Ви за пожеланията за Дени.
Пете,честита месечинка и на Митко.Да е жив и здрав.
Ние с малкия сме ОК.Излизаме на разходки почти всеки следобяд.
Прахче,честита нова кухня.Да ни наготвиш в нея,че да идваме на гости.Със здраве да си я ползвате.
За протокола и ние не сме подписвали,но Поспаланчо Ви е казала как стоят нещата с припознаването на детето.

# 706
Данаека, Месечинка, първите му братовчеди наскоро имаха шарка.
Данаека, Честита месечинка на Дени! Жив, здрав и много радост да ви носи!  bouquet
Да, Бени... за второ Simple Smile
Петеса, честита месечинка на малкия! Жив и здрав да ви е сладкият бонбон  bouquet
Рони, лекарката каза, че до 6-тия месец бебето не може да хване варицела, но след това може.. ние броени дни преди 7-мия месец се "обзаведохме" с шарка, сякаш не ни стигат никнещите зъбки и неспокойствието около тях.
Прахче, честита кухня. Много вкусотийки да приготвиш в нея.

# 707
  • до едно тепе
Плодче ако не му даваш нищо за против сърбежа можеш да му дадеш фенистил на капки.Ще му успокои малко сърбежа,но може да го направи малко сънлив.Мъжо пиеше на хапчета и изобщо не го сърбяха пъпките,а той имаше ужасно много Peace Дано се оправя бързо мъничето Praynig

# 708
  • Варна
Зузко те и там толкова пишат hahaha Май от 2-3 дена никой не е писал в нея Thinking
Хади хади , да не издавам майчетата колко пишат в общата отчетна  Whistling, то верно през деня време не остава ама  вечерта едно добър вечер не отнема кой знай колко мастило  Mr. Green

Сигме, аз няма да се бия  Crazy щот е некултурно  Whistling, амо той Борко гат порасте сам ще реши коя булка да земи . Mr. Green , наистина Месечко детенце като картинка изписано си имаш , пу пу пу да не му е уроки  Hug.

Плодче, миличкият малчо  ooooh!, бързо да преборите варицелата  Hug

Връщам се да си дочета , на всички Hug

# 709
Благодаря ви за куража, който ми вдъхвате! Ще се справим, два варианта имаме...Само да е здравичка Габи  Heart Eyes
Аз не искам да се карам до живот с никого...Мъжът ми обаче много се е ядосал и направо не поглежда майка си Sad Аз си говоря с нея, поканих я на вечеря и седна с нас. В крайна сметка - казано, сторено...Много е комплексна ситуацията. И нея разбирам, но и нас също...Просто, ако бяхме от един град нямаше да има никакви проблеми, но така - явно не се издържа много. Нещо й е станало на пръста, та утре ще ходи на хирург сутринта. Тя на мъжа ми каза, ама той не се трогна. Аз разбира се й казах да отиде, да не се тревожи...Ще се обадя, че ще закъснея за работа и пари за преглед ще й дам, ако се налага. До сега седях при нея да си говорим...Мъчно ми е, че така се развиха нещата. Аз прощавам..вярно, понякога съм по-рязка, но две неща съм помолила и двете не за мен, а за Габи и доведоха до скандали...Направо ви се изповядах  bishop

Рейни, съчувствам ти за гъбичките  Hug При мен беше нещо жестоко и то до 25-30г.с. (нямам точен спомен). Бях като плантация  Sick Laughing Дано да ги преборите и изобщо повече никога да не се появяват  Hug

Сигме, то бива комплименти, бива...ама ти направо си рекордьор  Heart Eyes Чакаме и твоята мадама да й се радваме  Heart Eyes

Стискам палци на всички нуждаещи се  Hug

Много ви обичам  newsm56

# 710
Понеже нямам шанс да стана преди всички вас сутрин, ще ви сервирам закуската още сега. Mr. Green

Добро утро! Hug

# 711
ООООО адашке, благодарности, как обичам плодови пити, а на това ми прилича, красота и вкусотия   bouquet

от мен кафенцето за всеки вкус

# 712
А от мен добро утроооо  Heart Eyes Хубав и слънчев ден!
Прах, снимчици на кухнята  Whistling
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 713
Добро утро.

Плодче ако не му даваш нищо за против сърбежа можеш да му дадеш фенистил на капки.Ще му успокои малко сърбежа,но може да го направи малко сънлив.Мъжо пиеше на хапчета и изобщо не го сърбяха пъпките,а той имаше ужасно много Peace Дано се оправя бързо мъничето Praynig
Против сърбежа го мажех с Псило балсам, но го спрях. Пъпките завехнаха и нови няма.

ЛибраHug
Теди, благодаря за закуската... ще се въздържа, обаче...  и ще хапна скромна мандаринка Simple Smile
Прахе, мерси за кафето.

Точно под прашеца на Деси Hug Hug Hug Hug СМУК СМУК СМУУУУУУУУУУУУУК  Mr. Green

# 714
  • София
Добро утро.
Аз си събирам малко прашец:  newsm28 newsm79 newsm75 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79

Прахче, мерси за кафенцето.
Теди, на теб за закусчицата.
А от мен нещо здравословно:

На мен днес ми е 6-ти ден от М. и продължавам да си тека. Не е силно, но си е червена кръв, а не кафеникаво, както е обикновено в този ден.
Тоя Утрогестан явно е виновен...

Успешен и топъл ден на всички!

# 715
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Прахче,честита ти кухня ,мъжо много манджи да ти сготви в нея Mr. Green
Плодче,бързо да се преборите с гадината Praynig
Теди,имай милост към отслабващите ooooh!,голямо слюнкоотделяне рано сутрин Mr. Green
При мен ,нищо ново ,чакам си мъжо имам чувството ,че не съм го виждала цяла година,тези три месеца ми се видяха като век Sad

# 716
  • София
Момичета, забравих да питам нещо.
Тези които мерят или са мерили БТ, електронния термометър оставяте ли го да стои след сигнала?

# 717
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Магнетчее.. хахахахахахахах ми на всички покрай мен от 2рия път ги нагодява дозите  Mr. Green.

Прахи, демек просто си седя в легенчето. Мисля, че няма да попречи, а мен не ме сърбят, аз никога не ги усещам, ама ги има.  Tired

Форестче, ми и ние до сега долу-горе така се борим, около 5-6 седмици и 0 резултат.  Tired Вие с какво ги преборихте?

# 718
Хихихи, събрахме се тук три диетуващи на един и същи режим, освен да ви поднеса по една ябълка  Mr. Green
Прахи, искам и аз да гледам кухня. И нас това ни чака, но ин витрото е с приоритет, за него събираме  пари.
Веси, не помня вече аз, но мисля, че да. Спазвай си инструкцията на термометъра.

# 719
  • София
На термометъра пише, че птчитането приключва след сигнала.
Но не винаги е така. Забелязала съм, че ако меря под мишницата, се променя след него.
Но вече два дни пробвам ректално и веднага след сигнала и около 2 мин. след това няма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт