Нашите second hand находки- част 15!

• 79 013
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Хубави дрешки сте си накупили. Аз скоро няма да стигна до ВУ предвид подписа ми, но ще ви следя.

# 46
Страхотно оформление на новата тема Simple Smile
И аз предполагам че ще съм с някоя  блузка или потник от СХ,
Весели празници момичета и много усмивки Simple Smile

# 47
Здравейте момичета и момчета. Браво на Moringa за чудесно оформената тема   bouquet Аз всеки ден съм с дрехи ВУ и естествено на празниците също. Те вече съставляват 99,9% от гардегоба ми  Simple Smile.Искам да се похваля с една находка от вчера - дълго манто от естествен велур с тънка ватирана подплата, липсва му колана, но няма никакви следи от носене - за сумата от 7лв. Хванах някакво намаление - 6лв/кг. Ще се опитам да го снимам днес и да ви го покажа. В момента се чудя с какво да го освежа. Не искам да го давам на химическо чистене. Имам един спрей за набук и за сега мисля с него да пробвам.Вие как процедирате с такива дрехи?

# 48
Честито! Ако има миризма - в джобчето сложи сапун. Grinning

# 49
  • Sofia
В никакъв случай на химическо,прецакват го от всякъде  #Cussing out....Велура изглежда като протъркан след това,а шевовете се разлепват,изобщо ще си го видиш в окаян вид...Има спрейове за велур,безцветни или с цвят,добре освежават

# 50
Благодаря, момичета  Hug . Миризмата е съвсем слаба. Почти не се усеща, но ще сложа сапун, за да изчезне съвсем.

# 51
  • София
Браво за добре оформената темичка!

За празниците- имам предвид новогодишната нощ надали ще съм с ВУ, защото мястото и хората са такива, че трябва да съм официална, а официални дрехи от ВУ досега не съм намирала Sad а така ми се иска ....
Иначе сега се готвя да ходя до някой магазин, защото трябва да купя на нашите подарък, и реших да е от ВУ

Зиг Заг в младост на каква цена е в момента?

# 52
В Младост в събота беше 28 лева - зареждане, но аз нищо не си купих от там - при все, че доста си порових. В Дружба беше 9,90 (или 10) не им знам точните цени. От там си взех пуловер и поло.
И да допълня, че на 25 и 26 няма да работят и на 31 и 1.

# 53
  • София
В Младост в събота беше 28 лева - зареждане, но аз нищо не си купих от там - при все, че доста си порових. В Дружба беше 9,90 (или 10) не им знам точните цени. От там си взех пуловер и поло.
И да допълня, че на 25 и 26 няма да работят и на 31 и 1.

Благодаря ти, значи няма да ходя Sad

# 54
Здравейте, ей сега се върнахме от ЗЗ с ММ- резултатът е два уникални суитчера на Анимал и Волком за него, аз не можах да си взема дънки за бременни, че бяха малки, но неговите неща са уникални-30лв излезнаха, защото Анимал е много дебел и е като яке.Много съм доволна.ЗЗ Пловдив няма да работят на 24.12, 25.12 и 31.12 и 01.01

# 55
ПОПРАВЯМ СЕ - ПОНЕДЕЛНИЦИТЕ И ВТОРНИЦИТЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ. МОЛЯ, ДА МЕ ИЗВИНИТЕ Embarassed т.е. на 24.12 и 25.12 и на 31.12 и 01.01

# 56
Виж ти каква чудна темичка Laughing
 Значи, бях ужасно предубедена към магазините ВУ. Първото ми влизане в Мания-та в Люлин остави у мен ужасни впечатления: раздърпани, скъсани дрехи, парцали почти...и ужасна миризма. След време  влязох в един магазин на Нишава, съвсем близо до Южния парк, понеже там продават платове(завеси, дамаски и т.н.) на колограм. Поразгледах дрехите и останах поразена: Чисто нови дрехи, с етикетът, на една марка, която ми изскочи в момента от ума, ама нещо "роузес ел ей" май съдържаше.. EmbarassedКакто и да е, ще се сетя, но тогава си купих дънки с цена на етикета 64 евро за 18 лв. Имаше палта по 50 лв, чисто нови, които са се продавали по 120 евро минимум. Оттогава предрасъдъци нямам и винаги, когато имам време, се ровичкам в "моите молчета", както ме поднасят в къщи. Поднасят ме, ама цъкат и те: облякла съм дъщеря си като кукла за някакви никакви пари. Дънки Gas, които наскоро гледах във фешън дейс за около 100 лв, аз и купих за 8 лв от Хумана-та на Алабин- изядох се от яд, че на мен не ми стават JoyКупила съм и кашмирени пуловерчета, ленен пуловер на Марк О'Поло- все за по 2-3 лв. Сако дънково на  Макс Мара за 10 лв, черна спортна риза и потничета  на Марк Кейн, черно сако Стефанел, страхотен офис-панталон Том Тейлър, пуловери Хилфигър, Ралф Лорън, зимна грейка Том Тейлър...дънките да не ги изреждам: имам Черути, Бенетон, Ескада, Трусарди...все неща, за които едва ли бих могла да давам стотици левове за бройка...
 Вчера направих поредната си обиколка: от Хумана-та на Сливница се снабдих с яке Марк Аурел за 14 лв, тънка спортно-елегантна блузка от вълна за 5 лв и вратовръзки Валентино от чиста коприна за по 2.50 за мЪжо.После реших да вляза и в Мания-та по-надолу, ей така, от любопитство...и какво да видя: насреща ми на рафта за обувки, се мъдрят ЧИСТО НОВИ сребърни пантофки TOD'S...И то моят номер!!!По тази марка колко съм въздишала, разглеждайки онлайн шоповете- все пак 300 евро за обувки-балеринки не бих могла да дам към този момент...Познайте чудих ли се дали да дам 10,14 лв за тях Laughing

# 57
  • ride my bike...
Здравейте момичета,
някой знае ли как ще работят по празниците магазините от веригата Бултекс във Варна?
Интересуваме най-вече за утре  newsm78

# 58
Здравейте момичета,
някой знае ли как ще работят по празниците магазините от веригата Бултекс във Варна?
Интересуваме най-вече за утре  newsm78
Утре няма да работят.

# 59
  • ride my bike...
kristonia, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт