Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas
Здравей те!

Камбанчо пропуснала съм, че ще ставаш мама пак- лека бременност  Hug

Пухи как така ще спират парното, нямат право, ако дойде проверка от ХЕИ и температурите в спалното и занималнята са под минимума ще затворят групата ( а минимума за ясла е 21 градуса мисля, а за градина 19, не съм много сигурна но нещо такова беше). В нашата ясла е доста топло даже и свалям чорапогащника и е с една блузка.

# 181
  • София
При Диди е топличко. Облеклото е клинче, потниче и тънка блузка, толкоз.  bowuu

Камбанчо, много се радвам за теб!  Hug Кога ти е термина?  Flutter

# 182
Термина ми е на 26 май Simple Smile

# 183
kamban4o  Hug чудесна новина! хайде, отдъхни си вече и се радвай на живота Simple Smile
тук е такъв коварен студ, че единствената ни дестинация за разходка е мола и къщата на свекърите. побърка се детенцето ми само в къщи  Rolling Eyes

# 184
Камбанчо, и аз не знаех! Rolling Eyes
Честито!  bouquet
Хайде, по стар форумски обичай, лека и безаварийна (то, половината минало)! Laughing

# 185
  • София
Термина ми е на 26 май Simple Smile
Коте, чу ли?  Crazy

Амели, как стои при вас въпроса с ясли, градини?  Thinking

# 186
Камбанчо, много се радвам за вас, много.  Hug Hug Hug Леко и без грижи да изкараш до края и да си гушнете още едно здраво мъжленце през май!

# 187
# 188
Амели, как стои при вас въпроса с ясли, градини?  Thinking
[/quote]

има държавни и частни. държавните са до 13 ч. има и някой, колкото работят до 14:45ч. в тези от първият вид не се заплаща такса. за вторите - 100 евро месечно.
частните са с по-дълго работно време. избираш си която искаш. в групите са до 10 деца максимум и има екстри като плуване, чужд език, компютри и т.н. таксата варира от 250 до 400 евро според вида градина /има по-скромни има и супер лукс/ и часовете, които детето прекарва там.
засега Амели е в къщи с мен, понеже не работя. няма нужда за сега семейството от моята финансова помощ, а и е трудно честно казано да намеря работа с работно време до 15ч. и по-рехав график, че и по специалността искам. изобщо, както казва мъж ми съм си поставила недостижими критерии Simple Smile

# 189
  • София

Aмели, а от каква възраст е задължително предучилищното ходене на градина? 4 години?  Thinking

Диди също се побърква вкъщи, въпреки че по цял ден е на ясла. То душичката му иска да се разхожда, да тича, да изследва, да гледа. Сега най-голямата атракция е ходенето до магазина.  Crazy Иначе не се кефи на студа и снега, хич даже. Нямам търпение да става пролет.

Днес пак имам нужда от комбинация от благоприятни обстоятелства, ма няма да ви карам да ми стискате палци, че миналия път хич не се справихте добре.

# 190
Добро утро.
Юхче аз ще стискам пък smile3534
Днес така ми е притеснено,стоя на тръни.Понеже днес му е 3 ден(забележете бройката) на ясла на моето кекаво момче естествено снощи беше със запушен нос.Ама днес реших та го пуснах,незнам от де ми дойде тоз кураж.Ама нито кашля,нито нищо.Дано да не вдигне и Т Praynig
Амели много е сложно при вас с тези градини и доста скъпичко ми се вижда за толкова малко часове. newsm78
Айде аз се залавям да готвя,че и едни снимки ще пращам по пощата до Добрич,да свърша всичко преди да са ми звъннали от яслата.
Лек ден.

# 191
Юхич, дано фане тоз' път. Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 192
Късмет, Иринко!

# 193
 smile3507
Добро утро, избирайте си по размер и необходимост:

# 194
  • София
избирайте си по размер и необходимост:

За мен от най-голямото, два броя.

Общи условия

Активация на акаунт