Коледна звездичка грее, Октомврийче все повече се смее!

• 25 989
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета. От както похвалих моята бебка от тогава не иска да спи и се буди пак през нощта. Да не е похвали човек, че спи много и е спокойна. Иначе утре не знам къде ще бъдем единият вариант е да сме в къщи или да ходим на гости още не е решила компанията. Където и да е аз пак ще имам гости с приспиване и като цяло ще бъде голяма лудница. Този месец се скъсах да посрещам гости ами какво да се прави много празници има.
Щастлива жена, хайде включвай се и ти в темата има какво да се прави по нея.  newsm10
Аз от вчера май се опитвам да се разболя и сега съм нащрек за малката тази вечер имаше 37.1 температура но някъде бях чела че е нормално да имат и до 37.2 градуса и още не съм се шашнала. Дано а е фалшива тревога.
 Малко да оплача от роднини.
Скрит текст:
Аз да ви се оплача малко бях дала сина ми за няколко дена на село и да вземе дядо му да го подстриже понеже косата му била дълга и трябва непременно да е къса. Честно ви казвам побеснях и се чудя сега как по деликатно да му кажа втори път да не си позволява такива своеволия. Сега като си погледна момченцето ми се плачи и не мога да го възприема така а прическата си му беше много хубава. И днес направи още една простотия, който се сеща за моята история с името на бебето и знае с каква мъка беше измислено и при условие че е кръстена на него и на втората му жена. Да вземе днес да и подари медальон с буква М, което за мен беше страшно обидно и не мога да го възприема това негово отношение и отричане,че дете си има две имена. И за това трябва да поговоря с него защото няма да издържа още нещо подобно. Момичета бясна съм и не мога да си намеря място не искам да се карам с него но как да му го набия в главата че дето си има две имена и е кръстено на него.  За мен ситуация е страшно абсурдна. Първото дете ми е кръстено на баща ми и той е страшно щастлив а той един път не и казал цялото име. А относно дали си мият ръцете той и баба му  преди да пипат бебето ами не си ги мият и направо побеснявам. Дори един път и бяха заврели пари в ръцете после се усетиха, че не е правилно а бе роднини какво да ги правиш. Ох оплаках се малко да и олекне на душата.

mvsh  аз дохранвам моята Криста-Мария един или два пъти на ден но по скоро един път и то вечер. Явно тогава имам по малко кърма и тя не може да се нахрани. В последно време и разбърквам 90 мл. но тя не винаги ги изяжда. Като цяло предпочитам повече мляко да  и разбъркам, но да знам че се е наяла от колко да продължи да  мрънка. Това количество мляко, което и давам е по моят преценка и усещане така че ти трябва да си прецениш.

Друго не се сещам в момента и искам да ви пожелая Весело посрещане на новата година.   bigdance2

# 256
  • София
Рали, искрено ти се възхищавам за железните нерви!
Скрит текст:
На твое място отдавна да съм им разказала играта! Не стига, че си им родила това прекрасно дете и правиш какво ли не само и само да има мир, а те ти се качват наглавата, та и скачат с двата крака отгоре! Постъпката с Веско изобщо не коментирам   #Cussing out Извинявам се за грубия тон, но се изнервям само като чета, камо ли да съм на твое място  Hug
Стискай зъби и бъди силна!  Hug

mvsh, това с дохранването е кофти момент. Добре е, ако детето има спирачка и спира като се наяде - тогава можеш да направиш и повечко АМ, пък ако остане - остане. Но ако гълта докато има - трябва много да внимаваш с дозата  Peace Освен да направиш така: изцеждаш се, виждаш колко е кърмата, прибавяш мислено около 40 мл (тези, които изпива, но не можеш да изцедиш) и започваш експерименти с количеството АМ. Примерно, ако изцедиш 100 мл кърма, трябва да направиш около 30 мл АМ (100+40+30 = 170), тези 170 мл са повече от достатъчни. Ако видиш, че не стигат, ще направиш повече АМ, но внимавай да не прехраниш  Peace За паузата: АМ е по-засищащо, предполагам, че няма да иска толкова често, колкото ако е само на гърда. Но все пак прави по-голяма пауза, за да има време стомахчето да смели всичко  Peace

И един въпрос към момичетата с момченца: пишокът накъде ви виси? Право надолу или се отклонява в някаква посока? На Зарко в началото май беше точно в средата, но от известно време нещо се криви в негово ляво  newsm78

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 09:50 от -=Деси=-

# 257
Привет момичета.

За пиратките - за сега бебка е като кака си, когато тя бе бебе - изобщо не ги отразява. За сметка на това голямата от вчера се стряска при всеки гърмеж, но то при нас не е за разправяне, защото ги пускат буквално под балкона ни. Живеем над кафене, където се събират хулиганите на квартала и е буквално минирано  ooooh!
Кенгуруто ни е 0+ и вече 2 пъти сме се разхождали с него. Малката Смехи се чувства изключително удобно в него, разглежда си наоколо, когато е будна и си спинка без проблеми.
Активната ни гимнастика се използва с удоволствие. Но аз сменям редовно играчките на нея, за да не й омръзва на бебка. Имаме не малка колекция такива, които са за количка и за над кревата, та ги редувам на активната.
За сокчетата - нашата педи се опита да ми намекне, че бих могла вече да давам, но аз й казах, че не смятам да го правя преди 4-5м. и тя се примири  Laughing
НГ ще я посрещаме в къщи. След малко ще запретвам ръкави да правя погача, че вместо в баницата, късметите ги слагам в нея, за по-голямо удобство.
Предвид, че незнам дали ще се сключа пак до довечера, искам да пожелая новата 2013 година влезе в дома ви с надежда, радост и любов, да ви избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ви донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ви и слънцето да огрява винаги лицата ви. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 258
palica , много съжалявам за проблемите ти. Не знам как може да има такива хора  #Cussing out
Това с имената ми е такова демоде. Но някои си живеят със старите разбирания и това е.
Може би трябва да подходиш малко по-твърдо или мъжа ти да се намеси, защото такива своеволие вече са си чиста наглост. При нас, ако нещо ме издразни в свекървата (което е рядкост де), моля мъжо да и направи съответната забележка. Защото едно е от мен да го чуе, друго от сина си. Някак си смятам, че ще го приеме по-добре.
Нашата педиатърка още не е намекнала за захранване, но и да си намекне, няма кой да я чуе  Laughing Щом засега на бебка и стига кърмата, наистина не виждам смисъл да добавям каквото и да е. Ама то по принцип ние не сме от най-ящните.

# 259
  • София
Здравейте и от мен! Вчера с дребния направихме първата си разходка на снега. Последните няколко дни тук наваля много сняг, температурите се вдигнаха и е много приятно навън - истинска снежна Нова година. Непроходимо е за колички, защото не е много добре почистено и вчера направихме първата си разходка с кенгуруто. Нашето е с лежаща функция и е предназначено от 0+. Един-два пъти съм го използвала и за осмиряване на домашната обстановка. Дребният през цялото време спа, явно нямаше оплаквания. Simple Smile Това беше първата ни фамилна разходка на кучетата. Simple Smile Тук следват 9 почивни дни (НГ и Коледа) и смятам да направим още няколко пъти такива обиколки.
В момента църка до мен и не знам как ще успея днес да забъркам набелязаните манджи. Ще изчакам мъжа ми да се върне от пазар и ще му го връча.
palica, знам, че е дразнещо, но ако има как, пускай си ги тия събития покрай ушите. След определена възраст хората не само, че не се променят, ами и дразнещите черти в характера им се засилват. Няма смисъл да си разваляш празника с някой, на който му липсва дипломатичност и уважение.
-=Деси=-, не е идеално права. Криви си се наляво-надясно, но не съм го разглеждала като проблем. Мисля, че е нормално да заема различни посоки, според това как се е движил с памперса.

# 260
Рали, трудно е да пропускаш такива случки край себе си, без да им обръщаш внимание, но доколкото можеш, не се впечатлявай. Обърни към съпруга си за помощ, да говори с него. Не си проваляй празника.  Hug
За шума от пиратките друга година започват гърмежите още в началото на декември, а тази година има затишие, явно кризата се отразява. Едва от ден - два се чуват, но и нашата дограма е хубава. Освен това живеем близо до жп-линия и малко се чуват влаковете, Катрин спи и на пуснато радио, така че се надявам да не се стряска. А като хърка баща и`, се подсмихва, стряска се като някой се изкашля или кихне.
За активната гимнастика: подариха ни такава (само като постелка е, върху нея има едно шумящо нещо, огледало и две-три дрънкалки), но още не сме го изпробвали.
За сутиените: нося само като излизам, в къщи си стоя без, за да не ми стяга пък и гърдите ми не са големи, та не са увиснали.
Нова година ще посрещнем в къщи, както всяка година - не обичам по официални празници да ходя по заведения, не че през другото време много обичам, де  Mr. Green , ние сме си домошари. Но и стълпотворенията от хора ме дразнят, интересно като ходим на море, хората не ме впечатляват толкова  Thinking Каката ще празнува с приятели.
Весело посрещане на Нова година, ако не успея да се включа пак.  Hug

# 261
Нека Новата 2013 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 262
Момичета весело изкарване на новата година.Пожелавам ви незабравими мигове,здраве,късмет и щастие на вас и бебоците ви !!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 263
Честита Нова Година!
Дебели бъчви в избата, тънки мезета на масата.
Здраве за всички във къщи, да няма защо да се мръщим.
Верни другари във трудност и малко кусури за хубост.
Къси работни дни и дълги любовни нощи!
Весели празници, приятели!
 newsm24  ura newsm24

# 264
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Бъдете здрави, търпеливи и много щастливи!!!
Нека новата година бъде изпълнена с красиви емоции и осъществени мечти!!!

# 265
  • София
Ние имаме същия буркан с дрънкалки, баба му му го подари за Коледа, но уви - не проявяваме никакъв интерес към него, докато силното друсане и виене на алармата на гореспоменатата песен го приспа тази вечер.

Намери в кутията ето тази дрънкалка, отвори пръстите, сложи дрънкалката и ги затвори. Снощи моето дете я държа повече от 20 минути, явно тя е най-удобна за хващане  Peace
Скрит текст:

Ние изкарахме спокойна Нова година. Падна ни се да ядем в 1 часа, така че до 23.45 кротко си спахме, след това мъжът ми ме събуди да посрещнем Новата година, а после тъкмо дойде и време за ядене на Зарчето  Peace

# 266
  ura smile3535 baloni ЧНГ МОМИЧЕТА !!! По случай Новата година моя поздрав приемете
и нека радости големи ви носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите ваши, в сърцата бликащи сега и никога да няма там място за тъга.Нека здраве,щастие късмет да ви съпътстват занапред !!! newsm18

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 12:01 от nade_91

# 267
УСПЕШНА 2013 г.!
ДА СМЕ МНОГО ЗДРАВИ, НИЕ И НАШИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИЩА, А КАТО ГО ИМА ТОВА, ЩЕ БЪДЕМ И ЩСТЛИВИ!

След два дни купони, довечера продължаваме, ще ходим на имен ден и така маратона продължава.
Снощи Ивчо беше много спокоен, спинка си сладко и не се е стряскал от гърмежите, но тази сутрин не ме остави да спя и рано-рано трябваше да стана, сега ще подремна да съберем сили за довечера.

Честит имен ден на именниците днес! В момента се сещам само за Веско на мама palica! Да е жив и здрав и много радост да ви носи! И вие сигурно ще продължите с празненствата Drunk.

# 268
Здравейте и от мен мами? Честита нова година, много здраве и късмет!   bouquet
Днес и аз имам имен ден, така че ви черпя по един чийзкейк, който току що приготвям за приятели.
И ние посрещнахме в къщи новата година, заедно с баба, а каката беше на купон. Мина що годе спокойно, но днес е малко крива, а и го няма вчерашното слънце та да я изведа.
Сутиен ли? Какво беше това  Laughing. Аз не съм слагала от почти месец и половина.
Активната гимнастика е супер, имаме 2 и си ги ползваме, даже спим в тях.
Рали, съчувствам ти, защото знам какво е да те тормозят роднини, а ти да не искаш да си в конфликт с тях и да се чудиш как деликатно да им кажеш нещо.
На болните като мен да се оправяте бързо, аз още се мъча с гнойната ангина и ходя вече 4 дни с маска в къщи, направо съм като извънземно, детето ми забрави физиономията Laughing

# 269
  • София
Здравейте и от мен! Честита новата 2013 година! Пожелавам на много здраве за вас и вашите семейства, късмет, успехи и добро настроение през цялата година!
Ние изкарахме относително спокоен празник. С половинката готвихме до никое време, защото всеки от нас си беше набелязал какво да забърка за празника. В 00ч. вдигнахме наздравица - кой с шампанско, а малолетните - с чай. Simple Smile Към 00.30 се започна с фойерверките и настана лудница вкъщи.
Едното ни куче (кокерът) го намерихме в парка. И имаме впечатленията, че преди това е използван за лов. Като започнаха фойерверките, като се въодушеви тоя ми ти кокер, тича като луд между стаите, за да стои на прозорците. Излезнахме на терасата, за да гледаме, той беше готов да скочи през парапета, явно мислеше, че стрелят по патици. Голяма олелия, едвам го успокоихме.  Mr. Green Малкият също беше неспокоен от гърмежите и светлините, та до към 3 и нещо успокоявахме домочадието.
Така започна новата година при нас. Simple Smile
Честито на именниците, много късмет и здраве да ви носи името!

Общи условия

Активация на акаунт