Не обичам празниците.......

• 28 984
  • 529
  •   1
Отговори
# 240
  • София
GENTIL аз гледам Шрек. Идеално ми идва - обичам чудовищата. Пък вечерях в 17 часа. Една чиния, както обикновено.  Mr. Green

Ми щи повярвам.... Mr. Green
Между другото обожавам детските рисувани филми...Аз сега гледам Красавицата и звяра.... Heart Eyes

# 241
GENTIL аз гледам Шрек. Идеално ми идва - обичам чудовищата. Пък вечерях в 17 часа. Една чиния, както обикновено.  Mr. Green

Ми щи повярвам.... Mr. Green
Между другото обожавам детските рисувани филми...Аз сега гледам Красавицата и звяра.... Heart Eyes

Препоръчвам ти Коледна песен /A Christmas Carol/ по Робърт Земекис Wink  Хем е анимация, хем е за един, дето много мрази Коледа. Ако не ти хареса, аз лично ще те черпя един билет за кино.

"- Весела Коледа, вуйчо! Бог да ти помага!
- Ами! Глупости!
- Не се сърди вуйчо!
- Та как да не се сърдя, когато живея в такъв глупашки свят като този? Весела Коледа! Стига с тая Весела Коледа! Какво е Коледата, освен ден за плащане на сметки, без да имаш пари; ден, в който ставаш с една година по-стар и нито пени по-богат! Ако зависеше от мен - всеки идиот, който се мотае наоколо и поздравява с "Весела Коледа", трябва да бъде сварен в собствения му пудинг и погребан с клон от бодлива зеленика, промушена през сърцето. Точно така!"

Simple Smile

# 242
GENTIL аз гледам Шрек. Идеално ми идва - обичам чудовищата. Пък вечерях в 17 часа. Една чиния, както обикновено.  Mr. Green
Голяма колкото тавата, нали?  Laughing

# 243
  • София
GENTIL аз гледам Шрек. Идеално ми идва - обичам чудовищата. Пък вечерях в 17 часа. Една чиния, както обикновено.  Mr. Green
Голяма колкото тавата, нали?  Laughing

Преди 3 години може би. Сега е в нормален размер, а аз с 53 кг по-слаба   smile3534 Пък вий си хапвайте от тавата  hahaha

# 244
....
- Та как да не се сърдя, когато живея в такъв глупашки свят като този? Весела Коледа! Стига с тая Весела Коледа! Какво е Коледата, освен ден за плащане на сметки, без да имаш пари; ден, в който ставаш с една година по-стар и нито пени по-богат! Ако зависеше от мен - всеки идиот, който се мотае наоколо и поздравява с "Весела Коледа", трябва да бъде сварен в собствения му пудинг и погребан с клон от бодлива зеленика, промушена през сърцето. Точно така!"

Mr. Green Mr. Green

много яко.

каква е тази отвратна смрад на която вони вече втора вечер - мъгла, примесена с някаква всемирна гадост. задушавам се, какво горят тези хора, не е за вярване. все едно съм в градския боклук  Close.

# 245
  • София
При нас е същото, но от странната архитектура на блока ни - абсорбаторите на всички са отведени в нашия апартамент....Поне от време на време ми идват идеи кво да сготвя така.... Laughing
А иначе, предполагам, хвърлят в печките и камините си каквото им падне...Може да се натъкнем и на някоя гума от камион, не се знае.....
Истерията от Коледа мина, но вече болните са двама у нас..... Mr. Green

Сега предстои военната част на новогодишните празници...От 28 до 2-ри не трябва да се напускат бомбоубежищата..... Laughing

# 246
  • Mediterraneo
.От 28 до 2-ри не трябва да се напускат бомбоубежищата..... Laughing

Тъкмо като за мен работа. Само дето на 28-ми съм на работа и като си знам шефовете, ще си изкараме целия ден като пичове на работа  Confused
На мен дългото седене вкъщи никак не ми пречи, даже сега ми дойдоха малко 5 дни. Празници- омразници, все тая, само да не съм в града...

# 247
И аз се присъединявам в клуба. Не обичам празниците, суетенето, пазаруването, сякаш точно този ден са чакали. Гледам хората пазаруват тигани, телевизори, всевъзможни неща, все едно са чакали Коледа за да си купят тигана например... Не обичам рождения си ден, дори телефона си изключвам на този ден. Не понасям пожеланията и затова предприех изключването на телефона. За сметка на това обожавам лятото, морето, пролетта също около Великден - от всякъде струи живот и светлина. Зимата и есента не ги харесвам, действат ми някак си депресивно Sad

# 248
  • в рока
Цитат
Заради това и не си харесвам рождения ден, че то през повечето години се пада ако не първия, то втория работен ден след празниците.

Butinsky,да не се окаже,че сме астрални близначки Grinning

Обичам Коледа.Дразня се обаче от свръх консумацията,кича и яденето като за последно.
Коледите в детството си прекарвахме на село.Имаше много сняг(обичам зимата),елха,украсена с гирлянди от пуканки и песни на коледари.
Обичам Великден и особено Гергьовден.
Мразя обаче осми март и Свети Валентин

# 249
  • гр.София
  Чак на 1-ви януари малко ми просветва на душата. Когато празниците и РД-то ми са зад гърба ми.
 Дано децата ми не са като мен.

# 250
  • София
Еее, ама, моля ви се, не се вкисвайте чак така!  Hug

# 251
И аз ще се включа в клуба. Откакто баща ми почина празника не е същия,поне за мен. Не само Коледа но и всички останали празници. Тогава най-силно усещам липсата му. Не мразя Коледата в никой случай,просто нямам настроение,не ми се празнува,не ми се ходи на гости,нито ми се посрещат гости. И тази година украсих вкъщи, гледам да се усмихвам и да се правя на много весела. Явно засега успявам.

# 252
Сега предстои военната част на новогодишните празници...От 28 до 2-ри не трябва да се напускат бомбоубежищата..... Laughing

При нас снощи беше невероятно тихо, чак очаквах някой да гръмне. Thinking Чудих се да не са забранили гърмилките тая година? newsm78
Иначе и аз май съм за клуба. Не е чак като да ги мразя силно празниците, но ми писва от суетенето, пазара, готвенето и яденето, като че ли цяла година сме изкарали на пост и молитва. От едни задължителни пожелания за добро уж от хора, дето не ми мислят чак толкоз доброто и цяла година ни ги виждам, ни ги чувам. Иска ми се да мога да изкарам празниците някъде на закътано сред природата и дебелия сняг само със семейството и кучето, ей така на спокойствие и само за тях да се грижа. Има едни задължителни посещения с подаръци, които не мога да набера смелост да прекратя......Но имаше и хубаво тая година, чух се с приятелка, която живее надалече и доста отдавна не съм виждала, е, на нея искрено се зарадвах, стопли ме, като я чух. Peace

.... Ако зависеше от мен - всеки идиот, който се мотае наоколо и поздравява с "Весела Коледа", трябва да бъде сварен в собствения му пудинг и погребан с клон от бодлива зеленика, промушена през сърцето. Точно така!"

Хилих се като магарица на горното, NinoTino  bouquet ми развесели празника истински! Grinning

# 253
При нас по Коледа няма бомбички .
Само на НГ .

# 254
  • София
Nino Tino, свалям си в момента Коледната песен! Mr. Green
Гледах от сутринта Шрек /трите части/ и сега се нагласяме с дребните да гледаме това....Днес всички, освен нас, са на работа.... Mr. Green
Кеф и спокойствие.....

Общи условия

Активация на акаунт