Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 585
Клара тъй вярно  Laughing 17.08.2007 - незнам твоята лъвица как е, но моята е сто процента зверче   newsm03   newsm48

# 586
Здравейте момичета,

с огромен кеф се записвам при вас  Simple Smile След дълги опити, когато най-малко очаквах ТО взе че стана. Спестих сумати пари и нерви на ММ, че щях да го пращам по доктори  Simple Smile Сега съм безкрайно щастлива, но и леко в стрес, тъй като по времето когато е станало бях болна от варицела и сега има риск от увреждания. Вярно е, че рискът е минимален, поне така прочетох, но си го има и докато не отида на лекар др. седмица ще ми е много тъпо, макар, че се опитвам да не мисля в тази посока. Пратете, моля по една положителна мисъл за мен, благодаря   bouquet Simple Smile

Това е от мен  за начало. Отивам да се хоризонтирам и се надявам, че няма да се будя преждевременно, че после с часове не мога да заспя. Това е моя признак на бременност за сега.
Лека нощ и спокойни сънища.

# 587
хахаха, според лентичката ми вече ще раждам! ама че съм нетърпелива. А въобще не е така - този път доста повече се наслаждавам, пу-пу да не се урочасам.

Хайде лека пак.

Добре, за последно Simple Smile оправих  лентата, а то взе че се оправи и в предния пост! Чудо на технологиите!

# 588
  • София
добро утро мили мамита!Как сте тази сутрин?

# 589
  • София
Моето пътуване с вас за съжаление спира тук. Много ми е мъчно, надявам се скоро да се възстановя за да подновим опитите. Отново. Успех, момичета! Слънчеви бебета на финала

# 590
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
soho doll, стискам ти палци от сърце скоро пак да се включиш!   newsm17

# 591
Йоанка, добре си дошла!!!  Hug
Аз съм си ревлива по принцип, та и дори да не съм бременна бих си поревала за съсипаната маса....
Кога ти беше последния цикъл?
Беше на 01.12 но трая само 3 дни и то едва, едва, а по принцип ми е по 6-7 дни. Та имах съмнение, че съм забременяла още през ноември, но пък точно преди да ми дойде правих тест и беше отрицателен. Така че, като ида на доки на 16-ти, тя ще каже най-добре.
Добро утро на всички мами. Лек и безавариен ден.

# 592
Добро утро, мили дами! Как сте днес?

Аз съм в Кичука.Сега реших да ида при Росен Петров,той е в  МЦ Хипоталамус.
Много мои познати ходиха при него на ЖК и са доволни,но аз незнам още дали да остана при него.За сега само ще отида в петък, на 18.01 да ме види и после ще реша.
Дано скоро всички се радваме на нашите септемврийчета  Grinning

Мила, разбирам, че до сега не си ходила при Петров, но наистина е много внимателен, той е моя АГ и и бременността също ще ми я следи той. Надявам се да останеш и ти доволна.

# 593
Сохо, много съжалявам, стискам палци скоро да си в темата, а ако не в нашата, поне напиши, че си имаш радост Hug
Мойто свеки още е тук и само ме дразни, не мога да си обясня тая злоба, не само към мен, а към близките и, към приятелите - прибира се и започва да плюе всички, направо ужас, постоянно прави разни забележки  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Оплаках се...

# 594
Сохо стискам палци скоро пак да видиш двте чертички Praynig

Слънчоглед аз за моята свекърва книга мога да напиша Mr. Green
На 2000км. сме от нея,но всеки път като се чуем на скайпа ми вдига кръвното на 300 за отрицателно време,а сега в това положение на мен всичко ми умножено по десет Wink Скоро ще имаме разговор на високо ниво с нея ама да видим кога.

Приятен ден момочета  bouquet

# 595
Надниквам редовно в темичката. Бебо стана в коледната нощ и оттогава съм абсолютно сигурна, че съм бременна. А на 5тия ден след зачеването ми текна коластра от гърдите, та вече бях съвсем сигурна.

Не съм ходила още на лекар - в четвъртък видях най-после двете чертички, преди това тестовете бяха отрицателни. Сега се чудя дали другата седмица вече ще се вижда добре, че искам и сърчицето да видя, но за това май ще е рано още  newsm78

Някой проследява ли се в Токуда? Първият път раждах там, но моята лекарка не приема вече по ЗК. Чудя се как се процедира с платената ЖК там и дали се плащат и всички изследвания, пак ли се ходи както по здравна каса. Ако някой има опит моля да сподели.

# 596
Мацинка, то и нашата е в чужбина, по скайп почти не говорим, но когато се чуем сме като вас  #2gunfire, но когато дойде е нещо страшно, ужас....

Аз искам да си споделя, колко много съм се наплашила - спечелихме зелена карта и сега се оказва, че ще трябва да заминем веднага след интервюто, преди да вляза в седми месец, защото четох, че след това не може бременна да се качи на самолет, та ще трябва да раждам там  Cry Много ме е страх, с езика хич не съм на ниво.... не съм си представяла, че ще си отглеждам детето на друго място. След като спечелихме картата-плана беше да поработим малко там, да съберем пари, евентуално да получим гражданство и да се приберем да си гледаме децата тук.... но бебчо дойде и така  Cry

# 597
Здравейте, бъдещи мамчета  Hug
Аз се записах веднъж в темата и не успях да пиша повече. Много натоварена, а и емоционална седмица ми беше. Според един от калкулаторите в нета, термина ми трябва да е на 04 септември Simple Smile
Всички ли сте си избрали ЖК и АГ?
Аз преди да забременея не съм ходила при един и същи гинеколог, все при различни за профилактичните прегледи. И сега не знам какво да правя. Ходих в Торакс, да ми потвърдят бременността, но докторката там не ми е много симпатична,  имам допълнително здравно осигуряване и затова отидох там, просто нямах търпение да разбера дали двете чертички са верни Simple Smile Та в Нинова от Торакс ми каза да отида в понеделник (14ти), да чуем сърчицето на бебето и тогава да съм решавала при кой ще си следя бременноста. Сега разпитвам всички познати за техните АГ и ЖК и съвсем съм се ошашкала  #Crazy

Споделих си мъките  Embarassed

# 598
soho doll, много съжалявам да го прочета. Успех! И дано скоро видиш отново двете чертички.

Pilcharnik, аз също бях пила лекарства и много се бях шашнала, но лекарят каза, че в този период увреждания не могат да се получат. Или нищо му няма на ембриона, или пада. Трети вариант няма.

fleury, аз се надявам моят АГ да ме води и за напред. Не съм чувала отзиви за него, но си го харесвам. Ако откаже, тогава ще му мисля.

Слънчоглед Simple Smile, там условията за раждане са по-добри в пъти от тук. Имам приятелки, които родиха там .Дори едната чака да роди там и второто им дете и тогава ще се прибират. За това не се притеснявай въобще.

За свкървите си говорите - моята е напълно незаинтересована от нас.  #2gunfire Сеща се, че има син, когато има нужда от помощ само. И аз фермани мога да напиша по темата.

# 599
  • До морето :)
soho doll, съжалявам за случилото се! Знам какво е! Прегръдки и дано скоро видиш пак двете чертички!  Hug

Слънчоглед, всяко зло за добро! Сигурна съм, че ще се справите! Не го мисли, радвай се на късмета си!

Pilcharnik , всичко ще е наред. Аз също преди да разбера, че съм бременна пих аналгини бая, аспирин даже, алкохол... Ама се успокоявам, че е било прекалено рано.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт