... аз малко късно, но все пак да си кажа - на малкия първите два зъба така му избиха - със съвсем лека температурка от време на време, кашесто ако и маймунско дупе (зачервено). Ако Ев е принципно здраво дете, този път бих заложила на кътници. Ето сега ги вади пак така, но без температурата със сополки и кашлица от тях. Вчера успях да погледна, двата долни пробили, остава един горе и приключва със зъбите.
И според мен ще се обърка кога може и кога не може да пуска в гащите, ако му го слагаш и навън.
Noel дано е само временно неразположение. Не мога да дам съвет. При нас се е случвало на няколко пъти такова състояние и винаги се е оказвало от зъб. Но при всеки е индивидуално. 
За тази плацента ми препоръчаха раждане секцио, за по-сигурно. Но аз и без това така бях решила...
Побира доста играчки. Много съм доволна и си го харесвам.
Но при възможен отпуск се заемам с тази задача. Че сега само съботи и недели не ми помагат особено.
За биберон - при нас темата е малко по-различна и на този етап си го ползва. 

. Всеки яде нещо различно от другия, изобщоооооо не ми се мисли!
.
, ама това е от нервите. Аз не мога да спя от години. Има кратки периоди от 3-4 дни, в които си наваксвам и после пак месеци наред лягам след 1 и ставам към 7-8. А лятото даже в 6:30 ставам и в 6:40 излизаме с куч на разходка.

Какво е това четирима човека, четири манджи?
. Толкова ми е пислано да готвя за всеки каквото яде, че аз вече не ям
. Като ми пригладнее много, хапвам сандвич или нещо сладко. И за Сим задължително трябва някакво кремче или грис да има приготвено.
, но ...

Препоръчани теми