Отговори
# 210
  • София
Маман, жива и здрава, много обичана и обгрижвана!   bouquet

# 211
Mamam-am , честит рожден ден! Да си обичана съпруга, слушана мама и щастлива жена! И много здраве, разбира се  bouquet

# 212
  • София
Честит рожден ден, Mamam-am! На колко годинки ставаш?   bouquet

# 213
Честит рожден ден, Mamam-am! Tada

Днес ми казаха, че съм с плацента превия и трябва само да лежа, много се притесних  Confused.

# 214
Честит рожден ден, Mamam-am! Tada

Днес ми казаха, че съм с плацента превия и трябва само да лежа, много се притесних  Confused.
Ходи ли при Марков?Не се притеснявай !

Честит Рожден Ден ,Мамам!Бъди жива и здрава!

# 215
pashic,на 28-ми съм. Нямам търпение да идва вече.

# 216
Mamam-am,  nbirthday

Orchids, може да потърсиш второ мнение. Скоро трябва да си на ФМ, нали? Там ще питаш, да ти обяснят по-подробно. Но все пак трябва да се пазиш, почивай възможно повече  Hug Мисля си, че има време да се вдигне плацентата  Peace
ПС: то не останало време до ФМ, спокойно, повече положителни мисли, ще се подредят нещата.

# 217
Mamam-am,  nbirthday

Orchids, може да потърсиш второ мнение. Скоро трябва да си на ФМ, нали? Там ще питаш, да ти обяснят по-подробно. Но все пак трябва да се пазиш, почивай възможно повече  Hug Мисля си, че има време да се вдигне плацентата  Peace
ПС: то не останало време до ФМ, спокойно, повече положителни мисли, ще се подредят нещата.

Мерсии  Hug!

# 218
Здравейте!
Честита нова 2013г! Бъдете здрави!
Да се отчетем: памперс само през нощта и то понякога като стане сутрин е сух, заспива в 22ч и става в 7, 2-3 пъти пие по-малко вода общо за нощта 250мл, казва си за пиш и аки от юни миналата година/1,8г/, биберона и залъгалката махнах около двете годинки, обича много банята/с баща му се къпят/, мляко яде само на таратор. Обича много боза, днес си изпи 800мл. Здрав е!
От 21.01.2013 почваме ясла и ми е едно криво, една седмица до обяд, а от 28 целодневно, аз почвам и работа, та стискайте палци по-малко да боледува. Със 380лв заплата нямам пари за детегледачка и сигурно ще спирам баткото да го гледа. Страхотно е децата ти да имат голяма разлика. През септември си прекъснах майчинството и поработих 2 седмици и до сега съм  в отпуска, през  тях баткото го гледа по 5 часа, а останалите 3 на една приятелка детето/15г/, децата се справиха перфектно.

# 219
Момичета, влизам да дам идея за закуска Mr. Green . Направих страхотни питчици, 30 мин. с печенето Party .

Питки със сирене
1 чч кис. мляко
2 чч брашно
1 чл сода
150 гр сирене
20 гр масло

*млякото и содата се смесват и се сипват при брашното, добавя се настърганото сирене и се замесва тесто(на мен ми пое малко повече, за да го стегна на топка).
*разделя се на 6 топки, в средата се прави дупка с пръст и се постаря парченце масло.
*пекат се е предварително загрята на 190С фурна до готовост.

(ако сиренцето ви е безсолно, посолете; в моята фурна се запекоха за 15мин., след като ги извадих ги напръсках със студена вода и ги завих с кърпа; слагайте ги на разстояние една от друга, че много се надуват, ако искате малки питки направете много малки топки)

Много са вкусни Laughing .

# 220
hailie, да , готини са тези питки, миналата година честичко ги правих Peace

# 221
Честит рожден ден на Маман на патерици! Да си жива и здрава!  bouquet

За бибата - ползваме биба за заспиване, с памперс сме, не говорим все още, както и напоследък има някакъв страх от акането, запечен е, не иска да яде супи и по-течни храни. Оплаках ви се. Whistling

Хайли, мерси за идейката, може да ги спретна за съботна-неделна закуска! Party

# 222
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания!  Hug /За протокола станах на 35  Simple Smile/
Orchids отдай се на почивка и положителни мисли , пък нещата ще се наредят  Hug
Hailie честита ти кухня - много вкусотии да сътвориш в нея  Grinning Рецептата веднага си я копнах - изглежда лесно и вкусно  Laughing
м0042 успех с яслата и браво на батковците, които така добре се справят с гледането на малкия   Hands Clap
Малкия има нова любима поредица, хареса си картинката в YouTube и като видя клипа се пристрасти. Но този път положението е трагично  Shocked Мен ме кефи, но ми се струва малък да гледа такива идиотии, та вече няма да го огрее  Mr. Green Гледайте за какво става дума http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA

# 223
Mamam-am, аз не можах да го изгледам.  Blush
Много ми е дразнещо...

За гледане на тв и използване на айпад - разрешавам, но с контрол.
Мила има повече права, тя гледа филми, играе игри, отскоро започна и едни образователни за учене на английски. Нико гледа бебешарски филми - Дора, Диего и повтаря яко думите, чух и на английски вече да брои, явно оттам е научил.

Лурдес, не споменавай страх от акане, с Мила минах през това, сега и с Нико,
понеже не яде течни храни и той нещо се е уплашил, та голямо плакане пада...

# 224
  • София
Мила, Лурдес, горките дечица. Дано скоро проядат по-течни храни. Пробвали ли сте с тиква, овесени ядки, някакви други регулиращи храни?

Маман, клипчето го изгледах, но наистина изглежда супер идиотско. Е, в детските очи и уши, които не разбират английски, може би е забавно ... някаква цветни кръгли неща с очи и зъби ....  Thinking
Иначе и Йоси си избира по картинките в ютюб, но аз съм му направила няколко плейлисти и тях въртим, а ако пусна нещо извън тях, то после така или иначе ми предлага все клипчета, сходни до нещата, които най-често въртим.
Колкото до ученето на английски, горещо препоръчвам тези песнички. И двамата много им се радват и бързо запаметяват думичките.

Общи условия

Активация на акаунт