Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 358
  • 707
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТА КОЛЕДА БЪДЕЩИ МАМЧЕТА!!!

# 61
  • Монтана
чакам ли си чакам, но нито  EFP  #Crazy нито МЦ. Съвсем се обарках....Как може 5 дни преди цикъл да имам полойителен тест а сега ми закъснява с 1 ден и е отрицателен...?

# 62
  • София
Здравейте, честита Коледа и една много успешна нова година желая. За мен Коледа беше много специален празник, видях 2 чертички, а на Бъдни Вечер се сгодих (не знаехме, че съм бременна, просто приятеля ми решил да ми предложи на Бъди Вечер Mr. GreenHeart Eyes По калкулаторите в нета ми се пада 2.септември термина, дано всичко е наред до финал  Praynig Hug Записвам се тук да следя темата! Все още е много рано за лекар, след празниците ще трябва да се организирам Simple Smile Имам едва 3 дни закъснение и бледа втора чертичка, но е там  Hug За момента си пия фолиева киселина, и имуноактив на Допелхерц, дали да спра Имуноактива, или до преглед да си ги пия по едно на ден? Никъде не видях да са противопоказни за бременни? Ох, все още сме малко в шок с мой мъж  Mr. Green Само се моля всичко да е наред!

# 63
malka maimunka честито !  Hug

Пожелавам ти всичко да е наред и другата Коледа да я посрещате с едно малко хубаво човече покрай вас  Heart Eyes

# 64
  • София
Честита Коледа на всички  Hug

Floretka, направи един кръвен тест да не го мислиш. Иначе аз видях доста отрицателни тестове - мисля, че на 6-7 тест се появи втората черта. Имала съм късна овулация - може и при теб да е така.

malka maimunka, честито   bouquet За витамините - консултирай се с лекар. Аз бих пила, от 4-5 месец чак витамини за бременни.

# 65
  • София
Благодаря момичета   bouquet  За витамините май наистина ще се консултирам и ще ги спра до тогава, че за момента май само фолиева киселина е достатъчно.

Страхотна е темата, желая много здраве на всички Simple Smile

# 66
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Весела Коледа, момичета! Аз като старша септемврийка се записвам да ви следя, а пък може да се окажа и бъдеща такава хихи Simple Smile

# 67
Весела Коледа, момичета! Аз като старша септемврийка се записвам да ви следя, а пък може да се окажа и бъдеща такава хихи Simple Smile

Ех, че хубаво ще се получи  Mr. Green Hug

malka maimunka Честито и на теб мила  Hug
На този етам само ФК е достатъчна ... за витамините се консултирай с док  Heart Eyes

Флоретка ... бягай утре на кръвен - той ще покаже всичко  Hug

Момичета .. ако искате мога да ви добавям на първа страничка с термините /понеже за сега само аз мога да редактирам темата ... че аз съм я пуснала/ за да ви е по-лесно после  Heart Eyes

# 68
  • София
Благодаря за хубавото посрещане   bouquet За добавянето нямам нищо против Simple Smile от практична гледна точка може да се изчакат още бременилки, за да ни добавиш накуп Simple Smile Като гледам съм една от първите Simple Smile дано всеки, който чака, да получи най-хубавия подарък за Коледа и темата да се напълни бързо бързо Simple Smile

# 69
malka maimunka , добре дошла  Hug Страхотни празници си имала  Heart Eyes Пожелавам успех до края и прекрасно здраво бебче септември Simple Smile Моето съкровище се орди на 02.09 Simple Smile  Heart Eyes
Флоретка , както е казала Фейт, за да си сигурна, отиди сутринта за кръвен тест  Hug
Мама на Раличка , пожелавам ти го от сърце  Heart Eyes

# 70
malka maimunka Честито и лека и безпроблемна до финала! Моя термин беше 02.09., ама си полежа маймунката още седмица  Mr. Green
Mama na Rali4ka пожелаваме ти от сърце!  Hug
Елито и на теб Добре дошла!
floretka за твое успокоение наистина иди - не е нужно да се притесняваш или чудиш допълнително!  Hug

# 71
За добавянето нямам нищо против Simple Smile от практична гледна точка може да се изчакат още бременилки, за да ни добавиш накуп Simple Smile Като гледам съм една от първите Simple Smile дано всеки, който чака, да получи най-хубавия подарък за Коледа и темата да се напълни бързо бързо Simple Smile

Аааа, на куп няма да мога, че с детето и с другата тема ще ми дйде в повече  Crazy Crazy Crazy  Mr. Green Вие после сами ще си пускате темите и ще се добавяте  Hug аз просто сега предложих да ви добавям за да е по лесно на момичето, което ще пуска темите после да не ви издирва Heart Eyes

Честит имен ден на всички, които празнуват  Hug

# 72
 EmbarassedЗдравейте  и Весели Празници на всички Мами и сладки бебчовци! ИСТИНА Е че на Коледа стават чудеса, и моето Чудо е факт EFP След 5 години напразни надежди на 25.12 и аз видях двете чертички newsm44 Още е рано ,но се надявам всичко да мине добре. УСПЕХ на всички надяващи се !

# 73
Туитито супер новина наистина, много се радвам за теб, всичко ще бъде наред и след девет месеца ти пожелавам да гушкаш едно здраво и пухкаво бебче !   ylinfant
УСПЕХ !   love001

# 74
tuitito дълга е била борбата ви ... но след няколко месеца ще знаете за какво сте се борили  Praynig Hug Успех и лека бременност  Hug

Общи условия

Активация на акаунт