Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Леле какви прекрасни дечица има в албумчето
Слав на Поспалана, Преслав на Плодчето, Двете кукли на Жоржи, Пламенчо на Фейтката, Лиан на Либра, Емчето на Бени, На тЕДИ бонбона Николинка, Калинчо на мама Ла ви, порасналото момиче на Форесчето, сигурно пропускам някой. Леле, ужасно красиви дечица  Heart Eyes
Верно съм пропуснала още слънчицето на Рони, Ема-Мария на Меца, двамата рабойника на Ивапчето, трите кроасана на Звезди, Зара на Вагаонд. Сигурно пак пропускам  Whistling

Аз съм безнадеждно влюбена в Борко. Ако трябва да се бия с другите майки да го взимам за зет съм готова  Joy

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 15:36 от sigma

# 676
  • Варна
Сигме,
мед ми капе на сърцето като говориш така Heart Eyes Laughing Ами чакаме да се запознаем със снахата Grinning
Зузе,
пиши какво е станало с комшиите, дано има положителен резултат. Ненавиждам дандании около дома си, направо силно ви съчувствам.
Магнитче,
добре дошла отново и успех Hug
Плодче,
де я хванахте тази варицела? Бързо оздравяване.
Петеса,
честита месечинка Simple Smile

# 677
Здравейте, хубавици  Heart Eyes
Гледам закучила се е таз тема, та да дам и аз моя принос:
Магнит, добре завърнала се и скорошен успех Simple Smile
Рейни, ми то напоследък на никой не му се жени и моите неомъжени приятелки се ослушват, а не мислят за хората, на които им се ходи на сватба  Crossing Arms Това в кръга на шегата. Лично на мен ми харесва, че с малката носим една и съща фамилия, но това си е твой избор.
Плод, не сте ли малки за варицела? Дано да минава бързо  Hug
Мравче, честита мома, погал, погал
Мишке, силно стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Весе, ще се наложи да се успокоиш и да приемеш, че някои неща не зависят от теб. Допреди година мислех, че да бъда майка ми е изконно право, че нещо толкова естествено като майчинството трябва да ми се полага по рождение. Установих обаче, че не е точно така. Понякога се налага да извървиш по-дълъг път, през които научаваш много неща, най-вече за себе си. Дано скоро да стигнеш до целта  Praynig
Чоко, стискам палци да идва цикльо за последен път тази година  Hug
Стели, то не останало, кога мина това време  newsm78
Петеска, честита месечинка на малък Митко. Много сладък и той, и кака му.
Което ми напомня да кажа на Блонди колко са прекрасни сладурите в подписа й.
Моме, много ме забавляваш с твоите цунамита и урагани, скоро и това ще мине и искам да чета само за слънца и дъги Simple Smile  Hug
Сигме, как си?
Специален гуш за Деситка и Зузка Hug  Hug
Ми толкоз от мен. Исках още нещо да пиша, но забравих.
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 678
Рони, сладка моя, и аз те гушкам много силно Hug

Днес пак не е особено активна темата Thinking Позаписаха се повечко хора, в сравнение с почивните дни, но пак е слабо. Половината бременни избягаха в общата отчетна на Искам бебе  smile3516 и нас тук няма кой да ни ръси често  Thinking

# 679
  • до едно тепе
Зузко те и там толкова пишат hahaha Май от 2-3 дена никой не е писал в нея Thinking

# 680
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - освен да почнем да се самонаръсваме от запасите, а ? hahaha
Рони - радвам се да те видя  Hug

Я да ви попитам нещо, при положение, че последния ми цикъл беше 22 дни, нормално ли е днес, 4-ти ден едва-едва да ми зацапва, все едно ми 5-6-ти ден? Обикновено на този ден се доизчиствам  newsm78 Аз си го обяснявам с това, че не се е била "напомпала" достатъчно лигавицата и затова сега е толкова леко. Надявам се да не е поредния признак на проблем.

# 681
  • София
Пънче, аз това съм го забелязала. При по-кратък цикъл, менструацията е по-кратка. Според мен го има като зависимост.

Пък аз зпонеже съм на Утрогестан последните месеци, няма да ви казвам какви кървища се изливат! Днес ми е 5-ти ден, а още си тека стабилно. А вече ми се напада мъжкото тяло!  Mr. Green

# 682
  • София

ееееееееееее тука съм беееееееее....... ай шЪ ръсна отново
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 683
СМУУУК  Mr. Green

# 684
  • Сливен
Привет от мен, вярно нещо запустяха темите - нали януари се води най-депресиращия месец, май никой не е в настроение. Покрай мен и Ивка нищо ново - расти си детето, а аз правих почивните дни тестове за бременност - не че имаше голяма вероятност за нещо, но просто имаме два-три опита без контрацепция, а от няколко дни си чувствах като в началото на бременността си - много ми се гадеше, и двата теста се оказах отрицателни, и въпреки че не сме планирали трето дете, резултата малко ни разочарова, но едва ли ще се заемем с правенето, просто ако се получи - ще се радваме. Дано поста ми да не е неуместен. Стискам палци на всички, които имат нужда и ви прегръщам  Hug

# 685
Роксанче - Как пък ще е неуместен, ти пък  Naughty Аз много се радвам на семейства, които искат да имат повече от 1-2 деца. Да сме живи и здрави всички, която от нас иска, да може да се похвали с трето детенце  Hug

# 686
Как ще ги няма бременните - ей ги на  Mr. Green
Спешъл гуш за Рони - много креативен нов облик  Heart Eyes Боже ,и аз се замислих кога мина това време?Не ми се ражда пък - искам още 9 месеца гратисен период  Crazy
Пънче Аз не,че много ги разбирам тези неща , но 22 дни цикъл не е ли малко ?
И искам да ви кажа,че сините щъркели в темата ни може да са малко , но са несравними сладурковци-Борко,Митко,Слав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зузи Много ме мързи-помогни ми  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 687
Рокс, чувала съм, че три деца най-лесно се гледат, не че съм подстрекател...
Стелико, ми може скоро да повториш Simple Smile Пък и най-хубавото идва след раждането.
Ооо, и прашец  Wink

# 688
Стели - малко е, но последния месец не съм пила Дуфастон, защото не ми се мереше БТ и не ми се препикаваха тестове по Коледа и следователно не знам имала ли съм О и кога е била. А Дуфастона нали трябва да се пие, след О, та... така. Да не говорим, че след като ми го изписаха по грешна схема, реших на своя глава да го пия от деня на О до 25-ти ден, ако устискам. Сега съм в процес на мислене от типа - "И сега, какво?".
Решила съм да запазя час за някоя от репродуктивните клиники и сега се чудя дали да си пусна сама изследванията отново и да отида с готови резултати или да изчакам да ми ги назначат. Същото се отнася и за спермограмата на ММ. За сега си мисля, че е по-добре, в момента, в който си запазя час, да пусна за съответния цикъл хормоните на 3-ти ден +спермограма по Крюгер за ММ, защото иначе ще си приказваме общи приказки с лекаря на прегледа, а вече след това да се проследи О и да се пусне прогестерона и да се разбере какво да правим. Аз си мисля, че за мен ще трябва и консултация с ендокринолог, така че най-вероятно ще се запозная с Начев Simple Smile
Вие какво мислите по въпроса, правилно ли съм се ориентирала за изследванията или да изчакам да ми ги назначат?

# 689
  • София

Пънче аз започнах точно това... хормони за мен, СГ по Крюгер за ММ. За съжаление се запознах с Начев и опознах г-н Хашимото, но пък не стигнах до репродуктивна клиника  Mr. Green Иначе без тези изследвания изобщо не знам какво ще си говорите, освен лекаря да развърти едно Таро или да метне Бобец  Mr. Green Даже според мен е добре СГ и хормоните да са в 2 последнователни месеца, т.е. 2 пъти Хормони + 2 СГ по Крюгер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт