Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 365
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Нуб! Ние се надяваме на 1stroller 1stroller защото сме инвитро и шанса е голям . На 7.01  сме на преглед и.. newsm78

# 76
Да наистина , не повярвах на 1 тест и направих още 4 Laughing но резултата е същият Laughing Благодаря за пожеланията и подкрепата!  love001

# 77
Браво Туити, много се радвам за вас  Hug Вярвай, че на Коледа наистина стават чудеса, а тук предаваме щафетата най-плодовитите мамчета  Mr. Green Пожелавам ти да стигнеш моята бройка  Wink

# 78
tuitito Честито мила! Наистина имате едно коледно чудо! Много позитивни емоции ви пожелавам в следващите месеци!

# 79
tuitito, честито!!!! Много сте се измъчили, но след няколко месеца ще прегръщате коледното си чудо!  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая от все сърце!  Hug
malka maimunka, честито и на теб  preggo Пухкво бебче да си гушкаш на финала!  Hug
Мисля, че да си септемврийска мама е най-хубаво защото нашите бебета са именно коледни чудеса  newsm76

# 80
  • Where I am Happy
Ехеее,имаме си още бъдещи мамчета.  Heart Eyes
Честито момичета и лека до финала  Praynig Hug Heart Eyes

# 81
Здравейте, видях двете чертички на 21.12. И съм много щастлива, това е най-прекрасния коледен подарък Simple Smile цопвам в септемврийската темичка с много надежди и вяра, че всичко ще бъде наред през следващите бременни месеци Simple Smile още повече, че аз самата съм родена през м. Септември Simple Smile кажете мили дами моля, нормално ли е в 4 седмица и 2 ден да се вижда на уз само малка точка 1 мм? Кога се очаква да се види плодното сакче?

# 82
fosha да нормално е! За най-сигурно отиди към 8г.с. на видеозон да видите тупкащото сърчице.Пий си фолиевата киселина.

# 83
fosha при мен се видя към 6/7 седмица ... но много зависи от лекаря и от апаратурата му  Hug

# 84
  • София
Добре дошли на всички Simple Smile   bouquet  Ние с ММ пробвахме около 3 месеца, слава на Бога стана сравнително бързо. Все още ми е малко странно Simple Smile За момента не се чувствам дори по-различно, освен, че коремът ми е надут като плондир и едвам се сгъвам ( все едно съм преяла горе долу), вечер ми е по-студено, и седя завита само и това е. Друго нищо. От време на време ми се гади, ама и преди ми се е случвало докато бебеправихме без да съм бременна...? До тогава ще се образовам какво предстои- изследвания, витамини, храни и прочие... мале мале, колко много неща не знам...
Дано всичко е наред и занапред и да ни предстоят все по-хубави емоции  Hug Hug Hug

# 85
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Аз първия път нямах никакви проблеми, ама сега как се задъхвам... ужас! Едва се оправям с малката, само чакам да видим сърчицето и ще мобилизирам бабите, които бягат от малката, че била много дива  Mr. Green  Айде хубав ден, мамчета!
П.С. Искам по-бързо да идва 7-8 януари, че да ида на лекар   bouquet

# 86
Благодаря, поуспокоих се малко. Нямам търпение до 08.01 когато съм на преглед. Весело посрещане на всички на Новата Година Hug

# 87
  • София
Честито на новите мами в темата  Hug  

За запъхтяването - и при мен го има. Даже като говоря се усещам, че се задъхвам  newsm78

# 88
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Елито, а корема как ти е? Аз имам чувството, че почна да расте  newsm78 А с това задъхване не ми се мисли за последните месеци  #Crazy

# 89
  • София
Амии , аз коремче си имам от предишната бременност и като хапна или пийна нещо си личи  Embarassed

Не не мисля, че имам разлика, в самото начало ми се подуваше от газове и запек, но след като взех мерки за хранителния си режим, се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт