Отговори
# 225
Ох, аз това клипче хич не го харесвам.  Confused Борко иска да му го пускам, ама му казвам, че е развалено...

# 226
  • София
Хейли, мерси за рецептичката! Откакто се върнах на работа обожавам бързички леснотии  Simple Smile
Мила, вечер чаша топло прясно мляко с повечко мед! Резултат - на сутринта  Wink И с кисело става. Течности си трябват и то редовно. Аз по акото познавам кога Ева не е пила вода в яслата.
Орхидейка, да се пазиш  Hug Домакинството ще почака, както и всички други активности  Hug
m0042, успех с яслата  Simple Smile

Ева хич не се вълнува от ТВ, а в нета търсим клипчета с песнички и бебета - те са голямата и страст!
Ева иска да ходи на куклен театър и ще отидем утре в Сити Център, а на 27-ми сме на цирк. Много ми е любопитно как ще ги понесе малката русалка  Mr. Green

# 227
Орхи, забравих да напиша.  Hug Дори и да трябва повечко да си лежиш, не е страшно, ще мине и това, важното всичко да е наред.

# 228
Милла,Благодаря сърдечно за картичката!Трогната съм три картички получих изненада!Обещавам да се реванширам! Hug
За запичането -най-важното са течностите ,ако ще и повече вода предлагай да пият!Плодове или фрешове са супер ефикасни!Особено мандарина мн разхлабва!
Орхид,лежи си ,не се тревожи и това ще мине !
Илка,тези песнички са ни любимите!Имам ги и на айфона и на айпада ,та само тях гледа!

# 229
Юпии, още един взет изпит, остават още два, най-гадните, та да видим...
мамам-ам, да си много здрава, щастлива и обичана! Честит рожден ден:)
Мила, при нас имаше само един подобен случай като бебе и оттогава знам - вода, вода и пак вода. Соковете с високо съдържание на целулоза предполагам ще свършат същата работа. Горкия Нико Sad
м0042 точно това говорихме със сестра ми преди няколко дни - че е хубаво, ако разликата на децата не е до 2-3 години, то по-добре да е около 9-10 Simple Smile Моя братовчедка роди скоро, а дъщеричката ѝ е на 10 и е страхотна отмяна! Дано малкия свикне бързо на ясли и да не се разболява. Клипчето е много тъпо наистина.
хейл, честита кухня! Питките ще се пробват задължително.
Орхи, дано не е нещо сериозно, почивай си и ти повече щом така трябва!
Арим, доскоро и нашият не се интересуваше, но откак тръгна на ясли му пускам повече и той започна да гледа.
Сега на почит са филмчетата за едно селянче и магическите му приключения; едно агънце и приятелите му, в което не се говори, но пък той си ги коментира. ooooh!
Но най-любимо ни е едно страхотно филмче за Пепе и семейството му. Голяма мания ей, с него заспива! Доскоро не вярвах, че скоро ще разпознава цветовете, а сега освен тях знае повечето цифри, основните геометрични форми - кръг, четириъгълник, триъгълник, и всичките пет сетива. Научи и песничките в повечето серии, както и някои обноски. Сега малко ми е тъпо, че от филмче ги научи тези неща, бих предпочела аз да го бях научила, но така се случи Blush

# 230
  bouquet Хубава събота ви пожелавам.

# 231
Днес Имен ден имат Таня,Татяна!Честито,ако има празнуващи!
Буболече,Честито за изпита!
И според мен по-голяма разлика е супер ,за да ти помага по-голямото иначе лудваш!Габи така ми помага ,ако се разплаче отива да я успокоява.Вечер двете в банята ,къпят се ,мият си зъбите и аз половин час имам на разположение да разтребя всекидневната !Супер си е!
Алтай много неща е научил ,браво!И аз искам без значение от къде ще ги научи! Heart Eyes

мрънкам мъжа ми да отидем до сф до икеа,страхотен опрганайзер има за играчки  и искам да го взема ,но той не та не ....а днес така хубаво щеше да се разходим до там !това е и се подрежда с тези кутии в различни цветове и размери голяма кутия.Наши близки го имат и им супер подредено и мн си играят децата да си вадят неща,но и доста побира!

Облаче,благодаря!Хубава събота и неделя и от мен на всички!

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 10:03 от pashic

# 232
Здравейте, момичета, не се появявам често, но нямам време за нищо. Търча на работа, прибирам деца, вечер готвя, къпя деца, оправям къща, в събота съм ударена като с чук. Направо не е истина. И времето ми минава като миг. Имам чувството, че отивам на работа в понеделник сутрин и се прибирам в петък вечер. А от есента не ми се мисли, като и Моника ще е ученичка.

Евка нещо й става от вчера, много странно. Вдига температура около 37,3, 37,5 до 37,8, но много рядко например в 3 през нощта, после на другия ден следобед, после пак през нощта веднъж. Отпаднала е и няма настроение, вчера цяла вечер лежа до мен. Тая сутрин нямаше и апетит, отказа да закусва. Това никога не се е случвало, тя е толкова лакома. Не знам какво да я правя? Вирус ли е някакъв, какво става?

# 233
Pashic, за същото и аз съм се навила да вземем от Икеа, иначе е постоянен хаос от играчки, така мисля че ще е по-подредено. То пак трябва да се подрежда, но поне стоят на едно кутиите, а в момента при нас кутиите са по земята.

Мила, ами до скоро изобщо не беше така, т.е. ядеше си течна храна, супи, но от има няма 2-3 месеца вече положението е много злоядо. Иска всъщност да яде само хляб и банани, еми как няма да е запечен после. Постоянно предлагам манджи и супи, дано да ги прояде наново.

Честит имен ден на празнуващите!

# 234
Пашик, ако е нещо спешно, мога да ви го пратя, нали сме до магазина  Peace (само си търся поводи да ходя там, мъжа ми вече е вдигнал ръце от мене  hahaha )

Честито на всички Тани и Татяни   bouquet

За разликата - с моите братя е 6 и 8 години (аз съм най-голяма) и си бях като прислужница вкъщи - гладене, пране на пелени, миене на чинии - още от тогава си казах, че не ща такава разлика. освен това, при нас се получи така, че второто от трите деца го "отнесе" най-много - най-малко време имаха за него, или с голямото (мен) се занимаваха, или с най-дребното и това по средата нещо го пропускаха и беше малко на самоотглеждане  newsm78 не че не стана човек от него после  Crazy
но както съм казвала и преди, не бих отказала още деца, само искам малко да си поживея и да възстановя физическите възможности, че нещо ме поизцедиха тия двамата, поне зъби да ми останат за фасон и престиж  hahaha

в тоя ред на мисли, да питам мамите, които кърмиха дълго и вече не кърмят, има ли някаква промяна в гърдите ви, приеха ли прилична форма, че моите са само кожи и казах на мъжа ми да свиква с това  hahaha но би било добре, ако все пак малко се очовечат...

много лошо това със запека, дано проядат децата  Hug

# 235
Ноел,Ники така беше в началото като се разболя,темп 37 и нещо,отпаднал и грам не искаше да яде,заведи я на лекар.Явно има някакъв вирус.
Оф,ние най-накрая сме по-добре Praynig

# 236
Ноел, пуснете и пълни кръвни изследвания и допълмнително С – реактивен протеин, който показва ако има бактериална инфекция. Бързо одравяване.

Благодаря ви момичета за подкрепзта!  Hug Така ми се искаше тоя път да изкарам една лека бременност без да се страхувам, но явно няма да стане. Само бебенцето да е добре  Praynig.

# 237
Orchids права си - важно бебето да е добре, пък несгодите от бременността после бързо се забравят  Hug
Noel най-добре е да идете на лекар. При Светлозар със същите симптоми бяха афти, а може и просто зъб да расте, ако ви е останал  Thinking
Илка тези песнички на Супер симпъл и Светлозар ги обожава - най-харесва тези с азбуката. Изобщо си пада много по песни с английската азбука, но още нищо не е научил от нея - и по-добре, че и българския едва му разбирам  Mr. Green
За запек при нас сокчетата действат безотказно - 2 на ден и е готов  Naughty
Приятни почивни дни!

# 238
Орхи, дано бързо да минава времето до края и да се радваш на още едно слънчице Heart Eyes

Ноел, да се оправя бързо малката кукла.

Буболече, браво за изпита! И успех на оставащите!

Моя компютър снощи много мистериозно се счупи и тази сутрин още по-мистериозно се оправи Thinking . Ама добре, че се оправи, де, иначе не ми се мисли ooooh!

Опитваме се да приучим Симеон да си спи в неговата стая, обаче нахалника през нощта става и идва при нас, научил се е съвсем безшумно да се промъква в нащо легло Joy
Снощи чувам нещо пуфка на главата ми, а той Сим легнал при нас, обаче му се ходи до тоал. и не може да се разсъни и само издава смешни звуци Laughing .

# 239
Привет!
Да се похваля,че махнахме памперса на баткото ))) През нощта обаче слагам за всеки случай. Навън също му слагам, незнам дали е грешка.
Орхид, всичко ще е наред!!!

Общи условия

Активация на акаунт