На море в Турция - тема 21

• 93 258
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Някой почивал ли е в Palmwings Beach Resort в Дидим? Сега откриват хотел от същата верига и в Кушадасъ и се чудим дали да рискуваме с нов хотел.До сега никога не сме почивали в новооткрит хотел, но цената му е много изкушаваща , а ревютата за тази верига са добри и са все от англичани.Какво бихте ме посъветвали newsm78 ?? Хотелите от една врига поддържат ли едно и също качество? А дали работят и с едни и същи туроператори?Много се надявам и в този хотел да има предимно англичани и по-малко руснаци и румънци  Laughing !!

# 316
Момичета, бърз въпрос - ходили ли сте на турското черноморие средата на септември? Дали времето ще става още за плаж, притеснява ме, че вече няма да е така топло. Първо мислихме да ходим на 1ви септември, но сега дойде идеята за 15 - дали ще е много по-различно времето? Ще ви бъда благодарна за споделения опит  bouquet

# 317
Момичета, бърз въпрос - ходили ли сте на турското черноморие средата на септември? Дали времето ще става още за плаж, притеснява ме, че вече няма да е така топло. Първо мислихме да ходим на 1ви септември, но сега дойде идеята за 15 - дали ще е много по-различно времето? Ще ви бъда благодарна за споделения опит  bouquet

2012 си тръгнахме от Кушадасъ на 16,09, температурата беше 36 градуса  Peace

# 318

2012 си тръгнахме от Кушадасъ на 16,09, температурата беше 36 градуса  Peace
Въпросът е за черноморието  Wink и мен ме интересува района след истанбул посока грузия някой дали е ходил  Rolling Eyes знам ,че има курорти, които сега започват да се развиват, но нищо повече...

# 319
cvetence1328, ние сме имали подобен проблем в друг хотел. Тогава се обадихме на представителя в Турция, който се опита да ни намери алтернативен вариант в друг хотел от същата категория. След като не се получи направихме много снимки и като се върнахме в България подадохме жалба при ТА. Изплатиха ни прилично обезщетение. Друга тема е съсипаната почивка.
Eni27, в предишната тема има мнение за  Palmwings Beach Resort в Дидим. Хотел Веноса в Дидим е на същия собственик, както и новия хотел в Кушадасъ. Аз понеже си падам по нови хотели направих резервация за хотела в Кушадасъ.
Когато бяхме във Веноса се изсипа един автобус поляци в 5 часа след обяд. Зарязаха си куфарите във воайето на хотела и се лепнаха на бара при басейна. Е такова наливане не бях виждала дори при руснаците. rotfImbo

# 320
Може ли линк за новия хотел в Кушадасъ - Palm Wings? Намирам оферти само за този в Дидим.
Кои агенции го предлагат?
Благодаря.

# 321
Някой почивал ли е в Palmwings Beach Resort в Дидим?
Аз. През 2012 г. Споделила съм впечатленията си.
Вижте първа страница поне...

# 322
Може ли линк за новия хотел в Кушадасъ - Palm Wings? Намирам оферти само за този в Дидим.
Кои агенции го предлагат?
Благодаря.
За сега го предлага само Ориент99. Мисля, че те имат изключителни права. На техния сайт има 2-3 макетни снимки

# 323
# 324
  • София (Възраждане)
Момичета, бърз въпрос - ходили ли сте на турското черноморие средата на септември? Дали времето ще става още за плаж, притеснява ме, че вече няма да е така топло. Първо мислихме да ходим на 1ви септември, но сега дойде идеята за 15 - дали ще е много по-различно времето? Ще ви бъда благодарна за споделения опит  bouquet

2012 си тръгнахме от Кушадасъ на 16,09, температурата беше 36 градуса  Peace
Въпросът е за черноморието  Wink и мен ме интересува района след истанбул посока грузия някой дали е ходил  Rolling Eyes знам ,че има курорти, които сега започват да се развиват, но нищо повече...

Имам съседка туркиня /не българска, свекърва й живее в Трабзон/. Питах я какъв е преблемът на Турското черноморие, че не е туристическа дестинация, тя каза - ветровито е, просто климатичните условия не са добри.

Ндимитрова, кой е този нов хотел в Кушадасъ?

# 325
Palm Wings Beach Kusadasi. Строи се на мястото на Егерия. Старият хотел е съборен основно и на това място се строи нов.

# 326
  • София (Възраждане)
Благодаря!

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 14:39 от Mooimeiske

# 327
  • Plovdiv
От Ориент99  също ми го предложиха новия в Кушадасъ.Казаха ми,че целия управленски състав от Веноса са го пренасочели към него за тази година.Другото което ми казаха е,че е подходящ за семейства с малки деца и, че е на супер удобно място.И другото,че на такава цена нямало да бъде повече.

# 328
  • софия
Привет и от мен!

Можете ли да ми дадете няколко варианта за хотел в Анталия-трябва ми хотел от по-близките до летището(Белек, Лара, ако Кемер е вариант, защото не знам колко се пътува от летището до хотелите в Кемер,но не искам да е повече от 30 минути), да е подходящ за семейство с малки деца-да има прилична анимация, детска площадка, детски басейни и т.н, да е чисто.Нямам претенции за ценови диапазон, искам да отговаря на горните условия, а после ще ги преценявам и според цената
С мъжа ми бяхме в Делфин Ботаник-много ни хареса, подходящ е за децата,но това лято няма да имат 3, а пътя с автобуса от летището беше над 2 часа и затова отпада като вариант

Благодаря предварително на всички, които ще дадат мнение

# 329
  • София
Привет и от мен!

Можете ли да ми дадете няколко варианта за хотел в Анталия-трябва ми хотел от по-близките до летището(Белек, Лара, ако Кемер е вариант, защото не знам колко се пътува от летището до хотелите в Кемер,но не искам да е повече от 30 минути), да е подходящ за семейство с малки деца-да има прилична анимация, детска площадка, детски басейни и т.н, да е чисто.Нямам претенции за ценови диапазон, искам да отговаря на горните условия, а после ще ги преценявам и според цената
С мъжа ми бяхме в Делфин Ботаник-много ни хареса, подходящ е за децата,но това лято няма да имат 3, а пътя с автобуса от летището беше над 2 часа и затова отпада като вариант

Благодаря предварително на всички, които ще дадат мнение
Щом сте доволни от Веригата Делфин, в Лара има още 2 - Delphin Palace и Delphin Imperial.  Империал е съвсем нов, а Палас май ще го реновират тази зима, но и той е много добър. В Лара има доста хотели и то доста добри. Аз харесвам също хотелите от веригата Роял.

Общи условия

Активация на акаунт