СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
galka, много благодаря за информацията!

# 151
За много години момичета! Здраве, късмет и благоденствие да ви съпътствуват през цялата година.
Аз лично отправих всичките си новогодишни пожелания към децата - на принципа - ако те са добре, и ние сме добре. За себе си нищо не пожелах. То пък какво ли ми трябва. Миналата година само здраве си пожелах, и после три пъти лежах в болница Sick
Ние се върнахме от прекрасна почивка в планината. Карахме ски, учихме се и на сноуборд, плувахме... и малко учихме. Сутринта започна голямото учене.
На всички деца желая успех през новата година. Дано всяко влезе там, където най-много желая.

# 152
Честита Нова година! Hug
Да е щастлива година! Да сме здрави ние и всички около нас! Да бъде успешна за децата ни и за семействата ни!

# 153
Имам една молба - ако някой има подръка една задача от ПИСА с тримата плувци на маратона в Ламанша, като първият преплувал с три различни скорости разстоянието
- 5,4 и ?, ако може да ми даде последната му скорост. Дали са им я за домашна през ваканцията, но точно там ксерокопието е отрязано.

това ми звучи познато = доввечера ще видя и ще пиша.
Иначе младежа е по-добре, но много се ядосваше, че се е разболял точно през ваканцията

# 154
  • Варна
Злато,милия,ами за ядосване си е ами!Важното е ,че се оправя! Hug
А моите имаха контакт с шарка,а и двамата не са я карали,та сега съм в тръпка голяма. ooooh!

# 155
  • Пловдив
Имам една молба - ако някой има подръка една задача от ПИСА с тримата плувци на маратона в Ламанша, като първият преплувал с три различни скорости разстоянието
- 5,4 и ?, ако може да ми даде последната му скорост. Дали са им я за домашна през ваканцията, но точно там ксерокопието е отрязано.

Състезател"А" преплувал половината от дистанцията със скорост 5 км/ч, 1/4 от дистанцията със скорост 4км/час, а останалата част със скорост 6 км/ч.
Това е задачата, мисля. Peace

# 156
Мами от Стара Загора .. дайте съвет за уроци по математика.. Търся учител или най-добре курс.. Така и не сколасах септември, а наблегнахме на българския. Ще съм благодарна ако помогнете със съвет..

# 157
# 158
А моите имаха контакт с шарка,а и двамата не са я карали,та сега съм в тръпка голяма. ooooh!

Не се шашкай, по- добре да я изкарват и вече да не тръпнеш  Heart Eyes, ние приключихме с варицелата  Peace

# 159
ddani, ще ти пиша на лични!

# 160
  • Варна

Не се шашкай, по- добре да я изкарват и вече да не тръпнеш  Heart Eyes, ние приключихме с варицелата  Peace

Не се шашкам от самата варицела аз,а от това,че точно 7ми клас не е момента,но каквото дойде. Peace

# 161

Не се шашкам от самата варицела аз,а от това,че точно 7ми клас не е момента,но каквото дойде. Peace

Права си, карантината е 9 дни, ама пък като знам как тръпнех преди всяка почивка  Confused, каквото стане, не можеш да го предотвратиш. Когато голямата кара, тримата племенника бяха заедно при баба си, тя се ошари на другия ден, другите двама така и не изкараха  Peace

# 162
пробни изпити в школа "Междучасие" [/b]    Mr. Green

БЕЛ - 12 и 13 януари
МАТ - 19 и 20 януари

Конкретни часове и допълнителна информация - на сайта на школата.

Пробен в СМГ по БЕЛ: - 27 януари
Успешен ден!

Мерси много за инфото! Hug

Някой да има представа докъде са стигнали в Междучасие с материала по литература? Ще съм много благодарна, ако се включи в темата, за да не пращам чедото ако са напред.

# 163
И по математика Laughing

# 164
Днес при нас е била Олимпиадата по история!
Друго инфо нямам.

Детето е по-добре, но в понеделник, след часовете отново сме на преглед!

Общи условия

Активация на акаунт