Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 330
Само внимавайте за кафяво течение, това е признак за отлепване. Ох, аз вече нямам никакво търпение да отида на преглед. Още няма да чуем сърчице, но да си видя точицата Simple Smile

# 331
Да дам отчет,видя се там нещо, Mr. Green ама се заудих щото,нямаше пулсаций Thinking дофторицата,каза рано било,другата седмица.Иначе си отговаря на седмиците,каза всичко е точно.Ама и апаратурата и не е на по малко от 10г .Утре ще ми пуска  кръвните,и такам.

# 332
Привет и от мен Hug ние утре сме на преглед,че и аз вече нямам търпение да си видя точката. Момичета да се оплача-като парцал съм,нямам сили за нищо и постоянно ми е адски топло. Като стоя известно време права и ми прималява. През първата бременност нямах никакви грижи,обаче сега...надявам се да отмине до към третия-четвъртия месец Praynig
  Иначе се събрахме страхотна дружинка   Grinning Супер Peace

# 333
Здравейте мамита Simple Smile Искам да ви споделя това ми е първа бременност  (в 5гс съм) и много се вълнувам, но от няколко дена се чувствам много зле- корема ми се върти, гади ми се, много ми е студено, не мога да се храня и вече започвам да се притеснчвам (това е през целия ден), а имам час за доктор чак на 15ти.Може би е напълно нормално,но бих се радвала ако някоя мама драсне един ред Simple Smile

# 334
molita5, това е нормално състояние в начална бременност, не се притеснявай. Сега се замислям, че и на мен от няколко дни ми става много хладно. Обикновено на мъжа ми му е студено, а на мен топло, а сега е обратното. Може би и това е симптом, за който не подозирах Simple Smile

# 335
lotos4e благодаря Simple Smile да ти кажа и при нас беше така на мен ми е топло ,а на моя му е судено, сега направо умирам от студ, постоянно стоя завита и пак  мръзна  Grinning Grinning

# 336
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Радвайте се, че ви е студено - съвсем скоро и то по закона на гадостта края на пролетта ще ви е толкова жега, че място няма да може да си намерите  Mr. Green

# 337
Синът ми е роден на 2 август, така че много добре знам какво е да се бременее през топлите месеци Simple Smile

# 338
Здравейте дружинка,първо се извинявам,ако в текста имам грелки,но пиша от тел и ми е много сложно без копчета:( аз идвам да се оплача-вчера бяхме на лекар,останови се бременност,но док каза,че трябва да съм в седма седмица, а според големината на плода съм между четвурта и пета,нямаше пулс и иска след десет дни пак да отида да види как върви...иначе си имам снимка,закрепило се е по средата,или поне така ми се струва. Още адски си ме болят гърдите и корема ниско,много съм поспалива и все съм уморена,ужас,вде едно не съм аз....но нещото,което най-много ме шашна и исках да споделя е че имам днес едно розово течение,видях след като пишках,сега не знам дали да се замъкна кум аг или да чакам до другата сряда,когато ми е часа?

Аааа сетих се да питам мамите от сф дали са ходили при Иван Майсторов от Майчин дом и доволни ли са?

Последно да кажа здравейте и добре дошли на новите бъдещи шкембелийки,бъдете здрави,приятно бременеене и прекрасни бебета на термин!!!!!

# 339
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Слънчоглед Simple Smile, според мен не отлагай прегледа!
lotos4e, значи знаеш какво е юни и юли - тая година ще видиш какво е и август и евентуално септември хихи

# 340
Слънчоглед,след 10 дни,ще видиш,как силно ще тупка малкото сърчице.

# 341
Здравей те и  днес. Wink
Тупкащи сърчица , ще чуем чак 7  седмица със добър апарат иначе чак 8с
Сега , ще се радваме на мъничките точици.
Слънчоглед аз мисля , че трябва да отидеш на преглед,  за твое спокойствие .
Ох за студеното  по цял ден мие  cold но  Юни  в жегите , какво , ще правим Wink
Моята кукла е голяма но я гушкам , като тръгна да я вдигна го правя по бавно , а не като преди рязко .

# 342
Здравейте на всички бъдещи мамчета. Дойде ред и аз да се представя. Това ми е трета бременност, преди два дни видях двете чертички. На лекар живот и здраве ще ходя чак февруари месец, защото в момента съм извън бг и стягам багаж за пътуването в края на месеца.
Имаше питане на някои с малки дечица за вдигането. През втората си бременност първата ми принцеса беше си още съвсем малка разликата им е 1.9г и не само съм я вдигала но и носела защото си беше малка но проблеми не съм имала. И за кърмене живот и здраве съвети мога да давам кърмила съм дълго и двете.
Термина ми е на 6 ти септември.

# 343
  • София
Здравейте мамита Simple Smile Искам да ви споделя това ми е първа бременност  (в 5гс съм) и много се вълнувам, но от няколко дена се чувствам много зле- корема ми се върти, гади ми се, много ми е студено, не мога да се храня и вече започвам да се притеснчвам (това е през целия ден), а имам час за доктор чак на 15ти.Може би е напълно нормално,но бих се радвала ако някоя мама драсне един ред Simple Smile

Здрасти, и при мен е абсолютно същата ситуация, но знам, че не е хубаво да се търпят тези спазми. Взех си Но Шпа и пия 3х1 хапче, и се чувствам мнооооогоооо по-добре. И моя час е за другата седмица (16-ти), а в събота и неделя (5-6ти) имах силни болки, даже през нощта се будих от тъпа болка, но поне за сега Но Шапато ми действа добре. Даже и апетита ми отвори, спя си спокойно също. Ако нямам проблеми до 16ти ще изтрая за прегледа, но ако ме повтори така ще намеря по-ранен час.

# 344
Слънчоглед Simple Smile, ако течението продължи и утре по-добре ходи на преглед.
malka maimunka, Молита не пише, че има болки, за да пие Но-шпа Simple Smile
 Аз днес съм голяма паника. Като вземах малкия от градина видях бележка, че има болно дете от Варицела. Много се притеснявам да не се заразило моето човече. В четвъртък ще говоря с док да пуснем изследване за антитела, дано се размине ..

Общи условия

Активация на акаунт