Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Радост, много се радвам!  Hug

Благодаря на всички ви за пожеланията към Диди! Ние чудно изкарахме празника - игри, занимания, от време на време и работа между другото.  Crazy Толкова много целувки, прегръдки и "обичам те" получих, такова чудо не помня и от най-романтичните периоди с мъжа ми.  Mr. Green В късния следобед рожденичката даже ми заяви, че ще се ожени за мен.  hahaha

# 616
Честит 3-ти Рожден Ден на Антон!Да расте много здрав,щастлив и безгрижен!
Ей,момичета,качвайте снимки за колажа,не се мотайте Wink

# 617
Честит рожден ден на Тони!Да е здраво и щастливо дете!

Сиянка кашля много,така зле не е била до сега:( на суметролим е дано и помогне.

# 618
  • Burgas
Готова съм, качих снимка за колажа ( най накрая)  Peace ама то много малко снимки качени.....

# 619
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... ама то много малко снимки качени.....

Аз нещо не мога да се оправя със "снимката" и изпратих на Котето снимка Simple Smile Може и други да са направили така Simple Smile

# 620
Благодаря ви момичета, но още ми е свито сърцето,че имах едни зацапвания. Вчера бях на док и чакаме сърчицето....до тогава ще пия нош-па и утрогестан.

# 621
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета  Hug Hug Hug

Да сте здрави и засмени - вие и вашите обични!!!

# 622
  • София
Баба Марта днес разнася
пълна кошница с цветя,
и на всеки на ръката връзва някаква мечта.
С пожелание за здраве, радост
и много сбъднати мечти!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 623
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНИ!

# 624
Честити Баба Марта,мили момичета.Да сте бели и червени,румени,засмени.

Радост честито за страхотната новина.Не се притеснявай,всичко ще е наред. Hug
Пухич дано Сиянка бързо да се оправя.На нас по принцип Суметролима добре ни действа. Peace

# 625
  • София

Честита Баба Марта на всички!

# 626
Здрави, весели и засмени да сме всички! Да ни донесе и много късмет добрата старица!
Честит рожден ден на чаровния Антон на патерички! Здрав, щастлив, обичан и безгрижен да расте!
Бързо оздравяване на Сиската, Пухе!  Hug Уф, колко е гадно да бухат дечицата!  Sad
Аз вече не издържам с тоя запушен нос.  Sad От днес почвам да се мажа с Бактробан, с който лекуваме аля от двете бактерии в носа- Стафилококи и Мораксела. Знам, че не е правилно без изследвания, ама нямам време тия дни да ги пусна, а вече не се живее. По-скоро не се спи- все с отворена уста, не мога да дишам, съхне ми гърлото, езика ми се вдървява направо, главата почти всеки ден ме боли...
Иначе да ви споделя и една моя радост- братчето ми на рождения ми ден го приеха в Пожарната. След половин година изпити, тестове, събеседвания и чудеса излезе и завърши начело в класирането. много съм горда и щастлива!
Юхче, харесват ми и кафенцето, и брънча.  Wink
Радост, стискам палчета всичко да е наред и скоро да се похвалиш с тупкащо сърчице.  Hug
Аз се навих да ходя с танцовя клуб на участие в Русе на 09.03. После ще си направим и банкетче там и ще се прибираме през нощта. Децата ще реват много, бабите ще видят зор, но го реших вече. Два пъти в годината излизам, ще отида ПЪК!

# 627
Привет! wavey
Честит трети рожден ден на Антон!  bouquet
Честита ви Баба Марта!
Дано докара пролетта по–бързичко, а оттам и лятото, че обмислям море през юни. Mr. Green
Юхче, ама специално си подбрала тематично кафе. thumbsup
Много миличко това Дидче (с и без любовни излияния)! Heart Eyes
Радост, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover
Танче, оправяй се бързо и приятно потропване! dancing
Пухче, и Сияна също да се оправя! hug

# 628
  • Burgas
Честита Баба Марта на всички! да сте много здрави и щастливи, винаги усмихнати и позитивно настроени!

# 629
Бяхме на консултация и резултатите са:

Алекса- 14,500 кг и 95 см на 3 години
Ния- 10,900 кг и 77 см на 1г. и 3 мес.
Равносметка- Ния изпреварва кака си с 900 грама, а на височина вървят наравно.  Sunglasses

Другата седмица ще пуснем и кръвни на Аля контролно.

Общи условия

Активация на акаунт