Отговори
# 660
  • София
Скорпи, не се обвинявай за глупости! Ида преди две години пък си заклещи пръстчетата в една плъзгаща се врата, милата така се уплаши ,а аз уж е вардех точно това да не стане. Но се забравя! Знам, че сега ти е криво, но се случват и такива инциденти.  Sunglasses
Аз не бих снимала, изчакай да видиш дали ще се поду, дали го движи, евентуално може да минете през ЛЛ да го погледне и доктор все пак, но чак пък снимка ... Сигурна съм, че до утре вече и двамата ще сте забравили  Hug

Мирче, снимката, за която ти говориш е от бременността ми с Йоси (сигурно си се досетила де) и е август месец. Сега смея да твърдя, че изглеждам доста по-добре бременна.  Flutter Но снимката, на която ме има не из моите албуми и е защитена, за това може и да не ти излиза.  Thinking

# 661
Скорпи, изчакайте до утре, не бързай със снимката. Спокойно, де. Случват се разни "нещастия" Laughing , ама те за това са малки - щото са "гумени" Grinning Hug .

Момичета, как се справяте с "НЕ" периода? Направо не издържам на моменти ooooh! . Цял ден водя война с него. Сега най-големият ми проблем е че не иска да се изпишка преди да се е изпуснал в гащите. Но и всичко друго е "не", "не", "не". Вече искам и аз да кажа "НЕ"  Crossing Arms

# 662
СКорпионче, как изобщо можеш да си помислиш нещо такова! Няма ужасни майки!! Не се шашкай, щом не го боли като го пипаш, едва ли е счупено. Заведи го на лекар, ако нещо утре е подуто, да го види, пък той ще прецени за снимка. Рентгенът е необходимо зло,ако се наложи, ще му сложат специална престилка, за да не го облъчват целия Hug
Ох, Хейли, няма НЕ за нас Sad

# 663
Мая няма "не" период  Peace но много пита "мамо може ли" еди-какво си.

Илка, да дойда да те щракна, за да продължим традицията  Wink

Тази нощ познайте кой са напика? Момо! а Мая категорично отказва да спи с памперс, пищи, къса го, "не съм бебеееее". До сега не е имала аварии, ама мъжкаря като го гледам  hahaha ще се опикава до 1 клас. Преди няколко вечери Мая ни събуди в 5часа, защото й се акало, седна на гърнето, свърши си работата и спа като пич до 9ч  Shocked

Скорпи, ако утре е все още подуто, отидете на лекар. може да има спукване, хубаво е да се погледне  Peace аз съм им притискала пръстите и на двамата, и с вряла вода съм ги къпала, и какво ли още не. не си лоша майка, просто си бременна  Peace

# 664
Скорпи, ако утре е все още подуто, отидете на лекар. може да има спукване, хубаво е да се погледне  Peace аз съм им притискала пръстите и на двамата, и с вряла вода съм ги къпала, и какво ли още не. не си лоша майка, просто си бременна  Peace
    Joy Дидеее, ама тя роди преди три месеца  Mr. Green Ако нещо незнаем де  Whistling

# 665
    Joy Дидеее, ама тя роди преди три месеца  Mr. Green Ако нещо незнаем де  Whistling
хаха, пиша на Скорпи, пък в това време си мисля как една сутрин видях Илка миналата седмица да минава през градинката пред централна баня (дано не съм се объркала). Скорпи, сори че те обремених  Peace

# 666
  • София
хаха, пиша на Скорпи, пък в това време си мисля как една сутрин видях Илка миналата седмица да минава през градинката пред централна баня (дано не съм се объркала). Скорпи, сори че те обремених  Peace

Ама да се беше обадила!  Crossing Arms Или поне папарашки да снимаш, та да има да си показвам корема  hahaha
Иначе до Банята аз ще да съм била, странно обаче какво съм правила сутринта навън  Thinking Crazy

За напишкването на Момо мога да те успокоя, че и на Ида й се случва, особено ако е прекалила с течностите и е заспала без да мине през тоалетна.

И за да не съм съвсем офф-топик по октомврийската ни тема - Йоската вече започна да прави "изречения", вкара глагол - "ита"="искам". Общо взето върти "Ита ам-ам!", "Ита Мимамау" (мики мау), "Ита лат!" (шоколад), и разбира се, така актуалното "НЕ ИТААААА" (мисля, че нямате нужда от превод на последното Wink )
Колкото до гърнето - все по-често се питам "Къде сбърках?"  ooooh! Просто не иска ни на гърне да седне, ни на тоалетна, вече дори не дава и да му мия нааканото дупе, крещи, дърпа се и се огъва, направо ад! Може цял ден да си ходи опикан и наакан, хиииич не му пука!  Tired

айде, стига ви толкова за сутринта, после - пак. това седене у дома ми е голяма скука  Crazy

# 667
  • София
Скорпи, счупена кост се подува ВЕДНАГА и боли зверски, не може да се пипне мястото. Не са му счупени пръстчетата на Алексче, но няма лошо да го заведеш при личния за твое спокойствие. И аз очаквам подобна случка, защото Ева започна много да си играе с входната врата докато е отворена, а тя е блиндирана и ужасно тежка метална - направо ще и откъсне пръстчетата, ако се случи. Докато се затвори вратата, вниманието ми е на 6  ooooh!
Илка, айде няма да те тормозя повече за коремчето  hahaha А това с гърнето е въпрос на време. Изчакай си го, докато му "дойде акълецът"  Mr. Green
И при нас беше така доскоро, а от 2-3 дена намирам сухи пампи и Ева сама си отива в тоалетната на меката седалка (и на гърнето при баба си) и си казва какво иска да прави там. Дано скоро махнем тези гадни пампи!

# 668
Илка, и аз съм за да изчакаш. Период е и ми се струва като "прелома". И на моето дете скоро му дойде мерака сам да си казва, а малко преди това имаше големи поразии. Вече спокойно махам и памперса за следобедния сън. До скоро си го слагах за успокоение, ама като е сух, не виждам смисъл. Остана нощния.

Диде, бременна, кърмачка, все тая. Не ти е голяма грешката, един корем и едно бебе разстояние.  hahaha

София и Варна нищо не споделяте, ходите ли на протести, не ходите ли? Кажете малко инфо.
От другата отчетна една мама, всеки ден излизат и много пише по ФБ, ама исках и от вас да чуя.
Тук в ТГ за сега само се уговарят, кога да има протест. Laughing

# 669
Оле, аз умишлено не коментирам. На протест не съм била, няма и да отида.
Ходила само когато затвориха Замунда и Арена.

# 670
  • Sofia
Здравейте,

мен ме поналегна доста работа плюс зверско главоболие няколко дена и само ви четох...

Скорпионче как е пръстчето на Алекс? А за подобни случки не се обвинявай - не винаги можеш да видиш, и прецениш, и да предотвратиш някой инцидент. Аз на Тея бях посукала костите на ръчичката между лакета и китката. Държах я здраво за да не падне под един парапет, но не предвидих, че ще реши да се тръшка. Не отпуснах навреме ръчичката и белята стана. Докато стигнем до Пирогов само дето и аз не бях ревнала. За щастие с лек масаж я наместиха и 10 мин. по-късно пак се тръшкаше, а аз се чудех как да я укротя без да я докосвам, че да не я повредя пак...

Мила не знам при другите деца как е, но в къщи е същата картинка с Тея. Сборници, книги и допълнителна подготовка за да може да се оправя в училище без проблем...

В детската градина/ясла на тази възраст правят мартенички-гривнички. Учат ги да усукват конците. Поне при нас беше така.

БебОле и аз не ходя по протести и това което става го виждам по телевизията.

# 671
Оф, страшна работа с тези протести...

Аз съм ЗА правото на всеки, да недоволства и протестира,
ама като падне ББ не знам, какво точно си мислят някои хора, че ще се случи....
Ще се "оправим" изведнъж и кой ли ще се появи на бял кон за тази цел?

Моя кръст е идеи по-добре, хехе.
Ама си правих не горещи, ами врели вани.
Другата седмица децата са в едноседмична ваканция и мисля да си почина,
ако може...едва ли.  Wink

Илка, колко остана още?

# 672
Ааааааа мисля, че две чавенца са ми достатъчни ))))))))))) Много ми е смешен Алекс някой път като се затръшка и ми вика искам бебенце в коремчето, а аз му обяснявам, че бебето вече не е в корема ми ))) Днес двамата бяха на леглото, Алекс целува Никол, а тя му гука и се усмихва )))
Пръста е добре, не го боли. Благодаря ви за подкрепата!
Краси и Алекс напоследък пусне малко в гащите и ми вика пика в гащите и после продължава в гърнето. Днес няколко пъти ми го прави тоя номер. А как се беше научил да ака само в банята, обаче се изплашил веднъж от бойлерите и сега ака в спалнята на нашите ))))) само там.

# 673
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен. Мила е в НЕ и НЕ ИСКАМ периода, направо ме побърква. Особено за храненето.. знам, че е гладна, но ей така от инат, нарочно се дърпа и казва не. Като се направя, че не я вижда се мята да яде като невиждала. Както слушаше и казваше за всичко- Добре, мамо, изведнж, след като оздравя влезе в този период  ooooh! ooooh!
Иначе е добре, дивее, днес не искаше да се прибира от градината, трябваше да я откъсна насила от играчките там.
Тук в градината доста ги занимават, много апликират, труд и творчество тече в пълна сила. По- хубавите неща продават на родителите, като символичните суми, отиват за благотворителност. Така си имаме свещник и поставка за храна от Мила  Grinning
Днес ми казаха колко били впечатлени, че е само на 2 и можела сама да се облича и съблича и помагала на едно 9 месечно бебе да се нахрани, можела да се храни сама и да пие от нормална чаша. Аз им казах, че тези неща са нормални за две годишно дете, гледаха ме като гръмнати. Тук до  години ги дондуркат, ужас направо  ooooh!

# 674
Бобче, моля те да ми разясниш подробно как Мила си съблича блузки с дълъг ръкав? Симеон така си преплита ръцете, че едва го отмотавам после Crazy , но не мога да намеря начин, по който да му е удобно сам. Та, искам да "препиша" от работещ начин Hug
Иначе, вече си закопчава сам циповете на суитчърите Heart Eyes .

Скорпи, Сим от нищо не е уплашен. Гордо заявява ЕЕЕ, па ати (ее, пак пиш) и си гледа гащите и след това сам отива на гърне. Не знам вече нарочно ли е, настинал ли е или просто забравя...

Но този НЕ-период ме убива, момичета... Всяка секунда се моля краят да е близо... Така ми е мъчно за момченцето ми ,което ми помагаше, което "можеше всичко"...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт