Но снимката, на която ме има не из моите албуми и е защитена, за това може и да не ти излиза.
.
. Цял ден водя война с него. Сега най-големият ми проблем е че не иска да се изпишка преди да се е изпуснал в гащите. Но и всичко друго е "не", "не", "не". Вече искам и аз да кажа "НЕ"

но много пита "мамо може ли" еди-какво си. 
ще се опикава до 1 клас. Преди няколко вечери Мая ни събуди в 5часа, защото й се акало, седна на гърнето, свърши си работата и спа като пич до 9ч
аз съм им притискала пръстите и на двамата, и с вряла вода съм ги къпала, и какво ли още не. не си лоша майка, просто си бременна
аз съм им притискала пръстите и на двамата, и с вряла вода съм ги къпала, и какво ли още не. не си лоша майка, просто си бременна 
Дидеее, ама тя роди преди три месеца

Или поне папарашки да снимаш, та да има да си показвам корема 
)
Просто не иска ни на гърне да седне, ни на тоалетна, вече дори не дава и да му мия нааканото дупе, крещи, дърпа се и се огъва, направо ад! Може цял ден да си ходи опикан и наакан, хиииич не му пука!

А това с гърнето е въпрос на време. Изчакай си го, докато му "дойде акълецът" 

, но не мога да намеря начин, по който да му е удобно сам. Та, искам да "препиша" от работещ начин 
.
Препоръчани теми