Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ради, как сте?  Hug
Как се справяте?

# 151
Коте  Hug
какво да ти кажа...положението си е все същото...от никъде,нищо не се отпушва,ама няма да се оплаквам че то файда никаква...

# 152
Ех, и твойта не е лесна... Hug
Теди, и ти надничаш мълчешком. Как са децата? Simple Smile

# 153
 cheers

Децатааа, биват за сега...чакаме да минат 21 дни (до 17.01) да видим дали Ше се опъпчат от варицела или не ШЪ...аз естествено съм се свила като гъба и чакам в ужас Crossing Arms

# 154
Дано не се опъпчат. Praynig
Или да се опъпчат, че да ти се маха от главата. Rolling Eyes

# 155
  • Burgas
Добро утро!
Мерси за кафенцето и закуската!

По-добре докато са по малки да се опъпчат, че да минава, аз така се надявах Ивайла преди да тръгне на ясла да я изкара тая шарка, но уви. Моника на 10месеца я изкара много леко с най-много 10 пъпки и без температураи.

Времето днес изглежда приятно за това след малко се стягаме и излизаме на разходка.

Лек и усмихнат ден на всички!

# 156
  • София
Добро утро!

По наболелия въпрос анкетен - вкъщи и в градината. За клубче - нямам случай двете да са посетили такова и да не са се разболяли от някой адски упорит вирус с хилядите му усложнения там.  Crazy За детската градина Калина вече си иска торта - с Мечо Пух.  За вкъщи мисля да потърся торта с хелоу Кити, че от таз последната не знам докъде ми е дошло... няма ли я на гащички, потниче, блузка, дънки и т.н. отказва да облича, освен ако не е официална рокля.  Crazy
Играчки отдавна съм спряла да купувам. Имаме купища. Вече наистина идея си нямам къде да ги държа, почти всичко, което сте видели по рекламите е минало през къщи (ние сме огромна рода и всеки като купи по 1, ей ги всичките са се събрали).  Crazy
И аз в суматохата пропуснах да честитя ходещите крачета на Рая!  Heart Eyes
Ради,  Hug! Дано тази година да е по-добра за теб  Hug
Тедсън, дано да не се опъпчите  Hug
Неви, винаги ми е приятно да те чета Hug
Ла вида, много е хубаво колелото. Ние обаче имаме триколка и с помощни останали от каката. Триколката така и не се научи да я кара, но това с помощнните и 16" гуми кара много добре още от лятото.
Хубав уикенд ви желая, аз съм леко депресирана, щот отпускАт свърши. Sad

# 157
Здравейте  Hug
Честити ходещи крачета на Рая!Само до хубави моменти и места да я отведат  Heart Eyes
Теди дано не се опъпчвате!Пък ако се опъпчете леко да го минете  Praynig
Ради  Hug

Гласувах,че рд-то ще го празнуваме в клубче(само живот и здраве да е).Пада се в сряда и ще видим как ще го нагласим с работещите родители,но много ми се иска тържеството и да си е на самия ден.Следващия ден ще се почерпят с децата в яслата.
Още не съм решила подаръка дали ще и е къща за кукли или магнитна дъска.Майка ми каза,че ще и купи тротинетка.

# 158
ДВ, дами!

Изчетох ви почти като хората.  Wink
За анкетата- гласувах за клубче, защото така ми се иска. Пада се събота и е удобно. Аля много обича да ходи на детски клуб, а рядко й се случва, та това ще я зарадва. Тортата още не съм я измислила- нито като идея, нито къде ще я поръчвам. Мисля да ощастливим февруарчето и с мечтаната дълга рокля, ще ми се и колело да купим, но не знам с кое ще успеем. Доста разходи са си това... А и тя триколката си не ще да кара, не може да върти педалите, та не знам доколко е удачно да й вземем голямо колело с помощни гуми (да не говорм и че ще трябва да чака до пролетта да го ползва).
Разгледах с кеф снимките на Диди, както и всички други картинки на инструменти, колелета и материали за рисуване. За Дидинка- Маслинка вече думи не ми останаха. Много чаровно дете, едно такова уравновесено ми изглежда, кротко, интелигентно... Като майка си...  Heart Eyes За рисуването- Аля обича да рисува, но с боите го правим рядко, защото много цапа, а присъствието на Ния е пречка. Давам й предимно моливи и пастели. С фулмастри у нас не се рисува, аз не разрешавам. Обича да пише букви, да прави русалки, рибки, цветя и гнезда с яйца.  Mr. Green Оцветяването не ни се отдава никак. За свиренето- за Коледа двете сестрички получиха йоника, китара, микрофон, барабанче, дайренце, едни дрънчащи бухалки, кречетало (може и нещо да пропускам), та оркестърът е голям. Е, не са някакви качествени, повечето са от Джъмбо, но вършат работа.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 21:19 от АлеНия

# 159
Добро ви утро! wavey
Аз да сложа кафенце и нещо за подкрепяне, пък някой, ако иска - да си вземе.

за Коледа двете сестрички получиха йоника, микрофон, барабанче, дайренце, едни дрънчащи бухалки, кречетало (може и нещо да пропускам), та оркестърът е голям.
При вас е весело. Listen

# 160
  • София
Коте, май не те слушат днес ръцете - разпиляла кафето, оводнила прекалено палачинките...  Crazy

Танче, благодаря ти за милите думи, такава е Диди в по-голямата част от времето.  Heart Eyes Наистина е весело у вас с това разнообразие от музикални инструменти.  newsm19

На Диди често ѝ давам една тенджерка и една дървена лъжица - кеф ѝ да готви супа, кеф ѝ да свири на барабан.

В яслата на Диди има варицела. Нещо хич не ме вълнува. Миналата година също имаше, но тя не прихвана.

# 161
Коте, май не те слушат днес ръцете - разпиляла кафето, оводнила прекалено палачинките...  Crazy
На който не му харесва – да не си взима пък. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 162
  tiptoe Минавам на бързо   Hug

# 163
  • София
На който не му харесва – да не си взима пък. Stuck Out Tongue Winking Eye
Кво да ти кажа, гроздето е кисело...

Айде малко вечерно.

# 164
  • Плевен
Честита ви Нова Година. Здраве, късмет и много хубави моменти!
Направо забравих за форума. Нищо не съм чела от 1 месец, че и повече...Дано всички са добре.

Общи условия

Активация на акаунт