Ха, да ви е честите новата година! Здраве, щастие и късмет да ви донесе! 
донесоха ни много радост в къщи!
много мили спомени остават така - записвайте ме от сега за догодина
за съжаление аз както винаги късно разбрах, че пускат там места и не я бях писала тази като желание... здраве да е! все пак нали сме записани на ясла, да няма да се ядосвам толкова...
сега от коледа насам е в севлиево при майка ми, уж да смени малко климата и да поукрепне там, пък да видим... следващата седмица си я прибирам и ще я пробваме пак на детска да видим и този път ли ще изкара само 3 дни...
Калинчо ми се разболяваше, ама в никакъв случай толкова често, колкото мартини... вече съм започнала да параноясвам, че в детската ги разболяват, защото са много деца 
Един ден се замотах да оправям на Марти дрешките в гардеробчето и чувам отвътре едно детенце плаче, ама много жално, а едната от лелките му крещи - "спри да ревеш, от теб не мога да си свърша работата"
ами, то нейната работа не е ли точно да се грижи за това дете, дето явно нещо го притеснява...
пфу! направоооооо.... колкото бях доволлна и щастлива от яслата преди 9 години с калинчо - сега съм толкова разочарована...
тъкмо излязох наясно със себе си, че ми стигат 12 години едно и също и исках малко почивка, те не ме оставиха на мира... три работни дни + двата почивни междувременно, ей съсипаха ме от молби и увещания да оставам... какво ли не ми обещаха, само и само да си оттегля молбата...
та май утре ще си я оттеглям
ама и пък честно казано, изобщо не очаквах такова "внимание"
не съм допускала, че "ценят" това което правя... както и да е - утре ще реша окончателно като се събудя какво да правя - щото другата ми опция беше да правя торти хахахаха
лежа си и си мисля, какво да измисля, така че да взема да направя някаква организация,та да се видим малко - и мамите и децата да се съберем да се позабавляваме малко... но може би да попремине грипния период и тогава.... 
и така, както съм се разписала - да не отлети и нощта, че трябва да се спи

Радвам се, че картичките ми си пристигат и не са се загубили.
Слава богу ние имаме късмет и са ни много готини всички. Борко се чувства добре там.
Разплаква се понякога, като му намокря главата, ама за кратко. Файнче, не знам какво да те посъветвам.
Къпи се с нея, гушкайте се забързо под душа. 
, че със това среднощно наливане с айран даже бодито си мокри и чувалчето. А през деня пак е с памперс вкъщи, но само като предпазна мярка, изпишквам го на тоалетната, а ака в гърне. Но има пропуски и затова.
Дано не е прекалено зле пложението.

И да няма - важното е, че откакто се къпе всеки ден не е боледувал /пу-пу/.
Дано скоро Мая си намери средата и истински приятели 
Още веднъж се убеждавам, че за някои професии трябва да има психотестове, особено когато става дума за деца.
Мая вече не се впряга така много, защото си излиза с едни момиченца от другата паралелка и с още няколко от пети клас. Слава Богу, не е самотна. Дано всичко да е нормално по-нататък. А госпожата твърди, че Мая е прекалено затворена и че преувеличава. Трябвало сама да поема инициатива и да общува с децата, стояла си самичка и с никого не говорела. А аз много добре я разбирам, наистина е по-затворена и пасивна, наистина преувеличава, ама при положение че те наистина се заяждат и я отблъскват , с какво настроение да се вре и да си общува с тях? Много са смешни, такива сплетни се вихрят. Момичетата твърдели пред госпожата по физическо, че миналата учебна година Мая писала във Фейсбук някакви обиди към лидерката, и даже цитирали конкретно какви, забравих вече. А Мая им отговорила, че не е така, че аз не съм й позволявала да си направи регистрация във фейса и тя има такава съвсем отскоро. Но момичетата казали, че тя била влизала от фалшив акаунт и от него пишела, преди да си направи свой. Бе изобщо....
А пък едно от сегашните й приятелчета й е сърдита, защото се сприятелило с две момичета от класа на Мая и те й казали, че миналата година Мая ги била излъгала за нещо си там, техни работи.
Не ми се връзвайте, така говоря, защото моите и двамата нямаха особен интерес и сами го отказаха. Дребния от самото начало не поиска, а другата към 9-тия месец реши, че не я кефи. 
)
Сменяй групата! Ева пък изобщо не боледува (да чукна на глава) и забелязах, че в групата боледуват само децата, които плачат сутрин, вярваш или не... Може и да няма връзка, но аз така си внуших.
И аз идвам с Олето да я ошамарим тази лидерка
веднъж на две седмици успявам да го накарам да се изпишка на гърне и то по случайност, хич не ми се занимава, а и го виждам, че и той няма желание; надявам се само да не се наложи на пролет да купуваме по два номера памперси, едни за бебето и едни за по-голямото бебе 

, ще те оценят те,ама дали няма да е късно. Я трака малко и финансово да ти обяснят колко много те ценят