Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добър ден момичета   bouquet
Сохо дол- много съжалявам, пожелавам ти здраве и успех и скоро пак да видиш  EFP

Аз вече се пооправям, надявам се да съм преборила настинката, че вече мнооогооо ми писна. Направих мед, орехи и лимон и ще ям за подсилване.

# 601
Моята свекърва е готина и много добра, но сега така се е филмирала, че още когато и казахме, направо ми дигна нервите. Понеже и приятелката на другия и син и тя е бременна, и ще караме заедно бременностите си и е пощуряла сега, че ще има две внучета и като почна вече, тя щяла на лекар да ни води. Аз и казвам, че си имам гинеколожка, която ми е години, тя не та не. Тя щяла да ме води, при някаква нейна. После вика, сега е още рано, няма да ходи на лекар да не ти предизвикат нещо, абе яко е влезнала във филма. Не ми дава една дума да кажа. Все тя дава акъл. Ама аз казах на моя, че така няма да се разберем и, че аз ще си решавам, къде ще си ходя, и кое е най-добро за мен. Ужас.  Thinking
Иначе за сега, нямам оплаквания. Не ми е ставало лошо, не съм повръщала, ходя си на работае вярно там ми се доспива много, но няма начин...

# 602
Добър ден, сладурки!

soho doll, съжалявам. След време ще осъзнаеш, че така е по-добре. Имало е някакъв проблем със сигурност. Господ ни взема нещо, за да ни даде по-добро! Ще те чакаме с добри новини  Hug
Hope, pipi1, на вас, както си надничате ви пожелавам да си останете при нас.
malka maimunka, обожавам тази комбинация. Бях правила за мъника, но не пожела да го яде и мама си хапна добре и дори още няколко пъти си правих Simple Smile

Днес много ми трепереха ръцете. Случвало ли ви се е? Изпих половин чаша кафе и се оправих, ноооо съгреших спрямо бъдещото човече и изпуших една цигара, а лошото е че ми се пуши още. Няма да пуша повече, защото след това се чувствах адски гузно. 10 дена не бях пила кафе, но този път не ми се гади от него и ще си пия по едно на ден. С предната бременност много ми падаше кръвното и сега ще си го поддържам.

Тази варицела ми е болна тема. Чакам да видя малкия дали я е лепнал. Дано се размине  Praynig
Още не съм избрала АГ да ми следи бременността ... притеснено ми е как ще се разберем с този сега, заради тези изследвания  Confused
Свекърва ми е остър камък, като мен  Mr. Green. Живее в чужбина, но като си дойде не сме пропуснали да се сдърпаме, но май вече нещата се успокоиха и дори последния път не ми се искаше да си тръгва. Никога не ми се е месила за детето, но всеки ден звъни да си говорят. Добро бабе е за синът ми Simple Smile

Добре дошли на новите щастливи бремелинки  Grinning

Хубав ден на всички и Господ да е с нас!

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 13:40 от lotos4e

# 603
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Ей ме и мен тука по обяд Simple Smile Днес съм сама вкъщи и  е БАСИ КЕФА  Mr. Green  Срам, не срам, изпих една чаша бира по случая  Joy
Мойто свеки е китка направо - много е внимателна, все ме пита това така ли, онака ли. Още в началото се опита да се меси, но аз я отрязах на момента и сега само акъл дава, ама не направо, ми така "То ти си знаеш, там четеш в интернет, аз да ти кажа еди какво си, пък ти ако искаш ме послушай" и те така. Разбираме се екстра.
Айде  аз отивам да се търкалям на голямата празна спалня в тихата ми къща (някой да завижда  Heart Eyes )

# 604
Здравейте момичета Simple Smile Съвсем нова съм във форума, току що се регистрирах:) Не знам дали и на правилното място съм попаднала, но по мои изчисления мисля да! По същество - днес си направих тест за бременност ( след 3 дни закъснение на цикъла)и беше положителен:) Очаквахме го, тъй като искахме бебе и стана от втория път ...може би е било около Коледа Simple Smile)) предполагам . И сега...понеже сме много щастливи и развълунувани с бъдещия татко , но решихме да не споделяме преди всичко да е наред , аз реших да се запиша тук , за да си споделям с вас - не мога да не споделям, а и за да ми дадете съвет сега пъровоначално какво да направя ..кога да отида на лекар...много въпроси имам Simple Smile) Благодаря ви за темата и мястото ..предполагам , че съм за септемврийски бебчета , ако всичко е наред Simple Smile

# 605
Моята, акъл дава ама няма кой да я чуе. Аз, като си реша нещо и няма кой да ме спре. За мамитата, който работят, доспива ли ви се на работа? На мене много ми се доспива. Аз, съм от 8 сутринта до 8 вечерта, когато съм дневнаи вече към 16-17 часа ми се доспива много.  Tired

# 606
Здравейте момичета Simple Smile Съвсем нова съм във форума, току що се регистрирах:) Не знам дали и на правилното място съм попаднала, но по мои изчисления мисля да! По същество - днес си направих тест за бременност ( след 3 дни закъснение на цикъла)и беше положителен:) Очаквахме го, тъй като искахме бебе и стана от втория път ...може би е било около Коледа Simple Smile)) предполагам . И сега...понеже сме много щастливи и развълунувани с бъдещия татко , но решихме да не споделяме преди всичко да е наред , аз реших да се запиша тук , за да си споделям с вас - не мога да не споделям, а и за да ми дадете съвет сега пъровоначално какво да направя ..кога да отида на лекар...много въпроси имам Simple Smile) Благодаря ви за темата и мястото ..предполагам , че съм за септемврийски бебчета , ако всичко е наред Simple Smile
Ами честито. Аз, като разбрах и на следващия ден веднага при доктора. Видяхме го на видео зон и му чухме сърчицето. Просто, не можах да се сдържа и на следващия ден отидох на доктор.

# 607
След дълго надничане в темичката ви и силни молитви да се присъединя към вас, с голяма радост го правя. Здравейте и от мен и леко бременеене  Hug
Казали сме само на моите родители и сестра ми. Относно казването на шефовете, ще кажа след прегледа (който го планирам на 28). ОТносно зодиите и двамата с ММ сме деви. Дай боже още една девичка да се присъедини към нас Praynig

# 608
  • Варна
hixxy  чудесно , още една варненка , заформихме май голяма банда Simple Smile

# 609
Добър ден в съботния  дремлив ден Joy
soho doll , съжалявам знам какво е . Но след това се роди моята кукла , след лошото винаги идва добро Hug
За свекървите добре , че e извън БГ идва си 1 път в годината .
Болничките бързо да се оправяте.. Peace
Привет на hixxy  Wink

# 610
Аз, май ще си легна да поспинкам, че довечера съм нощна и няма да издържа.  Sad

# 611
а и за да ми дадете съвет сега пъровоначално какво да направя ..кога да отида на лекар...много въпроси имам Simple Smile)

Добре дошла сред нас! Лека бременност!
Към 5 г.с. се ходи на лекар за констатиране на бременност, а към 7-8 вече се вижда сърцето и се пускат всички нужни изследвания. От мамите покрай мен, които чаха второ дете, отиваха направо след 7-ма г.с., но аз нямах търпение и още на другия ден бях на преглед.

hixxy, добре дошла! Аз имам близка приятелка, чието семейство са само деви. hahaha Със седмици обикалят да си избират подаръците за рождените дни. Но са много хубаво семейство.
Аз също ще ходя на преглед на 28-ми. Ти към коя болница/лекар си се насочила?

Miimiiнka, не ми се доспива. По-скоро ме лови безсъние. Но ми е постоянно лошо и отпаднало. Едва дочаквам края на деня.Особено, когато се прибирам след 9:30.... #Crazy Настройвам се психически, че трябва да се стегна и до прегледа да изкарам на това темпо, пък после-каквото сабя покаже.

Все още имам болки ниско долу. При вас отшумяха ли вече?

Аз се замислих да започна да си водя девник - да вписвам резултатите от прегледите, да лепя снимките от видеозона, да си вписвам мерките и такива неща. Имам няколко хубави неизползвани тефтера у дома. Мисля, че са идеални за повода, а и са по дати. Пък нашето приключение започна в началото на годината, все пак- няма да има празни страници Mr. Green

# 612
пампеерс мисля да съм при Петинка Цветанова сестра ми е при нея и е доволна Simple Smile

# 613
пампеерс мисля да съм при Петинка Цветанова сестра ми е при нея и е доволна Simple Smile

И аз съм чувала много хубави отзиви за нея. Дано и ти останеш доволна!

# 614
Абе въпроса е да ми обърне достатъчно внимание достатъчно си изпатих от такива които не ти обръщат внимание  #Cussing out
Но както и да е нова година-нов късмет  Mr. Green
По въпроса ти разбирам че си варненка (малко не ми остава време да ви изчета пишете скорострелно  Mr. Green) Ти при кого си

Общи условия

Активация на акаунт