Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 663
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета Hug
и мен ме бройте -  EFP
от Коледа не съм спала от вълнение, не смея на никого да се похваля, че съм суеверна...
много се радвам, че има такава тема, поне тук да мога да споделям вълнението си!!! Hug
Не смея и да се зарадвам много, понеже още не съм била на лекар, моята няма да я има чак до февруари, не мога да чакам толкова...Това е нашето малко чудо, след толкова тичане по мъките и рев, спрях да мисля и да се надявам и изведнъж - две черти  newsm44 Дай Боже, всичко да е наред с всички ни!

Ако може някой да ми препоръча лекар в София, че няма да издържа до февруари чак, за да отида ри моята гинеколожка newsm78

Редактирам се - забравих да спомена, че по календарчетата в нета моя термин трябва да е на 1 септември Simple Smile, а трябва да съм забременяла на 11, а от 10 до 15 не сме правили секс, понеже съпруга ми не беше в София, а както и да смятам овулацията все не излиза да е могло да се случи на 15, а ако съм бременна, съм сигурна, че бебчо сме го направили на 15  newsm78

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 11:23 от Слънчоглед :)

# 91
  • София
Слънчоглед, честито  Hug

При добрите лекари се чака поне месец, или 2-3 седмици за час, така че май няма смисъл да ходиш при някой препоръчан- едва ли ще е чак толкова по-бързо.  newsm78

# 92
Слънчоглед, тихичко честито! Най-хубавите вълнения са те затресли  Laughing Пази се.
Поздравления за хубавата тема. Желая на всички весело и щастливо посрещане на Новата Година и скоро все повече момичета да се похвалят с ней-желания и очакван резултат!

# 93
Ели, значи е по-добре да си изчакам февруари да си дойде моята лекарка ли? Оххх май не ми се чака толкова, ще го реша...
А сега си мисля, че трябва да спра кафето и цигарите - решила съм да не е изведнъж, понеже съм чувала, че е страшен шок и всичките гадости от дробовете слизали към бебо, та мисля до към средата на януари да съм ги спряла съвсем, а кафе дори и днес не съм пила, че от него много ми се пуши Sad

# 94
Момичета, много ме радвате  Heart Eyes Спомням си как се чувствах аз, като видях положителния тест  Heart Eyes Пожелавам ви мили момичета само хубави емоции и дано всичко да бъде наред и всички да гушкате прекрасните си бебенца септември и също така да посрещате след година мами като нас сега  Hug
Слънчоглед , аз лично нямаше да издържа на твое място и щях да отида на лекар. Моят няма да ти го препоръчвам, защото и аз вече не му вярвам много. Ходих скоро при един доктор от МД - д-р Гунчев. Дано някой ти препоръча по-изпитан доктор и да се спреш на някого  Hug

# 95
Милички мами!!!!  Hug Толкова са прекрасни тези вълнения, които изпитвате сега! Няма да забравя как подскачах на легото до като мъжът ми се събуди (5.30 сутринта)  Mr. Green и ме попита какво става, а аз му заврях теста в лицето, пищейки ВИЖ  Joy  А сега прегръщаме малкото си коледно чудо и не можем да повярваме, какво щастие ни сполетя преди година   ylinfant newsm76 Пожелавам ви лека бременност и се наслаждавайте на всеки миг!
Слънчоглед Simple Smile, честно казано и аз не бих имала търпение хихиих аз съм си и доста припряна де  Mr. Green не бих ти препоръчала моята докторка, защото аз не съм доволна от нея като цяло, а и голямо висене падаше при нея...рекорда ми беше 2.30 часа пред кабинета август месец  Crazy

# 96
  • София
Ели, значи е по-добре да си изчакам февруари да си дойде моята лекарка ли? Оххх май не ми се чака толкова, ще го реша...
А сега си мисля, че трябва да спра кафето и цигарите - решила съм да не е изведнъж, понеже съм чувала, че е страшен шок и всичките гадости от дробовете слизали към бебо, та мисля до към средата на януари да съм ги спряла съвсем, а кафе дори и днес не съм пила, че от него много ми се пуши Sad

Не, исках да кажа, че едва ли при по-добрите (които бих препоръчала) ще отнеме по-малко отколкото да чакаш твоята, така че просто можеш да си избереш някой наблизо. Вземи си направление от личния лекар и питай кой ти е удобен - може да е в същата полинклиника/болница, т.н. Иначе аз ще се следя и тази бременност във Вита - там ти препоръчвам Кълвачева и Илиева. За Кълвачева се обадих преди повече от седмица и ми записаха най-ранния час - 15.01  Confused И аз още не съм била на лекар, но се надвам да издържа - за да си спестя излишни тревоги. Миналият път отидох много рано, не се видя нищо и ме караха да чакам 12 дни за следващ преглед, умирайки от страх.

Кафенце по една малка чашка можеш на ден, не спирай всичко от раз, че е голям стрес. Намали ги максимално - до 5-6, вземи си електронна цигара - абе дай всичко от себе си - първите 2 месеца, до 3-тия, са най-важни - оформят се всички органи. Ще се справиш  Peace

# 97
Еййй защо ми каза, че може кафенце  Grinning аз пия поне по 6-7 всеки ден, ама мисля, ако съвсем се изтормозя, както казваш ти - по една чашка сутрин и това ще е Simple Smile
Така мисля да направя -на 2 взимам направление и може още в поликлиниката да отида, покалендарите в нета ми пише, че съм 5 гестационна седмица, тогава дали се вижда плода или не?

# 98
След шеста седмица е най-добре да се отиде, защото тогава плода има и пулс и се вижда  Hug

# 99
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Слънчоглед Simple Smile, отиди при най-близкия до теб АГ. Щом ти дава термин 1.09 сигурно след 7.01 ще се вижда запетайката Simple Smile Даже и на частно да идеш - много важно, един ехограф е 30-тина лева Simple Smile Аз миналата бременност 3 пъти ходих на частно и после по ЗК, имам в предвид, че щом те тресат нерви и любопитсво (както всички нас де), по-добре и на частно, само и само да се успокоиш Simple Smile

# 100
Слънчоглед и аз бях свикнала като теб с много кафе на ден и забременях и спрях кафето изведнъж. Голяма грешка  ooooh! Главата не ми мина 2 месеца. Пийвай си най-добре по 1 на ден, но истинско кафе, а не безкофеиново, защото химикалът, с който извличат кофеина е по-вреден от самия кофеин  Hug

# 101
  • До морето :)
И аз тихичко да се запиша в редиците, с термин 2.09  Rolling Eyes

# 102
Ехееее ... как тихичко преиждат още бъдещи септемврийки  Hug
Връхлитат ме много трепети и мен  Blush

Слънчо ... лично аз спрях цигарите на другия ден след като видях теста  Heart Eyes Трябваше ми психологическа нагласа и така ... спрях и кафето от раз и цигарите и детенцето ми е живо и здравичко  Heart Eyes Ти си преценяваш, но по едно кафенце на ден не пречи /по слабичко/ а и в началото цигарите не оказват влияние на плода ... поне докато не се образува пъпната връв  Hug
На лекар отидете сега да те види някой, пък след като се установи бременност си вземете направление за следене на бременността по ЗК и отивайте при този, който ще ви следи до финала  Heart Eyes

# 103
Ехааааааааааа, колко много бъдещи мами  newsm44

Слънчоглед, лече-буболече много късмет и лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes

На лекар след 6 седмица, че даже и 7 за по сигурно  Heart Eyes
Кафе по едно на ден може да си пиете спокойно, щом и преди сте си пили, за цигарите сами решавате, но не е добре да се пуши  Peace Heart Eyes

Много целувки и скоро да се похвалите и с тупкащи сърчица  Heart Eyes

# 104
  bouquet Супер Лече-Буболече ,(ние) сме за 3.09.( Ние )защото нивата на HCG Много високи за  1 newsm32 но на 7.01 ще знаем.  Късмет и много усмивки ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт