Мъжа ми иска да сме ходили на клуб, да сме поръчвали аниматори и т.н., но аз съм против, щото такива неща не се харесват на Диди. През 80% от времето ще е спечена, не си заслужава да я тормозя. Освен това те в яслата са си приятелчета децата (всеки ден ми казва кой кво направил, с кого играла, кой спал, кой ял) и винаги много се вълнува когато някой е имал рожден ден - разказва каква е била тортата, колко свещички имало ("само ена тишка, ама писесе тли"
). Явно си имат програма там - пеят песнички, пляскат и се забавляват, защото са в позната среда. Аз с родителите на децата не съм близка (може би само с 2, но не дотам, че да се каним по РДта), та трябва да каня не толкова познати деца (грях ми е, ама се виждаме по-често с възрастни, които са без деца - по-лесна е организацията).
, евентуално близкия уикенд да се видим с братчедите (на 6 и 3 години), на които Диди се кефи много. По случай РДто на малката братчедка направихме една небрежна разходка до Икеа, дребните изядоха по един крем и се забавляваха тичайки насам-натам - чудно си изкараха, без много шум.
и 3) изприщвам се при мисълта за още една голяма вещ вкъщи, особено като се очаква да се местим пак след няколко месеца.

Но това пролетта, не по рождения ден. 
Тя редовно го ползва засега, много удобно си го мъкне навсякъде, а когато не му се кефи ми позволява и аз да свиря, вече си имам репертоар - Зайченцето бяло, Мила моя мамо, Тръгнал кос, Зеленчуци който не яде, една мелодия за лека нощ, Когато бях овчарче, Happy Birthday to You иии наскоро "хванах" химна. 
!
) се занимава доста да си прави/ да й правя театър с плюшките. Реденето на пъзели я занимава за не повече от 5 минути, обича да рисува, дори и с обикновен химикал, но не е изявен художник. Книжките ги разглежда с интерес, обича и приказки, всяка вечер четем по две
.
.
!
защо към тротинетки се ориентирате? 

Препоръчани теми