Отговори
# 180
Благодаря ви за разбирането и подкрепата.  Hug Легео, говорила съм с госпожата. Когато прекалят, се намесва, кара им се, пише забележки... Ама от това няма кой знае каква файда. Просто като тръгнат всички по един акъл и карат така , без да се замислят защо го правят.
Пашик, много внимавам за външния й вид, облича се чисто, хубаво, много актуално даже се носи  Mr. Green, имат си разни моди и те. Сега си е боядисала едно кичурче коса със Степ (разтворимата напитка.)  Crazy

# 181
Хаха, Легео, така звучи.  Laughing

Мир, за момента се опитваме да протакаме поне до пролетта. Затова и не съм много активна в търсенето.

Памперс през деня махам и казва принципно, но често и пуска в гащите. Адапте от много отдавна не пие, почти година.

# 182
Здравейте и от мен в новата година  Hug  bouquet

Честито за всички пропуснати поводи!

Да сте ми здрави,все така готини и разбиращи през 2013!!!

Мила,благодаря ти за картичката ,така искрено ме зарадва и точно в труден за мен момент,успя да ми повдигнеш настроението!Относно бибата-не е ползвала нито шишета ,нито залъгалки моята мадама,но за сметка на това кърменето си тече със същата сила  ooooh!,даже май го увеличихме пак,как ще я бъде не знам,какво ли не опитвах ooooh! памперс ползва навън и докато спи,през останалото време не и слагам ,но я броя,че е с памперс още .По въпроса с адаптето искам да те успокоя,че Коко си го пиеше до 3+  Mr. Green

Бързо оздравяване на болничките!!!

Дария не е говорила на Дари,използва" Аш съм"- за себе си

Марви,дано вземеш най-правилното решение Simple Smile

Оле,а аз те дебна да ми станеш софиянка again  Mr. Green

Уфффффффффф,пак ли зедметресения бе  ooooh!

# 183
Пашик, много внимавам за външния й вид, облича се чисто, хубаво, много актуално даже се носи  Mr. Green, имат си разни моди и те. Сега си е боядисала едно кичурче коса със Степ (разтворимата напитка.)  Crazy
чудесно!Аз изброявах всичко ,което се сетих !
Това за степчето го знам ,прави си такива кичурчета едната й приятелка ,но Габи не й е интересно!

# 184
Мила, за памперса знаеш; пие от каквото му попадне, но най-обилно и хубаво се пои от обикновените кухненски чаши Laughing АМ е пил само докато беше в кувьоза, след годинката - домашно мляко, а доскоро и цокаше; биберона като се роди имаше една и с нея приключи. Мисля, че няма какво да се притесняваш - в нашата ясла преобладават биберонените и памперсните дечица, а има и доста по-големи от Алтай.
марви, разбирам те напълно за лелките и с две ръце подкрепям идеята на мама–мам, за занимаващите се с деца длъжности да има психотест! От септември до сега не са отучили нито едно от децата от памперс. Даже напротив - сварвала съм ги да слагат и на моя Shocked и подозирам, че причината не е в това, че той "не им казвал пиш", а защото не възнамеряват да ги слагат скоро пак на гърне.
Облаче, странно, но по действията на учителката разбирам, че според нея е по-нормално едно дете да се подиграва на друго (и да му се прави забележка "чак като прекали"), отколкото едно дете да е свито и неконтактно (и едва ли не да е виновно за това)?! Радвам се, че Мая си има и друг приятелски кръг. С времето ще го преодолее, нали има вашата подкрепа.
   Знаете ли, докато бяхме в другата баба с изненада установих, че на малчо апетитът му е спаднал  и пак е както беше преди! Няма го онова 6 пъти ядене на ден, онзи ден закуската му се състоеше от едно яйце и малка филийка с масло и кашкавал - не можех да повярвам, та той изяждаше пълна чиния с макарони като за възрастен.. и това преди да закуси на яслата Laughing

# 185
Голяма активност тези дни  Simple Smile

Къпането при нас сега-зимата е през ден, лятото - всеки ден.

Памперс - върнах го малко преди да тъгне на ясла, защото като захладня времето започна да се напишква и да не казва  Rolling Eyes Но поне го ползва само за пишкане, за акането си казва (понякога и за другото). Не ми се занимава сега с отказване от памперса наново, може би пролетта, ще видя. Или ще го чакам сам да изяви желание да бъде с гащи..

Биберони, шишета и Ам не сме ползвали, но като Дари на Надето не ще и не ще да се отказва от кърменето  Confused Направо ме "изнасилва". Така се чувствам понякога.. Сега поне е + донякъде това, че имам коластра. Пак си боледува, обаче, но не и сериозно  Peace

облачето хей, имате ли като вариант смяна на училището или класа? Много неприятна ситуация!   Rolling Eyes

Марвина, това, което сподели за възпитателките е направо ужасно! Егати и отношението към деца  ooooh!

# 186
Абе, знам си аз, още ми е бебе Нико.  Wink
Вода и сок и той пие от чаша, но млякото е от шише.

Ох, Марви, голяма изненада сега. Препоръчана картичка ни донесоха,
с играчка, лелелее децата умряха от кеф! Страшна си.....

Наде,  Hug

# 187
Аз пък покрай неволите с работата понеже не се включих в картичките, днес си извадих миналогодишните и им се порадвах все едно сега съм ги получила. Нещо нямах настроение днес и така хубаво и мило ми стана, дойде ми и настроение и всичко.  Hug

# 188
Момичетата които бяха писали, че децата им са със Streptococcus pneumoniae, може ли да ми пишат на лични с какво лекуваха и дали е подействало. Намериха ми я в гърлото  ooooh! от Ева съм я прихванала няма откъде другаде. Бременните мами, как се пазят от такива гадости, които носят ясленчетата? Аз и варицела не съм карала, а в момента било бум в София и се чудя дали да не я спра от ясла  Confused.

По въпроса с пампи, биби и АМ, само АМ-то остана Ева го обожава и педи ми е казвало, че дори е хубаво да го пие.

Хубав ден и бързо оздравяване на болничките!

# 189
  • София
Орхидс, варицелата е опасна само в начална бременност, а мисля, че ти вече си прескочила рисковия период. Говори все пак с АГ-то, което те следи, но според мен дори и Ева да си седи у дома, пак няма да сте на 100% спасени от вируси. Ако й е кеф на градина, нека си ходи така поне после ще ти е по-леко като дойде малкото човече.  Peace

# 190
  bouquet Hug 
Барбалетка, тя не иска да си сменя училището, защото приятелчетата са й оттук. Бубулече, да, така излиза, но нищо... Иначе е много свестна госпожата.. Сега ще напиша молба до педагогическия съветник да започне да ходи Мая при нея.

Хубав ден! Аз май ще си поспя, защото напоследък просто не мога да се събудя цял ден.

# 191
  • София
Оле, липсваше ми!

Момичета, търся кехлибарено герданче за племеничето ми в Австралия. Откъде да купя? Едно време като коментирахте аз не внимавах в час, защото с Евка нямах никакви проблеми, а сега ми трябва инфото  Rolling Eyes

# 192
Оле, липсваше ми!

Момичета, търся кехлибарено герданче за племеничето ми в Австралия. Откъде да купя? Едно време като коментирахте аз не внимавах в час, защото с Евка нямах никакви проблеми, а сега ми трябва инфото  Rolling Eyes

Hug Нещо много се разписах, та чак и ще ви писна.  Mr. Green

За кехлибара - във Варна знам точно къде продават, купувала съм за Симона. А в София ако не намериш от другаде със сигурност знам, че има в музея земя и хора в сувенирния магазин, ама ми се стори доста по-скъпо. Във Варна го бях купувала за 10ина лв., а там беше около 30. Погледни в магазини за бижута, сребра и подобни.  Peace

Орхид, ти помня, че ползваше услугите на хомеопат. Ако не греша, защо не се обърнеш към нея? Моята хомео каза, че някои от тези бактерии, много успешни ги е махала с хомео.  Peace

# 193
Орхид, не съм фен на антибиотиците, но ако бях на твое място нямаше да се колебая  Peace тия гадове се трепат само с АБ, другото е мижи да те лажем. Момо имаше стептококи в гърлото, пи 12 дни АБ и се изчисти, иначе с хомеопатии и др. само се тушираше проблема, изчезваха за малко и после пак се появяваха - имаше леки налепи по сливиците, там се бяха приютили  #Cussing out
А за градината - аз бих я спряла  Peace Hug

Арим, за какво е това герданче?  newsm78

Аз тоя месец май ще изкарам целия в болнични - първо Мая се тръшна, мина й, сега Момо нещо го докарва на бронхит  Crossing Arms да видим педка какво ще каже...

Искам да ви почерпя, днес мъжът ми има рожден ден  Heart Eyes

# 194
Дидан, да ти е жив и здрав! Много любов и разбирателство.
Герданчето е против болки при зъбоникнене.

Мирче, има в Халите и ЦУМ, но са около30 лв

Общи условия

Активация на акаунт