СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 330

На изпита час и половина ли имат за преразказа и в това време включва ли се и четенето?

час и половина с четенето да Peace

Лошо, хич не го виждам все още да се вмести в това време.

# 331
  • Вече на светло в София
Спешен въпрос
Има ли домашно при Симеонов за неделя? И ако има може ли някой да го снима и да го качи на пощата Praynig, че моя е затрил листа Sad

# 332
И на мен днес ми се реве: петици по мат. на класната и на контролно по БЕЛ!
Нямаше да ме е яд толкова, ако не беше решил трудните задачи, но той е единствения в класа, решил трудните задачи, а грешките му са на лесните ooooh!
Учителката по БЕЛ му казала, че вярва че ще има 6 за 2-рок и за годината.. Ама от де тая вяра бе, жена?!!! И какво като има в бележника отлична оценка, като ще се о..ка на първия модул и не хване 65 -те точки?
Казаха му днеска: сядаш зад някой по-слаб ученик и преписваш въпросите до 15-ти - хем няма да губиш време, хем ще са ти верни - много ми се разсърди, ама нерви не държат вече..

Андариел, това, второто, не съм го пила, ама пийнах днес 2 валериана.

# 333
  • София
Второто са така щедро предлаганите от доста потребители тук розови хапченца, когато страстите в някоя тема се нажежат - сигурно си чела репликата, отправена към някоя потребителка "явно днес не си си пила розовите хапченца".  Laughing
Нека в бележника накрая да имат шестици, пък изпитът е друга работа!

# 334
Да, бе, то няма угодия Simple Smile Първо се тръшках за оценки в бележника, сега се тръшкам за изпита.

# 335
  • София
Хей, мами, успокойте топката. Peace Децата ви ще се справят. При всички се минава през тези моменти на разсеяност, невнимание, допускане на елементарни грешки. А и ваканцията си казва своето. От една страна е необходимост децата да починат от това натоварване и кога да стане това, ако не през ваканцията? Но от друга - много бързо без задачи и тестове по БЕЛ губят тренинг и им е нужно известно време след това , за да влязат пак в релси. Peace А и с наближаването на изпитите самите деца си събират повече акъла, мотивират се повече. Спокойно, форумът се е доказал с годините като място за виртуални срещи на мами, чиито деца  се справят  отлично на изпитите след 7 клас и на матурите в 12-и. Вашите няма да изневерят на правилото. Hug През май ще черпите старите пушки, които са  го казали.. Wink

# 336
Ще черпим, няма как.. само повод да има и....... сменям лекарството:  Wine Glass

# 337
За малко ви изпуснах и на хапчета сте минали вече  Laughing Споко бе, ще се стегнат децата, нали са форумски  Mr. Green

# 338
  • София
За малко ви изпуснах и на хапчета сте минали вече  Laughing Споко бе, ще се стегнат децата, нали са форумски  Mr. Green

Именно. newsm10 Давайте го по-позитивно и уверено, пазете си силите и опаковките с розови хапченца за доста по-късен етап.  Hug

# 339
Тази дълга ваканция.. само тя ще да е виновна...!

Българичката ни не изпитва устно.. само от класни и контролни са му оценките, а по мат се справя, но точно както сте писали: първата реакция е тази не я знам, и като види, че няма да седна да му я обяснявам до 5 мин я е решил!

Didorani, ти пък какви мързел и разсеяност те гонят, с тези пълни 6-ци на детето?! Crossing Arms

# 340
Непокорна, да ти е жива и здрава дъщерята!Много късмет, и на първо класиране и първо желание!И ние сме така - цар на спокойствието и разсеяността.Много чете, много играе на компа и гледа телевизор.Кога и как учи, нещо ми се губи.До розови хапченца все още не съм стигнала, но редовно яхвам метлата.Декември се молехме да дойде ваканцията да си починат децата и ние също, сега тази същата ваканция е виновна за отпускането на децата.Явно, и ние не знаем какво ни е нужно и се лутаме по пътя наляво-надясно.
Ние имаме 5 на класното по БЕЛ.Естествено не съм доволна, но какво може да се направи, без упражнение -хоп, за да угодим на инспектората- съчинение-разсъждение.И под оценката най-накрая прилежно написана рецензия,нече разбрах нещо от нея.

# 341
  • София
Здравейте! Непокорна, желая Ви много здраве и както ти пожела  slon- първо класиране и първо желание!!!
 Момичета благодаря на всички за оказаната помощ и подкрепа  Hug Ходихме на още един неврологичен контролен преглед и пак ни казаха, че не виждат неврологичен проблем. По ваши препоръки ходихме и в клиника" Ден", но при д-р Константинов(оказа се, че е познат на познати). Според него имало някакво възпаление и ни препрати към медицинска академия, за да се направели няколко на брой изследвания. Чак днес взехме направление, че поне тях да направим по здравна каса и...така. Детето продължава да вижда по същия начин, но другата седмица трябва да тръгне на училище и много се притеснявам. Докторът каза, че можело да я вземат един ден в болницата, за да и направят всичките изследвания накуп. Знаете ли дали има ли такава практика?

# 342
Ranick, засрамвам се като те чета.
Нашите са 'бели кахъри', здравето е най-важно. Стискам палци да се окаже 'малкия дявол' и детенце час по-скоро да се възстанови!

# 343
Да, лично лежах в "Пирогов",за да ми се направят изследвания накуп,пести се време .Според мен е удачно решение.
Ranick здраве за твоето детенце. Hug

# 344
Успех, Раник!!!
Всичко ще бъде наред, убедена съм  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт