Не обичам празниците.......

• 28 981
  • 529
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Извинявай, ама имаш ли още клишета да изръсиш? Ако исках да чета такива, щях да си направя профил във фейсбук или да си прочета лексикона отпреди трийсет години!
Тази злоба я скрий-не е на хубаво!

Любимото ми  клише - като на някого не му хареса нещо, и веднага нарочва другия в злоба!  Laughing Абе, момиче, ти сигурна ли си, че си пълнолетна? Дори пуберите имат по-оригинални или поне индивидуални мнения и виждания, а твоите са като извадени от лексикон! Все едно си бот.

# 316
Извинявай, ама имаш ли още клишета да изръсиш? Ако исках да чета такива, щях да си направя профил във фейсбук или да си прочета лексикона отпреди трийсет години!
Тази злоба я скрий-не е на хубаво!

Любимото ми  клише - като на някого не му хареса нещо, и веднага нарочва другия в злоба!  Laughing Абе, момиче, ти сигурна ли си, че си пълнолетна? Дори пуберите имат по-оригинални или поне индивидуални мнения и виждания, а твоите са като извадени от лексикон! Все едно си бот.
Щом ти е любимо,значи и ти го използваш-за клишето иде реч!
А иначе си груба-само тук,или въобще?

# 317
  • София
С една дума-исках да кажа,че когато животът изтече достатъчно,когато започнат да ни напускат един по един любимите ни хора,когато средствата не ни стигат за най-елементарни неща,тогава е редно да сме мрачни и необичащи празници и веселие!
Това,което прочетох е зорлем работа!
Не го правете!Живейте щастливо!

Няма начин да знаеш, че е зорлем....Така изглежда....Аз съм сигурна, защото познавам тези жени от години, че нито една от тях, не е допуснала да се изкаже негативно за празниците в тази тема, провокирана от някакво малоумно желание да блесне с нацупена мутра в ухиленото пространство....
Някой идва и казва: оф, и аз ги ненавиждам...
И толкоз....Никой не се впусна да разкаже, защо точно - споменаха се само плюскането и паниката, но винаги има по-дълбока причина...А дори и да е само тази - правата за вкус не ги раздават нито християните, нито будистите, нито която и да е религия....Усещането в сърцето е толкова субективно и лично, че е просто светотатство да бръкнеш, да го изпружиш навън и да се изрежеш: ау, зорлем си се вкиснал.....

Не разбрах от последния ти пост за кое е жалко - под моя цитат...наистина не разбрах....

Анди, права си...Никой не е длъжен, може и да забрави...Но на мен ми е криво....Ще се науча и ще свикна - аз не съм сърдита, само малко натъжена... Wink И освен това за мен приятел е голяма дума.....Те така се и отсяват....

# 318
  • София
не, усмивката20, само изпювам насила натъпканите в устата ми отровно-захаросани приказки, а ти ми пробутваш още, че и се сърдиш, че не искам да ги ям! Очаквам да напишеш поредното клише, ама този път за позитивното мисллене.

# 319
А какво ще кажете, да не получите нищо от приятелите си?
Само един човек, най-добрата ми приятелка, която пише тук, беше около мен, като същински коледен дух, въпреки, че е в друга държава.....Сичкото приятел изчезнА.....

Какво да ти кажа, аз съм от приятелите, които изчезват. Не изпратих нито един СМС, нито един имейл, а получих доста, не се и обадих на никого. Даже на брат ми. Те приятелите си ме знаят. Рожден ден не пропускам и помня датите на всички, за нова година звъня наред, но за Коледа и Великден ме няма.
Не съм си мислила, че някой може да се обиди от този факт. Приеми, че това не е твой личен празник и това, че приятелите ти не са се обадили не значи, че са те забравили или нещо друго негативно.  Hug

# 320
Почакай,да го намисля!Пък да взема да улуча,че пак ти е любимо-тогава ще плюеш дълго време!
Никой не обича злостта!Може би ти също?
Преча Ви да се надговаряте-коя по-по-най...
Съжалявам!

# 321
  • София
А какво ще кажете, да не получите нищо от приятелите си?
Само един човек, най-добрата ми приятелка, която пише тук, беше около мен, като същински коледен дух, въпреки, че е в друга държава.....Сичкото приятел изчезнА.....

Какво да ти кажа, аз съм от приятелите, които изчезват. Не изпратих нито един СМС, нито един имейл, а получих доста, не се и обадих на никого. Даже на брат ми. Те приятелите си ме знаят. Рожден ден не пропускам и помня датите на всички, за нова година звъня наред, но за Коледа и Великден ме няма.
Не съм си мислила, че някой може да се обиди от този факт.

Стига де...Не съм обидена...Това  епросто една от причините да не обичам празниците..... Wink Хората ми липсват.....

# 322

Съжалявам!

Не, само си малко досадна с това, че пишеш много глупости.

# 323
  • София
Почакай,да го намисля!Пък да взема да улуча,че пак ти е любимо-тогава ще плюеш дълго време!
Никой не обича злостта!Може би ти също?
Съжалявам!

Хей, имаш добър форумен похват, да знайш.....
Не съжалявай, защото иначе темата ще увехне - трябва да има контрасти.... Grinning

# 324
Не обичам просто да пращам СМС-и като циркулярни поздравления. На когото мога, се обаждам лично да му честитя определен празник, ако ли не пращам по скайп и др. канали.

Тази година (явно по икономически причини) масово се пращаха имейли на целия лист с контакти вместо картички, поради което получих сърцераздирателен имейл от една фирма, с която се съдим и до сега добра дума не сме си казвали.  Mr. Green

# 325
  • София
Поеми иниициативата, Джентил! Хвани телефона и се обадИ на някого, ей така да го чуеш как е със здравето! Ще ти се зарадва. Наистина има нещо вярно в това за даването, че катоо дадеш на някого нещо хубаво, и ти става приятно. Като в "Мимино", сещаш ли се?

http://www.vbox7.com/play:5fad1f03&start=552

# 326
Съвсем изтрещяхте вече! Изцяло подкрепям мненията на  Усмивката и Фортюн. Голямо мрънкане, голямо мразене и всичко ви пречи. Какви хора сте ? Щом на тези празници сте толкова озлобени не искам да си мисля как сте в реалния живот. И не ми казвайте как сте бели и добри цяла година и, видиш ли , само на Коледа не сте на себе си от бяс.
Много нелепо звучи да сте в кофти настроение, защото детето имало хрема #Crazy и можело да се разболее. Ами може и да не се разболее, да му се не види. Или скапано настроение , защото преди две години се разболяло по празниците...Това цял живот ли ви държи влага или само търсите оправдание.
А рефренът за досадните роднини е хубаво да си го спестите, защото може пък вие да сте тези черногледи роднини, които другите едва търпят само защото е Коледа. И помислете, че сговнясвате празника на другите от вашето семейство, които пък може би обичат Коледа и не им е приятно да гледат кисели краставици нон стоп.
Егати мрънкането!
Разбирам, че може да има обективни обстоятелства, които ви пречат да празнувате - например безработни сте, нямате пари, имате семейни проблеми, мъжът ви има любовница, детето е наистина болно, някой ви е вбесил, депресирани сте, спрели са ви тока, разбили са ви къщата, откраднали са ви колата или са й спукали гумите, ухапало ви е бясно куче...Това е нормално, но дотук никой не сподели да му се е случило подобно нещо. Уж всичко ви е наред, ама видиш ли, нямате настроение. Или може би просто лъжете наедро.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 21:06 от горещо

# 327
  • София
Нормални хора сме. Само дето аз лично не обичам някой да ме вкарва в тъпите си матрици кога трябва да се чувствам празнично и какво да ям и кога да го ям. Ай марш да си плюскате и да се оливате, украсявайте си елхите от септември и изкупувайте моловете. Никой не ви пречи.
Ама не ми обяснявайте АЗ кога и как трябва да се чувствам и какво да правя, може ли?

# 328
Нана, стига с това плюскане и с тези молове. Никой не може да те вкара в такава матрица, освен ти самия. Не сме някакви свине. А пък команди от типа " ай марш" може би са подходящи за твоето семейство. Ние тук и на кучетата си не говорим така, още по малко на Коледа.
На Коледа имахме боб, содена питка, салата от моркови, люто зеле, фурми. Дали много сме плюскали според теб?
Днес тук е боксинг дей - ами на тези дни изобщо не излизаме от къщи, защото нямам желание да се блъскам по магазините. А пък има страхотни намаления. В матрица ли съм?
След два часа отиваме с приятелки на една много хубава изложба "Импресионистите". И то на боксинг дей в Северна Америка - в матрица ли сме?

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 21:22 от горещо

# 329
  • София
Нана, стига с това плюскане и с тези молове. Никой не може да те вкара в такава матрица, освен ти самия. Не сме някакви свине.
На Коледа имахме боб, содена питка, салата от моркови, люто зеле, фурми. Дали много сме плюскали според теб?

Ами малко ли е?
Аз ядох една чиния постен гювеч.
И да факт е, че 99,9999 на сто от всички, които чакат Коледата с такова нетърпение е именно заради софрите до 2-3-4 часа през нощта и изкупуването на моловете. Извинявай, но по какъв друг начин би обяснила опашките в хипермаркетите и претъпканите колички? Защото аз нямам друго обяснение.
И ужасно много се дразня не на друго - а на факта, че АЗ лично на никого не съм казвала да НЕ празнува Коледа, а на мен сто човека с изумен поглед ме попитаха как така няма да готвя, да ям, да пия и т.н, а ще работя.

И да - не ми харесва това отношение към празниците. Не ми харесва матрицата - щом не готвя по сто манджи и не купувам подаръци на всеки от родата, следователно не си обичам семейството и не мога да се веселя.

Общи условия

Активация на акаунт