Отговори
# 195
  • София
Благодаря момичета, страхотни сте!
Хейли, ужасно трудно пробиват зъбките му, много се мъчи Лукасчето и това герданче уж помагало и за никненето и за болките.
Диданчице, да ти е жив и здрав любимия! Ама каква лятна почерпка... в този студ ми дойде супер малко лятна свежест  hahaha

# 196
Дидан,Да ти е жив и здрав мъжо !
Орхид,щом си в къщи си я спри от ясла !Моите като са у дома не боледуват!
Милла,не се вманиачавай за едно мляко ,не пие непрекъснато мляко все пак.Като се затопли ще махнете памперса,а сега само биберона махай !Имам спомен ,че и трите неща ви бяха на дневен ред,само да не греша! Hug
Снощи Симона ме изуми към 1ч ми извика ,че има пиш и мн настояваше та я вдигнах ,свалях пампата пищка в гърнето и пак заспа  Shocked  После обаче е пишкала в памперса!

# 197
Мир, предполагам знам, че не е задължително да е огърлица. Може да е кехлибарен камък, който да се сложи под възглавницата.  Peace Огърлицата също не знам дали е удачно да се слага на врата (шия).

Дидан, честит празник!  Hug

# 198
Благодаря ви за отговорите момичета! Истината е, че Ева да чукна на дърво не боледува много, но явно си носи бактерии и вируси вкъщи. Много се радва на яслата детето и ходи с голямо желание, таткото е много против да я спираме от ясла.

didanka, да е жив и здрав мъжът ти! Много да се обичате и много да ви глези!

# 199
didanka много здраве и щастие да радват мъжа ти, а той да радва много теб!  Tada
Да похваля моя мъник - днес за първи път не плака като го заведох на ясла  newsm44
А за използването на "аз" - това е една от първите му думи, заедно с "дай"  Mr. Green Успокоявам се, че засега не се показва като егоист, но ще видим занапред  newsm12

# 200
Хайде Добър ден Hug
Облаче,много ми става кофти за Мая като чета Tired.Дано сама се справи,а тази лидерка е много комплексирана #Cussing out,сори,че така говоря за дете,амо много се ядосах.
Дидан,да ти е жив и здрав мъжа ти,много да те слуша  bouquet
По темите:
1.биба нямаме от много време
2.памперс  Thinking мисията невъзможна е махането,незнам какво ще правя,а и честно не го мисля вече толкова. Crazy
3.за говоренето,по принцип говори за себе си в мн .число"искаме да ядем","искаме да мием зъбките",когато правя забележки си говори нормално.
Още сме болни и то много,най-вече аз.Просто ми е кошмар тези дни ooooh!.Ники кашля само като спи,през деня много рядко.Но днес поне яде,което много ме радва.Толкова лекарства изпи тези дни,такава кашлица никога не е имал.Вчера цял ден лежахме двамата и не можем да се вдигнем,голям ужас е.
А и мъжа ми снощи вместо да ми помогне малко,да ни погледа се пльосна да спи,ейййй много ме хвана яд.Но и постоянно го тормозех де Mr. Green,ставах да му светкам лампата,отварях-затварях шкафове. Mr. Green
В болнични съм цяла седмица,радвам се ,че не съм на работа,защото там е някакъв ад вече,но поне да бяхме здрави.
Оставям ви сега,да пия поредната доза лекарства.

# 201
Orchids, отговорих ти на лични, но май няма да съм ти много от полза. Просто и аз не знам какво е положението с тези бактерии в момента.. Никола пи и АБ и капки слагахме, обаче май пак си има нещо. Тези ясли и градини са развъдник на какво ли не  Rolling Eyes
За щастие аз съм боледувала от варицела, но ако не бях, предполагам щях да спра Никола докато мине бума. Но и да я спреш, никога не знаеш от къде може да я лепне. Трябва изобщо да се изолирате. Иначе и аз четох, че за плода е опасна в начална бременност Peace Стискам палци да се предпазите от тази гадост  Hug

didanka, весел празник!

# 202
   Аримсега проверих - австралииския ибей е пълен с кехлибарени герданчета. По изгодоно може да ти излезне да го купиш от там и да си го получат на адреса там. Със сигурност ще е доста по-бързо, защото ще е изпратено от там. Amber е на англ. На Мишел и бях купила, не видях особен ефект..
   Дидан, честит ви рожденник   bouquet

# 203
  • София
Кой поръча снега днес?  Crossing Arms Нали си пробвахте вече дъждобраните за терасите, аааа, какво е това нещо!  #Cussing out Joy Crazy

# 204
  • София
Съжалявам Илка, за днес не съм поръчвала сняг  hahaha Изпробвах и както каза Диданка мнооого съм доволна, много е хубава тази ветрозащита  newsm10

Файнче, направо и копнах и пейстнах на моята сестричка твоето виждане за герданчето и тя веднага възприе идеята ти да си поръча от там.  Hug  bouquet

Снощи направих около 16 опита да направя клипче на Ева как телефонира на въображаем събеседник, но баба и не млъкна, хем и правих знаци и какво ли не - не млъква и не млъква, ужасно досадна и на висок глас! Хем съм и казвала, че вечер не вдигаме много шумотевица, че Ева се превъзбужда и после не може да заспи. Накрая татето и се скара, не можа да я изтрае. Така че, клипче няма. Ще я хвана аз как дърдори, ама като сме сами  Simple Smile

# 205
Почерпка за рождения ми ден  Grinning

# 206
Мамам, да си жива и здрава! Много радост и веселие в къщи!   bouquet

# 207
Мамам-ам, да си жива и здрава, много обичана и уважавана майка и съпруга!
Весел празник!

На мен ми монтираха най-после кухянта Crazy , скоро ще има снимкиии Heart Eyes

# 208
  • Русе
Привет момичета и за много години
Маман честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастие и късмет ти желая
При нас белите са в ход с пълна сила просто ако почна да описвам няма да ми стигне една седмица ,но пък е много любвеобилен и неможе човек да му се сърди
За памперса е мисия невъзможна да се махне рс бибите се разхожда по цялден ,адаптето го отказа отдавна ,но киселото мляко не ,както казва самия той - Бо без мляко неможе  Joy

# 209
Мамам, честит празник, много здраве и любов.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт