Отговори
# 240
Буболече, вода и сок пие, там нямаме проблем.
И да стискам палци, от вчера нещо взе и да похапва повече....
Честито за изпита!

Пашик, а, моля моля... Hug

Много се смях, че децата си правят кичури със степче,
надявам се не го пиете това, хехе.

Снощи излизахме с приятелки на нов, био ресторант и прекалих с виното.  Tired
Цял ден ми е криво и ми се спи.

# 241
Скорпи,според мен е грешка да слагаш памперс навън ,подаваш грешни сигнали и децата се объркват! Peace
Мила,аз си мислех,че при Нико е период за дето е болничък ,няма апетитът.Щом оздравява ,ще започне да хапва и всичко ще му се нареди ,но давай много течности!
За кичурите нямам идея как всъщност се прави ,но една приятелка на Габи имаше такова .
Хайли,бих те окуражила да си упорите и да не отстъпваш ,нека си привикне да спи в неговото легло сега е момента !Дори да заспи после го мести!Така аз поне бих постъпила!

# 242
Момичета, благодаря ви, че веднага се включихте. Ева повече не е имала температура, но затова пък имаше 2 пъти разстройство. Поуспокоих се, щото явно е или някакъв чревен вирус /те минават за 2-3 дни/ или са кътници. Последните кътници още не са й избили. Нито един. Дано се оправи бързо.

Бобинка, явно е точно това.

Орхи, стискам палци!

Илка, и на теб леко раждане!

Назад съм с новините.  Sad

# 243
  Здравейте и от мен. Нещо не мога да се разпиша тези дни, че не се сещам какво да пиша. Ние сме добре, расте малката и все по интересна става. Повтаря като папагал много смешно всичко.
  Имах притеснения, че малката не вижда добре, защото като чете нещо или си рисува много се навежда до листа. Ходихме на лекар два пъти вече, казаха, че нищо и няма за сега, но ще я следят.
  Пашик и аз съм го харесала това, но за сега мисля къде да го сложа. Харесва ми, че има и малки лигенчета за фулмастри и дреболии, че сега всичко е в едни кошове и не може да извади всичко.
  За разликата и аз искам да са с малко по-голяма, ако изобщо се навия на второ дете, че като си спомня бременността и първите няколко месеца и се отказвам напълно...

# 244
Noel, ужасно права си, за това което си казала за времето и работата Tired...  аз малко късно, но все пак да си кажа - на малкия първите два зъба така му избиха - със съвсем лека температурка от време на време, кашесто ако и маймунско дупе (зачервено). Ако Ев е принципно здраво дете, този път бих заложила на кътници. Ето сега ги вади пак така, но без температурата със сополки и кашлица от тях. Вчера успях да погледна, двата долни пробили, остава един горе и приключва със зъбите.
Файнче, прелестна ти е Мишелка, много сладко детенце... та... трябва да си имате поне още едно Mr. Green Hug
Мила, стискам палци да не е временно прояждането на Нико.
Скорпи, аз като махнах памперса на малкия и навън излизахме без такъв. Спомням си, че го изчурквах на снега; голям студ беше, той опакован като Робокоп, ама с голата чурка напред hahaha И според мен ще се обърка кога може и кога не може да пуска в гащите, ако му го слагаш и навън.

# 245
Здравейте!

Не съм се включвала, но чета.  Grinning
Болнички ако има, нека оздравяват!  Hug Noel дано е само временно неразположение. Не мога да дам съвет. При нас се е случвало на няколко пъти такова състояние и винаги се е оказвало от зъб. Но при всеки е индивидуално.  Thinking

Orchids Flowers, не се тревожи предварително. На мен също ми бяха казали, че съм с такава плацента, но слава Богу не се случи нито да прокървя, нито нещо друго. Трябва да си почиваш, макар че при мен нямаше как да се случи особено.  Outta Joint За тази плацента ми препоръчаха раждане секцио, за по-сигурно. Но аз и без това така бях решила...
Всичко да е наред с бебчето, а нашите неразположения ... няма начин!  Hug

Като стана въпрос за органайзери за съхранение на играчки, ние имаме ето този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16978.htm. Лятото го купихме от ЛИДЛ. Много е практичен и стабилен. Много се занимава да си слага и вади играчките, мести си го.  Grinning Побира доста играчки. Много съм доволна и си го харесвам.  Mr. Green

С памерса сме малко назад, понеже съм на работа, а на таткото май му идва по-лесно с памперса.  Outta Joint Но при възможен отпуск се заемам с тази задача. Че сега само съботи и недели не ми помагат особено.  Laughing Иначе си ходи и на гърне, и на тоалетната, но и в памперса. Бъркотия... Sunglasses За биберон - при нас темата е малко по-различна и на този етап си го ползва.  Outta Joint
Иначе сме добре, дивеем, бърбори какво ли не по цял ден, радва се на снега и така... Grinning

# 246
Ами тя повече не е вдигала температура. Вчера изобщо. Тази нощ става веднъж до тоалетна и пак беше разстройство. Принципно е здрава, рядко боледува, но все пак сега върлуват вируси. Може да е зъб, но може и да е някакъв вирус. Лошото е, че снощи й се прояви нещо като цистит, пишкаше й се през 5 мин. и ми казваше, че я боли. Тя, между другото си казва къде какво я боли. Дадохме й сироп Уринал за деца и оказа ефект. Ще звънна утре на педи да я питам за изследвания.

Буболече, а за работата нямам думи. Така ми липсва майчинството. Сега мъжа ми се прибира къв 19,00 и всичко е на мой гръб, прибирам ги, а те са в различни градини, кръстосвам София като луда, търча по транспорти, вкъщи сушилката и коша винаги са пълни, вечеря всяка вечер. Събота и неделя ми минават като миг...
Леле, момичета, живота си тече...много бързо при това. #Crazy

Ева и аз я изпишквам навън на снега. Като се прибираме от детска и по пътя винаги й се пишка. Rolling Eyes Памперса го махнахме отдавна, на 1 г. и 10 м. и дневния и нощния наведнъж.

Илка, браво за третото детенце. Ти си герой. Завиждам ти благородно и аз искам 3, но моя мъж е категорично против. И това в подписа ти - много добре казано. Simple Smile

# 247
  • Sofia
Здравейте,

при нас нищо ново и затова и не пиша...

*Noel* моята дъщеря на същата възраст прихвана цистит. Беше го прихванала от простинало дупе /седя върху влажна трева/. Лекар ни посъветва вместо лекарства да я накисна в топла вода с морска сол в нея - крачетата и дупето. За 2-3 процедури се оправи напълно. Може и Ева да е простинала нещо и от там да и се е появил проблема...

За ходенето на работа и гледането на децата не ви завиждам. Аз работя вкъщи и така успявам и то не винаги с всичко, добре че мъжа ми е с плаващо работно време и успява да се включи във водене и прибиране на Тея и разходки на Ники...

# 248
Да се похваля, че Симеон от една седмица е без нощен памперс и без авария! Става и отива в тоалетната като му се пишка.

Пашик, да го връщам, ама как като не мога да се вдигна от възглавницата. Аз си лягам между 1 и 2, а той към 3:30 идва при нас. В този час само пожар може да ме изкара от леглото.
Снощи си спа цяла нощ в неговото легло, тази сутрин стана в 7:30 да пишка.

Ноел, дано бързо премине неразположението на Евка Hug

И аз сигурно идната седмица ще започвам работа. Първоначално ще съм всеки ден на обучение, после на смени. Не знам как ще ми стигат времето и силите за всички, а и Симеон ще си е вкъщи - за него ядене, за мъжа ми ядене, че той и на работа си носи, за бабата, която ще го гледа ядене Tired . Всеки яде нещо различно от другия, изобщоооооо не ми се мисли!

Днес Ани и Ники ни бяха на гости. Изкарахме си страхотно! Децата си играха много хубаво, нямаше разревани, набити (нали Симеон си пада побойник), сърдити. Много съм щастлива!
Ако на някоя от вас й се идва на гости, приемаме на драго сърце Hug Hug Hug .

# 249
Хейли,какво е това будуване от теб ,ти затова не издържаш на моменти ,организма си иска сън!Аз до 23 най-късно си лягам ...

# 250
Хейли,какво е това будуване от теб ,ти затова не издържаш на моменти ,организма си иска сън!Аз до 23 най-късно си лягам ...

Не мога Tired , ама това е от нервите. Аз не мога да спя от години. Има кратки периоди от 3-4 дни, в които си наваксвам и после пак месеци наред лягам след 1 и ставам към 7-8. А лятото даже в 6:30 ставам и в 6:40 излизаме с куч на разходка.
Нередовния и нездравия сън е ужасно нещо и на никого не го пожелавам! Praynig

# 251
  • София

newsm44
Ура! не съм само аз!!! Аз обикновено заспивам около 10 с хлапетата. Кой кого приспива не винаги е ясно  Embarassed Но просто не издържам!

Краси, а на теб ще ти кажа само да вземеш да ги строиш твоите у дома - който иска различно - да си готви сам!  Crossing Arms Какво е това четирима човека, четири манджи?  Naughty
Naughty Naughty
При мен подобни фасони не вървят!

# 252
Пфф, Илка, не става Tired . Толкова ми е пислано да готвя за всеки каквото яде, че аз вече не ям Crossing Arms . Като ми пригладнее много, хапвам сандвич или нещо сладко. И за Сим задължително трябва някакво кремче или грис да има приготвено.
Бабите уж нямат против да готвят, но това е само на теория, когато се наложи се цупят и правят тъпи коментари, а понеже на мен не ми се слуша, предпочитам всичко да съм си направила.
Всичко е въпрос на организация, която явно ще се прави в крачка. Сигурно ще погладуват известно време hahaha , но ... Whistling

# 253
  • Sofia
hailie оставяш продуктите и да си приготвят поне за тях си, а що се отнася до коментарите тях винаги ще ги има. И на ръце да ги носиш и само с пържоли да ги храниш все нещо няма да е според техните виждания. Така, че пропускай ги покрай ушите и гледай да имаш време да си починеш и на Сим да обърнеш внимание...

# 254
Ех, Краси, отучвай ги веднага от тази глезотия.  Wink
Ако трябва да правя три различни яденете, ще ми отиде музата за готвене.
Направо се чудя как успяваш, давай по-кротко, поспивай и мисли за себе си.  Peace

Аз и преди 22.00 си лягам, хехе.
Чета и си браузя, ама все пак съм в хоризонтално положение.
През деня като няма време за почивка, вечер много ми се спи.

Ноел,  Hug
Точно снощи мъжа ми обясняваше, че вече от позицията на почти 40 годишен,
не си дава много зор на работата и гледа и да се забавлява, защото бачкаш, бачкаш....
и изведнъж се събуждаш - пенсионер, та всичко минало покрай теб...Дано намериш някакъв по-удовлетворяващ те баланс. Peace

Общи условия

Активация на акаунт