СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Е и той решава дадени от учителката му.Тя след всеки урок му дава най-малко 3 теста за решаване за домашно.До дадени от мен не сме стигнали,мисля че тези му стигат. PeaceКара го и от решените вече да си преписва сгрешеното,с цел да запомни кое е вярно. Rolling Eyes

# 316
  • София
Аха, при него тестове като такива няма. Дават се задачи за домашно, учи по български теория и прави упражнения. Тестовете са за изпитване.

# 317
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, добро утро!!!  Hug

Идвам да ви почерпя - моята девойка днес става на 13 години!!!  Heart Eyes
Заповядайте:

Честит рожден ден на порасналото ти момиче! Да е жива и здрава! Да преследва и постига мечтите си с лекота и  успех през тази трудна и важна година за нея!

# 318
Непокорна, да ти е живо и здраво детенце!
И много късмет и успехи през месец май, и след това, разбира се! newsm51

# 319
  • Майничка
Непокорна, да ти е здрава, спокойна и късметлийка момата, останалото ще си го направи!  bouquet

Да си излея мъката тук поне, че вкъщи се ограничавам до възмутено просъскване: в потрес съм от класната по математика на щерката, изобщо от повечето й писмени работи. В къщи, като й висне някой на главата, решава за прилично време сравнително сложни задачи. На изпит обаче, то не са пропуснати скоби, разменени числа, разменени знаци (както си върви от условието минус, изведнъж в следващ ред необяснимо става плюс и ос...оцапва пейзажа)! Поне влюбена да беше, пък то... сега й е думнало да открива световната литература. То не са Дон Кихот, Война и мир, Строители на съвременна България, да не говорим за разните многобройни Пърси Джаксъновци и прочее производни! #Crazy

# 320
gargamela хайде и аз в този отбор. Днес говорих с учителката и тя сподели точно това, че постоянно допуска елементарни грешки, такива каквито ти описваш. И аз се притеснявам вече много.
Как да се справя с това newsm78

# 321
  • София
Не че много ще те утеши, но на децата хич не им е лесно. Като зная какви хормонални бури се вихрят в главите им, предпочитам десет пъти да съм бременна и прясна родилка, отколкото пубер. На приливи и отливи е при децата - понякога са в период на затишие от седмици и месеци, и са най-кротките и прилежни на света, а после сякаш нещо им прищраква и са ужасно разсеяни, мързеливи и целият свят им е крив. Единственото ни успокоение е, че при повечето е така, и да се надяваме, че в точния момент ще си съберат акъла и ще се справят с изпитите. Природа, нищо не можем да направим срещу нея! каквото за другите - това и за нашите.

# 322
Ако намерите рецептата ще съм ви адски благодарна Grinning
Онзи ден за пореден път се вбесих.Сума време се мъчи с една геометрична задача и не може да открие къде греши.Оказа се,че 92:2=47 ooooh!За сменени знаци не ми се говори вече-стандартна програма Sad

# 323
  • София
За нас рецептата е валериан или деанксит,  може и по едно малко (който пие), и колкото можем повече да замижваме с двете очи и да се правим, че нищо не виждаме и нищо не чуваме. Не че аз я спазвам тази рецепта, но казват, че работи.

# 324
  • Вече на светло в София
Ако намерите рецептата ще съм ви адски благодарна Grinning
Онзи ден за пореден път се вбесих.Сума време се мъчи с една геометрична задача и не може да открие къде греши.Оказа се,че 92:2=47 ooooh!За сменени знаци не ми се говори вече-стандартна програма Sad
Моят пък грешно преписва условието Sad

# 325
  • Варна
А за моя какво да кажа,към горните ще добавя още.Ако до 30 секунди не му е дошло решението в главата казва "Тази не мога да я реша" Simple SmileМамини те,Анди е права,не са за завиждане хич милите.Баш в тази възраст такова изпитание! Crazy

# 326
Хахахах, познато много Деска Simple Smile

# 327
A-a-a-a-a, нас  от челното място никой не може да ни свали. По разсеяно дете от моето няма как да се пръкне. Гаргамелче, четенето и у нас е много на почит. Аз си го обяснявам с бягство на мозъка от натоварването  Е, и дума не става да чете класици, но че чете много - не мога да му го отрека.
Днес ми се оплака колко неясно му било Опълченците на Шипка. Е, как да му е ясно, като лятото отказа категорично да го научи. Ма кой да помни...

# 328
Пишете, пишете...олеква ми малко.
G.D, ще спорим за първото място. Naughty
Дано на изпита си съберат акъла, моя го забелязвам, че понякога се мобилизира, доскоро си мислех, че е след някоя издънка, но не....за съжаление няма зависимост, както дойде.

Честито на НЕПОКОРНОТО дете Wink, да е живо и здраво, да успее!  Hug

Галка, браво за резултата, да го повторите на изпита, че и отгоре!

На изпита час и половина ли имат за преразказа и в това време включва ли се и четенето?

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 17:10 от нова

# 329
  • Варна
Непокорна, честито и от мен на порасналата девойка! Най-вече да е жива и здрава, а останалото ще се нареди!

И аз мога да кандидатствам за първите места в класация по разсеяност и мързел. Моя юнак напоследък не мога да го позная - все се цупи, все е крив... Буквално е прехласнат от  компютърните си игри и всичко друго е като че ли на заден план, като фон...  И това е началото на пубертетските години, а аз си искам пак онова усмихнато, чаровно детенце Crossing Arms
Нашето класно по БЕЛ мина преди ваканцията - там има пълно 6, единствен в класа Sunglasses. Вчера беше и класното по МАТ - имали са и геометрични задачи и уравнения, казва, че всичко е решил, ще видим другата седмица.
В училище някак си закърпва положението, но на пробните изпити не се е представил кой знае колко добре Confused

На изпита час и половина ли имат за преразказа и в това време включва ли се и четенето?

час и половина с четенето да Peace

Общи условия

Активация на акаунт