Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
На Пепе и на Аля ми се мернаха мерките, ще те проверя после как водиш отчета.  Twisted Evil
smile3533

# 646
  • София
На Пепе и на Аля ми се мернаха мерките, ще те проверя после как водиш отчета.  Twisted Evil
smile3533
На Аля на Таньорчето имах предвид.  smile3534

# 647
  • До Балкана
Да докладвам и аз тогава нашите! Къде се вясна, къде не, ама да съм в кюпа! На 3 години Бо е 95 см. и 15 кг.  Heart Eyes

# 648
  • offshore & overseas
И на Люся ги има, бре! Аз ги дадох и Котича ги вписа веднагА у портокола Wink
Или вие чрез таен код си разменяте послания? Twisted Evil

# 649
  • София
Ааа и на Диди мерките веднага са вписани, но това не ми пречи да бъзикам Котето. Щото мерките на Алина са вписани, но на Алекса - не. И аз като свекърва по душа...  Twisted Evil

Далче, как сте иначе?  Flutter Фърли една снимка за колажа.  fiuuuuuu

# 650
На Аля на Таньорчето имах предвид.
Ти си будната форумска съвест от край време. Heart Eyes
Неправдата – коригирана. newsm08

# 651
  • София
Като отвърнат на откровеното ми заяждане с добро, не ми остава нищо друго, освен да си подвия опашката.   tiptoe

Уф, толкова планове и идеи имам, които са реализирани на.... между 5 и 75%, че не съм човек напоследък. Ей така съм непрекъснато smile3539.

Вие нещо да се похвалите? Ранни записвания за морето? Бременности? Ниски сметки за тока?  newsm53

# 652
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... Ниски сметки за тока?  newsm53

Joy Joy Joy Учудващо ... 45 лв.  hahaha

# 653
Като отвърнат на откровеното ми заяждане с добро, не ми остава нищо друго, освен да си подвия опашката. 
Щот' знаеш, че има вероятност не теле да излезе изпод вола, ми цял дракон. newsm48

Вие нещо да се похвалите? Ранни записвания за морето? Бременности? Ниски сметки за тока?
Н-и-щ-о.
Днес почти си почивах.  smile3502

# 654
  • offshore & overseas
Муахаха, Юхчева, какво нещо е живота, а?

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 21:48 от Мяуче

# 655
Мяуска, без да се бия конкурентно в гърдите за приза "недовършена работа", тихомълком да споделя, че като изключим работата, щот' там съм болезнено педантична (за очите и ръцете ми предимно), в живота си имам (само) две завършени неща, които гордо се ширят в подписа ми. Laughing И то не за друго, 'ми 'щото нямах друг избор на финала.  Mr. Green
Общо взето съм царица на незавършените неща, което много ме тормози на моменти. ooooh!

П.П. Котич, кво праЙ пантерката, м? Аре, пофали се, де! Време е!
За котката ли питаш не загрявам. newsm78
Малкото работа прави мозъка ми на пихтия.  Crazy

# 656
  • offshore & overseas
П.П. Котич, кво праЙ пантерката, м? Аре, пофали се, де! Време е!
За котката ли питаш не загрявам. newsm78
Малкото работа прави мозъка ми на пихтия.  Crazy
Не, бре, ставаше дума за едно чудо на техниката. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе викаш, само 2 хлебчета си опекла - нищо повече. Не ти вервам, да знаеш! Twisted Evil

# 657
  • София
Муахаха, Юхчева, какво нещо е живота, а? Моите планове и пр. винаги са били в процес на реализиране до степен не повече от 75%, щото напреднат ли повече, мозъкът ми явно бие тревога и заедно с тялото се хващат, па слагат запор Stop.
Бе аз упорито си изкарвам докрай плановете, взимам насирьозно дори и не толкова перспективните. bowuu Почнала ли съм, гледам да изкарам докрай, ей тъй, за пред себе си. Тъпа и упорита, дет има една приказка. Crazy Е, не се изФърлям с плановете, предварителното планиране ми е много важно. Нооо сега едно, че са много плановете, а и има независещи от мен обстоятелства, непрекъснато появяващи се леки препятствийчЕта, технологично време за реализиране и други подобни тръпки, с които живея тия дни, седмици и месеци.

И аз не вярвам на Котето. А Мяучето смятам, че доста преувеличава за недовършените неща.

# 658
Ааа, за онуй черното ли питаш? Laughing
К'ва пантера, к'ви пет леа? hahaha
Иначе нищо не прави, защото изхарчих част от ресурсите за два концерта, после за друго и така... този месец се надявам да ме огрее най–сетне. ooooh!

И аз не вярвам на Котето.
Абе, какви сте такива Томи Неверни? Rolling Eyes

# 659
  • София
Ааа, за онуй черното ли питаш? Laughing
Кое, кое?  lalalala

Общи условия

Активация на акаунт